reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

my na szczepienie wybieramy się we wtorek, będę miała dwóch z łezkami bo Szymonek też będzie szczepiony jako 5-cio latek, a ja pewnie jako trzecia zaryczana będę. Kacperek dwa tygodnie temu ważył 5100 jestem ciekawa ile we wtorek będzie:tak:. W poniedziałek jeszcze mamy kontrole bioderek, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.

reklama
A ten PLANTEX to ile kosztuje?

ok 10zł
Plantex duo, proszek, 10 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie :)

my na szczepienie wybieramy się we wtorek, będę miała dwóch z łezkami bo Szymonek też będzie szczepiony jako 5-cio latek, a ja pewnie jako trzecia zaryczana będę. Kacperek dwa tygodnie temu ważył 5100 jestem ciekawa ile we wtorek będzie:tak:. W poniedziałek jeszcze mamy kontrole bioderek, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.

Gdzie byłaś na kontroli bioderek i czy długo czekałaś na wizytę, a jeżeli prywatnie to jaki koszt? :)

Ale znowu dziś upał ojej ale mojej małej upały chyba odpowiadają bo jest grzeczniutka i dużo śpi:-)
My na szczepienie za tydzień a bioderka na koniec sierpnia nie idzie się wcześniej zapisać ani prywatnie ani państwowo ale podobno to najlepszy specjalista:baffled:

Zarejestrowałam Kamila do poradni neonatologicznej ale dopiero na koniec sierpnia :szok::szok::szok: jakieś chore to dla mnie. Widzę że z poradniami ortopedycznymi nie jest w cale lepiej więc też jutro zadzwonię.

Mimo czekającej mnie diety przy dziecku ze skazą białkową udało mi się znaleźć słodycze które mogę jeść :-D oczywiście od czasu do czasu :-) tak więc może jakoś przetrwam bez lodów itp. na cukierkach i piankach :-D

Ale znowu dziś upał ojej ale mojej małej upały chyba odpowiadają bo jest grzeczniutka i dużo śpi:-)
My na szczepienie za tydzień a bioderka na koniec sierpnia nie idzie się wcześniej zapisać ani prywatnie ani państwowo ale podobno to najlepszy specjalista:baffled:

Ja sie z dnia na dzien zapisałam prywatnie tu www.dormed.com.pl DORMED Centrum Zdrowia Rodziny. To jest na Białołece, wiec nie tak daleko od Ciebie. Cena wizyty 100zl.

Ostatnia edycja:
Witajcie ja na chwilkę nie mam czasu moja iągle na cycu;(Kochane czy któraś z Was przeszła po miesiącu z cyca na butelkę??

Ostatnia edycja:
lena ja się zastanawiałam, nad przejściem na butelkę, ale chyba jeszcze powalczę, ty też bądź dzielna kobieto :)

w sumie to dzisiejszy dzień był udany: mam godzinkę dla siebie, wyskoczyłąm na zakupy, nie wożę synka do teściowej i szwagierki, jak to do tej pory robiłam podczas spaceru, bo chciałam, żeby miał z nimi kontakt, tylko czekam, aż same zadzwonią i przyjdą :) ustaliłam priorytety w życiu naszej nowej rodzinki i mam zamiar się tego trzymać :)

reklama
lena ja się zastanawiałam, nad przejściem na butelkę, ale chyba jeszcze powalczę, ty też bądź dzielna kobieto :)

w sumie to dzisiejszy dzień był udany: mam godzinkę dla siebie, wyskoczyłąm na zakupy, nie wożę synka do teściowej i szwagierki, jak to do tej pory robiłam podczas spaceru, bo chciałam, żeby miał z nimi kontakt, tylko czekam, aż same zadzwonią i przyjdą :) ustaliłam priorytety w życiu naszej nowej rodzinki i mam zamiar się tego trzymać :)
he he masz rację;)

Do góry