Lencja
:)
Lencja mój mały ma sine wokół ust, już w szpitalu pytałam lekarza co to może oznaczać, on w sumie nie powiedział dlaczego ma sine, tylko, że wszystko jest dobrze i też się martwię cały czas tym kolorkiem -(przy szczepieniu zapytam jeszcze raz lekarza
Nelcia nie ma sinych ust i okolicy, pani dr nie podobał się ogólnie koloryt jej skóry na ciele, pytała mnie o to czy się męczy podczas jedzenia i czy po jedzeniu nie robi jej się taki sino-granatowy trójkącik w okolicach ust. Ja niczego takiego nie zaobserwowałam ale cóż... Sprawdzimy.
W ogóle z zarejestrowaniem się do specjalisty jest TRAGEDIA!!!!!! Zadzwoniłam do szpitala dziecięcego, gdzie jest poradnia i bardzo polecany jeden z kardiologów dziecięcy i usłyszałam, że nie ma miejsc do końca roku!!!!! Polecono mi 2 przychodnie, w których mogę próbować a tam usłyszałam to samo - do końca roku nie ma terminów... SZOK Pomarudziłam jednak, że to dopiero 6 tygodniowe dziecko i okazało się, że jak pani chce to znajdzie termin i to całkiem bliski. Idziemy na wizytę 29 lipca. Widać, że jak sie chce to da radę. Przed wizytą musimy zrobić ekg i morfologię - znowu będzie biedactwo kute:-(