my na szczepienie wybieramy się we wtorek, będę miała dwóch z łezkami bo Szymonek też będzie szczepiony jako 5-cio latek, a ja pewnie jako trzecia zaryczana będę. Kacperek dwa tygodnie temu ważył 5100 jestem ciekawa ile we wtorek będzie. W poniedziałek jeszcze mamy kontrole bioderek, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.
reklama
A ten PLANTEX to ile kosztuje?
ok 10zł
Plantex duo, proszek, 10 saszetek - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
my na szczepienie wybieramy się we wtorek, będę miała dwóch z łezkami bo Szymonek też będzie szczepiony jako 5-cio latek, a ja pewnie jako trzecia zaryczana będę. Kacperek dwa tygodnie temu ważył 5100 jestem ciekawa ile we wtorek będzie. W poniedziałek jeszcze mamy kontrole bioderek, mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.
Gdzie byłaś na kontroli bioderek i czy długo czekałaś na wizytę, a jeżeli prywatnie to jaki koszt?
ewelinka307
Fanka BB :)
Ale znowu dziś upał ojej ale mojej małej upały chyba odpowiadają bo jest grzeczniutka i dużo śpi:-)
My na szczepienie za tydzień a bioderka na koniec sierpnia nie idzie się wcześniej zapisać ani prywatnie ani państwowo ale podobno to najlepszy specjalista
My na szczepienie za tydzień a bioderka na koniec sierpnia nie idzie się wcześniej zapisać ani prywatnie ani państwowo ale podobno to najlepszy specjalista
Lencja
:)
10 saszetek ok 10-12 zł, ja go sporadycznie podaję jak się jakieś problemy brzuszkowe pojawiają i jestem z niego bardzo zadowolona, o wiele bardziej niż z herbatek.A ten PLANTEX to ile kosztuje?
Zarejestrowałam Kamila do poradni neonatologicznej ale dopiero na koniec sierpnia jakieś chore to dla mnie. Widzę że z poradniami ortopedycznymi nie jest w cale lepiej więc też jutro zadzwonię.
Mimo czekającej mnie diety przy dziecku ze skazą białkową udało mi się znaleźć słodycze które mogę jeść oczywiście od czasu do czasu :-) tak więc może jakoś przetrwam bez lodów itp. na cukierkach i piankach
Mimo czekającej mnie diety przy dziecku ze skazą białkową udało mi się znaleźć słodycze które mogę jeść oczywiście od czasu do czasu :-) tak więc może jakoś przetrwam bez lodów itp. na cukierkach i piankach
agast22
Ale znowu dziś upał ojej ale mojej małej upały chyba odpowiadają bo jest grzeczniutka i dużo śpi:-)
Ja sie z dnia na dzien zapisałam prywatnie tu www.dormed.com.pl DORMED Centrum Zdrowia Rodziny. To jest na Białołece, wiec nie tak daleko od Ciebie. Cena wizyty 100zl.
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
lena ja się zastanawiałam, nad przejściem na butelkę, ale chyba jeszcze powalczę, ty też bądź dzielna kobieto
w sumie to dzisiejszy dzień był udany: mam godzinkę dla siebie, wyskoczyłąm na zakupy, nie wożę synka do teściowej i szwagierki, jak to do tej pory robiłam podczas spaceru, bo chciałam, żeby miał z nimi kontakt, tylko czekam, aż same zadzwonią i przyjdą ustaliłam priorytety w życiu naszej nowej rodzinki i mam zamiar się tego trzymać
w sumie to dzisiejszy dzień był udany: mam godzinkę dla siebie, wyskoczyłąm na zakupy, nie wożę synka do teściowej i szwagierki, jak to do tej pory robiłam podczas spaceru, bo chciałam, żeby miał z nimi kontakt, tylko czekam, aż same zadzwonią i przyjdą ustaliłam priorytety w życiu naszej nowej rodzinki i mam zamiar się tego trzymać
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
he he masz racjęlena ja się zastanawiałam, nad przejściem na butelkę, ale chyba jeszcze powalczę, ty też bądź dzielna kobieto