reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

karo-super foteczki:tak:
katarzynajanicka-to napewno od tych słodkości ta kolka na jedną cząstke czekolady można sobie pozwolić ale na więcej raczej nie jak dzidzia ma już 3 miasiące to sobie z tym poradzi a le teraz za wcześnie na słodycze
A to Zosia

Załączniki

• 163.jpg
    163.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 081.jpg
    081.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 095.jpg
    095.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Śliczne laleczki macie!!! Mam pytanko, czy Wasze maleństwa chcą leżeć na wznak? Tzn. czy trzymają główkę na wznak, bo mój to tylko na jeden lub drugi bok i mam wrażenie że jego główka jest taka jajowata i nie może jej utrzymać na wznak...?

damianek6.jpg
A tu Damianek na spacerku jakieś 2 tyg temu, nie mam nowych fotek...

U mnie noc nieprzespana;(Mala się napina płacze wczoraj od 19 nie zrobiła kupy gdzie w nocy z 3 robi;(Strasznie się pręży i napina....dzwoniłam do położenj kazała kupić biogaię bądż kalinox;(Powiedziała, że to małe koleczki:)
u mnie to samo -syn dawał czadu w nocy z powodu bólu brzuszka. masaż i podciąganie kolanek jakoś pomogły i w końcu wyszły wszystkie pruki i kupy, ale za dwie godziny było to samo :/ pomijam fakt, że jakikolwiek sen odbył się tylko dlatego, że wzięłam malucha do swojego łóżka. eh.
a czy ta biogaia to probiotyk, taki jak acidolac baby? bo my podajemy akurat taki, ale może ta biogaia lepsza? nie wiem już co więcej mogę zrobić, żeby mu ulżyć :-(
Yoshe ja mam zwykly nie do mikroweli i byly mokre, skoncu sterelizuje sie para :)
zgadza się, ale jakoś sobie wyobraziłam, że ta para wyparuje i sprzęty będą suche :zawstydzona/y::rofl2:

czy Wasze maluszki też tak nieustannie wyma****ą rękami i nogami w porze aktywności? bo to, że synek będzie ruchliwy, wiedziałam już jak był jeszcze w brzuszku :-D ale on nie uznaje czegoś takiego jak 'poprostu sobie leżeć' i zaczynam się schizować czy to nie jakieś ADHD :-D:-D

ale galeria ślicznych zdjęć dzieciaczków:-):-):tak::tak::-D:-D co jedno to lepsze:-D karo, ewelinka, koriander , Kasiek super:-D

kasiek - zawsze jej układam główkę raz w jedna raz w druga stronę, ale potrafi trzymać na wznak, szczególnie jak patrzy na misie na karuzeli w kołysce:-D:-D
yoshe - moja to czasami tez tak wyma****e jakby jakaś gimnastykę akrobatyczna uprawiała:)

Maja przesyła trochę uśmiechów dla BB-owych cioć i ich dzieciaczków

katarzynajanicka do roku jak karmisz piersią nie mozesz spozywac kakaa w zadnych ilosciach.

lena ,ty za duzo rzeczy jesz,ktore powinnas wprowadzac dopiero po 1miesiacu zycia w swoja diete i moze dlatego masz problem z kolkami

Wszystkie dzieciaczki przesłodkie i sliczniutkie :-):-):-)

Co do facetów , no moj juz sobie wymyslił,ze w nastepne wakacje juz do pracy mam szorowac i nie wazne,ze na opiekunke bede musiała wydac 2/3 swojej pensji :no::szok::baffled:. Tez twierdzi,ze on po pracy taki zmeczony, a ja sobie w domu tylko siedze --- tak do gory brzuchem leze :angry::angry::angry: Wczoraj to dopiero po 20stej obiad robiłam,bo nie miałam kiedy. Ale niech tylko szkoła mi sie zacznie :rofl2: to zobaczy co to opieka nad dzieckiem :tak::tak::tak:

hehe ogladacie ten serial na polsacie " Mamuski " :-D:-D:-D

P190710_17.58.JPGP200710_20.12.JPGP200710_09.35.JPGP200710_09.38[02].JPGP120710_13.43.JPG
P190710_17.57[05].JPG

Załączniki

• P200710_09.36[01].JPG
    P200710_09.36[01].JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Dzien dobry :-)dawno mnie tu nie bylo i ile superowych zdjęć dzieciaczków!!!! :-) wszystkie są śliczne i te minki :-) super!!!
U nas wszystkko oki, wazylam Miołaja wczoraj i o dziwo ma już 6kg:szok: :szok: :szok: w poniedzialek mamy pierwsze szczepienie... ;-)
To i ja pochwale sie fotkami małego klocuszka :-)

Załączniki

• DSC01821.jpg
    DSC01821.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01825.jpg
    DSC01825.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 38
Do góry