reklama
mi w szpitalu kazali go używać więc mysle że wiedzą co robiąno właśnie, podobno te pleśniawki sprawiają ból i są problemy z jedzeniem.
Na etykiecie napisane jest właśnie że aftin od 1 r.z. ale skoro położna mi zleciła smarowanie to smarowałam tym.
ale gorąco.....
ja piję słabiutką rozpuszczalną Jacobsa, ale staram sie nie robić tego codzienniedziewczyny które karmią piersią pijecie kawę???bo ja tylko inkę
ja mam chwilę póki dzieciaki śpią, a swoją drogą ciekawe jak długo jeszcze
i szukam sukienki na wesele ale coś marnie mi idzie i nic co by się nadawało nie widze....
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
pilam inke ale mi malo bylo wiec kupilam bezkofeinowa nesce, w smaku nie wyzujesz ze bezkofeinowa, pycha i pieknie pachnie ale od czasu jak ja pilam Jas nie mogl zrobic kupy, odstawilam kawe i kupa jest a wlasciwie kupolec po pachy
nie wiem czy to przez kawe ale jednak wroce do inki
dziewczyny ktorych dzieci maja plesniawki, jak one wygladaja
wiem jak wygladaja u starszych dzieci a u takich maluchow?
Są to białe grudki...taki jakby twarożek....porozrzucany
zyrraffka
Szczęśliwa mama
pilam inke ale mi malo bylo wiec kupilam bezkofeinowa nesce, w smaku nie wyzujesz ze bezkofeinowa, pycha i pieknie pachnie ale od czasu jak ja pilam Jas nie mogl zrobic kupy, odstawilam kawe i kupa jest a wlasciwie kupolec po pachy
nie wiem czy to przez kawe ale jednak wroce do inki
dziewczyny ktorych dzieci maja plesniawki, jak one wygladaja
wiem jak wygladaja u starszych dzieci a u takich maluchow?
mój ma biały nalot z tyłu języka
Dziewczyny czy to może być coś innego niż pleśniawki???
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Może to być osad z pokarmu...mój mały ma teraz właśnie taki osad...ale on ma do po bokach a środek języka ma czysty...wcześniej cały język miał biały i to były pleśniawki
to mój też ma, miałam nadzieję, ze moze taki nalot być, kurcze nic nie pomaga na to dziadostwo:-(
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny po pierwszych szczepieniach - mam pytanie; w jaką część ciała szczepione byly Wasze dzieci?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
mój ma biały nalot z tyłu języka
Hania ma zawsze biały jęzor ale to od mleka ;-)
Klementinka
Fanka BB :)
dzieki Lena:-)Są to białe grudki...taki jakby twarożek....porozrzucany
Jas tez ma bialy nalot na jezyku od mleka, jak dlugo nie je to schodzimój ma biały nalot z tyłu języka
reklama
Dziewczyny po pierwszych szczepieniach - mam pytanie; w jaką część ciała szczepione byly Wasze dzieci?
Nasza była szczepiona w nóżki i rączkę.
Czy wasze maleństwa też zaczynają się coraz bardziej ślinić? Nasza chyba nie wyrabia z połykaniem śliny I chyba mamy apetyt na rączki bo pcha je do buźki cały czas (nie ssie ale stara się memlać je) a głodna nie jest i smoka też nie chce.
Ale fajna pogoda u nas w końcu chłodniej. Ja rześka po doprowadzeniu się do porządku i wymoczeniu się w wannie Julka śpi sobie już dobrą chwilę (od ok 13tej) w bujaczku,a tatuś koło niej drzemie a ja zamiast się położyć po ciężkiej nocce buszuje po allegro w poszukiwaniu jakiegoś ciuszku na chrzciny Zaraz jakiś obiadek i może spacerek oby tylko nie padało.