reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej dziewczynki

my tez probujemy wprowadzic latwy plan, na razie robie notatki i przestrzegam 2,5 godz przerwy miedzy posilkami

Koriander, Kajdusia- tez bym prosila o te szablony, jezeli to mozliwe:-)

cobra chyba lepiej z takimi maluchami wybrac sie nad jezioro

Ostatnia edycja:
reklama
eagle, jest jakiś przesąd, że kobieta w ciąży nie powinna być matką chrzestna, ja nie wierzę w żadne przesądy i bedąc w ciąży zostałam matką chrzestną

co do chrzcin to ja chyba zrobię razem z roczkiem, a co...:-)

Ostatnia edycja:
U nas chrzciny 15 sierpnia :-) Zaczynamy się pomału za strojem rozglądać, już sobie wyobrażam ile będzie roboty, ale co tam :-)
Właśnie jak ubieracie dzieci na chrzest?? Widzę bowiem, że becików już raczej niema tylko garnitury i sukienki.

Dziewczyny o jakie szablony chodzi?? bo chyba coś przegapiłam :-)

Witajcie

Dziekuje za odpowiedzi , ciesze sie,ze podzielacie moje zdanie. Na szczescie wesele jest doslownie 40km od domu to kto wie,czy po prostu małego nie odwioze do mojej mamy potem .
Sukienke znalazłam,ale jeszcze nie kupiłam, umówiłam sie z babeczka z allegro,ze mi uszyją,bo te co maja na aukcji sa na mnie za krotkie :zawstydzona/y:

My dzisiaj mamy za sob a szczepienie w obie nózki- ojj był placz- biedaczek moj, oczywiscie lekarz mnie opiepszył,ze jak dokarmiam z butelki to napewno mi pokarm zaniknie - jeso zalamuje mnie takie pipszenie tych lekarzy....

A chrzcimy dopiero w Boze Narodzenie,bo chrzesni urlopow nie podostawali :/ ,a moze i lepiej jedzenia bedzie full to mozna goscic ludzi.

A jutro jedziemy na badanie usg bioderek.Ale jestem w szoku,ze nie które z was nie maja tego badania refundowanego-dziwne jakies..

A co do tej mojej kolezanki , sama zapropoowala,ze nasz kontakt sie ograniczy do minimum ,bo na nia naskoczylam - szkoda,ze zapomniala juz jak mi dopiepszala w ciazy ,ze sie za bardza podniecam nia. Hmm ... ludzie sa dziwni.

Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody :szok::baffled:

Ostatnia edycja:
mzwałą, ale ja byłam na ntakim chrzcie, na któym na pytanie: o co prosicie dla swojego dziecka to tauś powiedziął o zdrowie i szczęście.... a potem jak mieli podejść do chrzcielnicy to poszedł do ławki po kamerę i z boku stanął, żeby filmować... ksiądz go musiał do porządku przywołać :)

A co się odpowiada??

Fifilp dostał ode mnie z pracy taki prezent:

ŁUK Z ZABAWKAMI I POZYTYWKĄ ZOO firmy TINY LOVE | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyk

powiem wam, że fajna sprawa, przyczepaicie gdzie chcecie (łóżeczko, wózek, leżaczek, nosidełko), można regulować pod kątem, zabaweczki, jest miejsce na kolejne przywieszki i co najważniejsze: Filip dziś z 15 min się bawił (czytaj: obserwował) nową zabaweczką :-)

A co do tej mojej kolezanki , sama zapropoowala,ze nasz kontakt sie ograniczy do minimum ,bo na nia naskoczylam - szkoda,ze zapomniala juz jak mi dopiepszala w ciazy ,ze sie za bardza podniecam nia. Hmm ... ludzie sa dziwni.

Dodam jeszcze,ze skubana sledzi moje posty ,a potem na gg robi mi wywody :szok::baffled:

Fajna kolezanka ;/

reklama
rany jaka tu cisza dzisiaj....
u nas pada nadal i pewnie już dziś nie przestanie, ze spaceru nici ale dobrze że chociaż maluch grzeczne dziś:tak: oby tak dalej aż mój wróci z pracy a potem niech się dzieje co chce:-D
U nas chrzciny 15 sierpnia :-) Zaczynamy się pomału za strojem rozglądać, już sobie wyobrażam ile będzie roboty, ale co tam :-)
Właśnie jak ubieracie dzieci na chrzest?? Widzę bowiem, że becików już raczej niema tylko garnitury i sukienki.

Dziewczyny o jakie szablony chodzi?? bo chyba coś przegapiłam :-)
tez się zastanawiam w co Tomeczka ubrać na tą uroczystość bo garnitur jakoś mi nie pasuje, dla dziewczynki wiadomo jakaś sukieneczka ale dla chłopca co?

Fifilp dostał ode mnie z pracy taki prezent:

ŁUK Z ZABAWKAMI I POZYTYWKĄ ZOO firmy TINY LOVE | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyk

powiem wam, że fajna sprawa, przyczepaicie gdzie chcecie (łóżeczko, wózek, leżaczek, nosidełko), można regulować pod kątem, zabaweczki, jest miejsce na kolejne przywieszki i co najważniejsze: Filip dziś z 15 min się bawił (czytaj: obserwował) nową zabaweczką :-)
też się zastanawiałam nad zakupem czegoś podobnego właśnie z myślą o przyczepieniu do wózka

ewela pochwal się kiecką bo ja nadal nie mam pomysłu;-)

my w Boże Narodzenie chrzciliśmy córcię i powiem Wam że super sprawa bo nikt nie miał problemu z wolnym, jedzenia góra więc też na plus a dodatkowo robiliśmy u mojej mamy więc nie namęczyłam się zbytnio;-):-) tyle że lala miała wtedy 2 miesiące, teraz nie będę czekać tak długo do świąt, zrobimy wcześniej ale myślę o obiedzie w jakimś lokalu bo w domu nie mamy na tyle miejsca a poza tym nie chciało by mi się bawić z obiadem i siedzeniem w kuchni i gotowaniem dla 20 osób, pójdę na łatwizne a co:tak:;-):-)

athena bo to zabaweczka dla dzieci i one najlepiej wiedzą jak się nimi zająć:-D:-)

Do góry