reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dzien dobry :-)

cześć kochane!

u nas nocka w miarę...21.30 karmienie-później 1.30 i 7.30 także ujdzie;-)
powiedzcie czy wasze dzieciai tez się tak dziwnie zachowują: moja jak nie śpi to strasznie wyma****e rękami i nogami i nie chce się uspokoić...mam wrażenie że te wymachy ją denerwują i się boi ale i tak to robi....
u nas jest tak samo, wiatraczki i fikolki w powietrzu :tak: Maluch odkrywa co moze zrobic ale te ruchy nie sa jeszcze za bardzo skoordynowane. U nas jeszcze przy zasypianiu pojawia sie odruch Moro i mala czasami wybudza, ale to wszystko sie powinno unormowac z czasem..

Ide na zakupy dzis maz ma swoj dzien opieki :-)

reklama
z tą spiralą to chyba zależy na jakiego lekarza się trafi, moja kumpela miała złożna w wieku 23 lat po porodzie i lekarz nie robił problemów. a swoją drogą znam dwójkę dzieci "ze spirali":-):-)

to ja mam jeszcze mniej niz ona ;p musze poptac..za kase wszystko zrobia

U mnie pada deszcz superrrrrr i mała nawet śpi;)o tak;)
ALE TUTAJ CISZAAAAAAAAAAAA Obraz 038.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny które karmią piersią pijecie kawę???bo ja tylko inkę
pilam inke ale mi malo bylo wiec kupilam bezkofeinowa nesce, w smaku nie wyzujesz ze bezkofeinowa, pycha i pieknie pachnie ale od czasu jak ja pilam Jas nie mogl zrobic kupy, odstawilam kawe i kupa jest a wlasciwie kupolec po pachy
nie wiem czy to przez kawe ale jednak wroce do inki

dziewczyny ktorych dzieci maja plesniawki, jak one wygladaja
wiem jak wygladaja u starszych dzieci a u takich maluchow?

Do góry