Witajcie, u nas po wczorajszym ciężkim dniu, ładna nocka była. Kornelka spała od 21 do 4 najadła się obudziła się o 8 podjadła i śpi znowu. Może troszkę odeśpi wczorajszy stres? Ja to się będę stresowała przed następnym szczepieniem, że znowu taka jazda będzie
Poza tym wczoraj lekarka powiedziała, że mała ma nieco zasiniałą skórę (w sumie za kolor skóry dostała o 1 punkt mniej) orzekła, że to może wadę serca oznaczać i zaleciła konsultację u kardiologa, zmartwiło mnie to...
Lencja mój mały ma sine wokół ust, już w szpitalu pytałam lekarza co to może oznaczać, on w sumie nie powiedział dlaczego ma sine, tylko, że wszystko jest dobrze i też się martwię cały czas tym kolorkiem
-(przy szczepieniu zapytam jeszcze raz lekarza
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego spania kilkugodzinnego, mójmały mi nie pozwala pospać, budzi się co 2,5 godziny lub częściej, tej nocy było o tyle dobrze, że nie musiałam o dziwo go usypiać, położyłam do łóżeczka i sam zasypiał
Dziewczyny czy wy płaciłyście za badanie bioderek (usg)?? ja byłam wczoraj z Łukaszkiem u ortopedy i dowiedziałam się, ze w Świnoujściu nie ma możliwości wykonania tego badania na kasę chorych (będąc pacjentem mojej przychodni), a wiem, że w innej przychodni jeśli jest się zapisanym wykonują to badanie bezpłatnie
nie jest dla mnie problemem wydać 50 zł na badanie, ale do chorobci po co się te p***** składki płaci!!!ile można prywatnie chodzić
Wkońcu po pięciokrotnym powtarzaniu mój teśc załapał, że trzeba nacisnąć klamkę w drzwiach wejściowych przy zamykaniu żeby nie trzaskać drzwiami, dopiero jak powiedziałam, ze wywieszę na drzwiach instrukcję obsługi klamki i że uczę dzieci w przedszkolu specjalnym jak się prawidłowo zamyka i otwiera drzwi, to dotarło do niego!!! już kilka razy obudził mi dziecko ( Łukasz ma pokoik blisko drzwi). Co za tempy człowiek. To nie pierwsza sytuacja, zawsze trzeba kilkakrotnie go opiep*** żeby najprostrzą rzecz zrozumiał.
katarzynajanicka- mój mały też niewiele śpi w dzień. Jeśli chodzi o pierś, to może pomiędzy karmieniami odciągaj mleko, albo przystawiaj małego.