reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Elizka 6kg:szok:wow czym ty go karmisz ??? :-) słodziak

Ja swojego dopiero we wtorek zwaze na szczepieniu to sie okaze ile jest tego kochanego ciałka.

reklama
U nas wszystkko oki, wazylam Miołaja wczoraj i o dziwo ma już 6kg:szok: :szok: :szok: w poniedzialek mamy pierwsze szczepienie... ;-)
To i ja pochwale sie fotkami małego klocuszka :-)
[/I]

Widziałam że nasze chłopaki miały podobną wagę urodzeniową więc podejrzewam że na jutrzejszym ważeniu Kamila waga też zatrzyma się w okolicach 6kg :-) i ja się dziwię że mnie plecy pobolewają :-D

Elizka 6kg:szok:wow czym ty go karmisz ??? :-) słodziak

Ja swojego dopiero we wtorek zwaze na szczepieniu to sie okaze ile jest tego kochanego ciałka.
Ja Go karmię samym cycem...:zawstydzona/y: niewiem czemu tak przybrał na wadze... myślałam ze ma 5,5 kg najwiecej a tu już 6... :zawstydzona/y::tak:

Widziałam że nasze chłopaki miały podobną wagę urodzeniową więc podejrzewam że na jutrzejszym ważeniu Kamila waga też zatrzyma się w okolicach 6kg :-) i ja się dziwię że mnie plecy pobolewają :-D
No ciekawe ile Twój wazy, ciekawe...:-) ja nie myslalam ze moj tak przytył, bo nie czuc tego wogóle... no może troszkę...:-D no i Twój jest starszy od mojego prawie 2tyg a to duzo...;]]]

No ciekawe ile Twój wazy, ciekawe...:-) ja nie myslalam ze moj tak przytył, bo nie czuc tego wogóle... no może troszkę...:-D no i Twój jest starszy od mojego prawie 2tyg a to duzo...;]]]

Ej tylko niecały tydzień, mój Kamil urodził się 2 czerwca :-D tyle że ja go jeszcze czasem dokarmiam sztucznym :-) więc sama już jestem ciekawa :-)

Dziś to cała galeria zdjęć :-)wszystkie dzieciaczki sa śliczne:tak:
yoshe-moja też cały czas tak macha pediatra nawet powiedziała matko jakaś ty ruchliwa:-)
kasiek-moja na wznak nigdy nie śpi główka na boczku ale jak ma zabawke to patrzy też przed siebie
A ja sobie od trzech dni chodze do pracy na dwie godzinki z małą postoje troche przed kwiaciarnią bo w okresie letnim mało klijentów a ona sobie kima w wózku

Co za noc i dzień, oby takich jak najmniej bo się można wykończyć. Nareszcie mały zasnął i mam chwilkę dla siebie.
Idę dzisiaj do gina, stres jakiś mnie ogarnia. Miałam ściągnąć mleczko dla małego (zawsze cyc był) ale zrezygnoiwałam, jakoś nie mogę się przemóc, wiem, ze to najprostsza rzecz na świecie, ale nie chce jakoś, poza tym, mały prawie cały dzień przy cycu więc nie miałabym jak:-( Musze zabrać męża i małego ze soba, może jakoś damy radę przetrwać w pocxzekalni.

Dziewczyny śliczne zdjęcia, można patrzeć i patrzeć na te słodziaki i nie ma się dosyć.

[FONT=&quot]Może w końcu coś uda mi się napisać, podczytuję Was dość często ale napisać nie mam kiedy....
U nas, jak to określił mój Teść, codziennie dzień świstaka. ;-)Miałam wrażenie, że już sobie wyrobiłyśmy jako taki rytm dnia, tylko podczas upałów wszystko było na opak[/FONT]
[FONT=&quot] Najgorsze jest to, że jak się ochłodziło to wcale jej się marudzenie i ciągłe siedzenie przy piersi nie zmieniło. :szok::no: Powoli zamienia się nam w takiego dorodnego pulpecika.;-) Jutro idziemy się zaszczepić więc dowiem się ile wazy ale mam już co nosić więc chyba sporo przybrała. :tak:Apetyt ma ogromny, otwiera buźkę i chce zjadać wszystko cokolwiek pojawi się w jej okolicy.:-) Jestem na etapie wymyślania i testowania jak nauczyć ją zasypiać inaczej niż przy mojej piersi lub na rękach – zaczyna być to męczące, a im szybciej nauczy się zasypiać samodzielnie tym lepiej dla nas wszystkich. Nie jest to jednak łatwe Macie jakieś pomysły?? Jak to u Was z zasypianiem jest?

Krasnal kąpielowy :-)
[/FONT]
P1150203.jpgP1150208.jpg

reklama
dziewczyny, macie coś takiego?

FISHER PRICE - MUZYCZNY PRZYRZĄD GIMNASTYCZNY !!! (1148437435) - Aukcje internetowe Allegro

zastanawiam się na co wydac kasę z PZU :-) dla siebie majtasy ściągające brzuchol, dla męża mała niespodzianka a dla małego przeznaczam resztę kasy :-) planuję też zakup nosidełka na "klatę' zakładanego, żeby małego do wózkowni znosić przed soacerem, bo z fotelikiem samochodowym i torbą na pieluchy to trochę mi średnio wygodnie i mąż wpadłą na pomysł z takim nosidełkiem:

Nosidełko GO_67590_CHICCO_ SKLEP_ibdi_lodz (1146758407) - Aukcje internetowe Allegro

matka polka ze mnie, bo normalnie to bym 90% kasy na siebie wydała i mały prezent mężowi zrobiła a teraz 90% kasy dla Filipa, a dla nas po troszeczce :)

Filip wieczorem i w nocy zasypia sam w łóżeczku, w dzień to różnie, raz sam zaśnie, raz w wózku leżąc sam zaśnie, raz na rękach, a raz na dużym łóżku głaskany po policzku, nie ma reguły

Do góry