C
cobra18
Gość
dobry;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje to chyba warto w takie cos zainwestowac, ja mam mate edukacyjna tiny love z roznymi gadzetami, muzyka mozarta i jakimis melodyjkami, swiatelkami itp. Kolezanki z troche starszymi maluszkami bardzo ja sobie chwala, mysle ze dla dzieciaczka to spor frajda tak sobie polezec i pogadac z zabawkami :-) U nas jeszcze za wczesnie zeby oceniac efekty ale mala juz lubi sobie na macie polezec bo ja sie klade razem z nia i cwiczymy podnoszenie glowki (ona, nie ja)dziewczyny, macie coś takiego?
FISHER PRICE - MUZYCZNY PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY !!! (1148437435) - Aukcje internetowe Allegro
myślałm, że w nocy zawału dostanę: wstaję a mały w łóżeczku w poprzek leży, sam się zsunął do połowy łóżeczka i jeszcze w poprzek przekręcił, że się zsunął to rozumiem, bo ma pod materac klinik podłożony (ze względu n ulewania położna doradziła), ale że jeszcze w drugą stronę się przekręcił? zdolniejszy jest niż myślałam, a ja go na wersalce nieraz samego zostawiałam............. chyba czas zmienić nawyki