Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie
Dziekuje za odpowiedzi , ciesze sie,ze podzielacie moje zdanie. Na szczescie wesele jest doslownie 40km od domu to kto wie,czy po prostu małego nie odwioze do mojej mamy potem .
Sukienke znalazłam,ale jeszcze nie kupiłam, umówiłam sie z babeczka z allegro,ze mi uszyją,bo te co maja na aukcji sa na mnie za krotkie
My dzisiaj mamy za sob a szczepienie w obie nózki- ojj był placz- biedaczek moj, oczywiscie lekarz mnie opiepszył,ze jak dokarmiam z butelki to napewno mi pokarm zaniknie - jeso zalamuje mnie takie pipszenie tych lekarzy....
A chrzcimy dopiero w Boze Narodzenie,bo chrzesni urlopow nie podostawali :/ ,a moze i lepiej jedzenia bedzie full to mozna goscic ludzi.
A jutro jedziemy na badanie usg bioderek.Ale jestem w szoku,ze nie które z was nie maja tego badania refundowanego-dziwne jakies..
A co do tej mojej kolezanki , sama zapropoowala,ze nasz kontakt sie ograniczy do minimum ,bo na nia naskoczylam - szkoda,ze zapomniala juz jak mi dopiepszala w ciazy ,ze sie za bardza podniecam nia. Hmm ... ludzie sa dziwni.
Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody
hehe masakryczna koleżanka