reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
gosiagro- super dzielna dziewczynka z Majeczki!!
ewelinka307
Fanka BB :)
Dziewczyny śliczne fotki wszystkich maluszków i ich mamuś:-)
A ja dziś nadrabiam wekend na bb bo całe dnie spędzaliśmy na działeczce
zdec-moja znajoma dała swojej córci herbatke od 1 miesiąca w 2 tyg zycia i mała strasznie się męczyła dwa dni
J podaje hippa koper włoski i rumianek i moja wypija 200ml dziennie około i nie ma kolek mimo że wcinam chyba już wszystko
Kurcze mi zostało jeszcze trzy kilo do wagi z przed ciąży a najlepiej zrzuciłabym z 8 jak to zrobić jak waga staneła w miejscu
A ja dziś nadrabiam wekend na bb bo całe dnie spędzaliśmy na działeczce
zdec-moja znajoma dała swojej córci herbatke od 1 miesiąca w 2 tyg zycia i mała strasznie się męczyła dwa dni
J podaje hippa koper włoski i rumianek i moja wypija 200ml dziennie około i nie ma kolek mimo że wcinam chyba już wszystko
Kurcze mi zostało jeszcze trzy kilo do wagi z przed ciąży a najlepiej zrzuciłabym z 8 jak to zrobić jak waga staneła w miejscu
gosiagro super że poszło wam tak sprawnie
Szczepisz pojedyńczo czy szczepionką skojarzoną?
szczepie skojarzona 6w1
gosiagro- super dzielna dziewczynka z Majeczki!!
dzieki
a oto Majeczka 6 tygodniowa
Załączniki
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Tak oglądam Wasze zdjęcia, prawie na każdym Wasze dzidzie mają smoczki... a Hania wypluwa.
Już próbowałam 5 różnych smoczków i nic
Tak oglądam Wasze zdjęcia, prawie na każdym Wasze dzidzie mają smoczki... a Hania wypluwa.
to ciesz się Kochana, że nie chce, bo ja czasami mam takie przeboje z tym smoczkiem, szczególnie jak zasypia, smoczek wypadnie i od razu w ryk:-( ale z drugiej strony często spełnia swoja rolę, bo ją szybko uspokaja, ale gdybym miała teraz wybór to wolałabym ze smoczka zrezygnować, tylko że ona się już przyzwyczaiła:-(
Klementinka
gosiagro jaka piekna Majunia i jak cudnie sie usmiecha
moj Jas nie za bardzo lubi sie usmiechac, mam nadzieje ze nie bedzie ponurakiem
Koriander niezly chillout na kanapie:-)
zdec a ludzie jakos sie gapili jak karmilas na tym przystanku? ja ciagle jeszcze mam jakies zahamowania i na karmienie lece do domu
pewnie zmieni sie to jak pojde z malym gdzies dalej
moj Jas nie za bardzo lubi sie usmiechac, mam nadzieje ze nie bedzie ponurakiem
Koriander niezly chillout na kanapie:-)
zdec a ludzie jakos sie gapili jak karmilas na tym przystanku? ja ciagle jeszcze mam jakies zahamowania i na karmienie lece do domu
pewnie zmieni sie to jak pojde z malym gdzies dalej
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja dzisiaj karmiłam przy głównej ul w Trzebnicy ale nie miałąm wyjścia najbardziej to się patrzyli facecicki
Znalazłam suknię do ślubu ale jestem happy
Moja tez nie chce smoka juz mam 4 w domu i stwierdziłam, że nie bede jej dawac na "chama" jak nie chce
Mam pytanie cz jak karmię cycolkiem to mogę jeść wędzone ryby??
Znalazłam suknię do ślubu ale jestem happy
Moja tez nie chce smoka juz mam 4 w domu i stwierdziłam, że nie bede jej dawac na "chama" jak nie chce
Mam pytanie cz jak karmię cycolkiem to mogę jeść wędzone ryby??
ewelinka307
gosiagro-majeczka śliczna:-)
Ja tam niemam oporów wyciągam cycki gdzie popadnieostatnio poszłam nad wode z mężem bez małej tak na dwie godzinki a znajomy a gdzie zośka przynajmiej bym sobie na cycki popatrzył
Moja smoka też niechce ale ja ją na siłe chce przyzwyczaić bo poprzednie bez smoka były i musiałam cały czas cyckami uspokajać a smok chociarz na chwile uciszy niewiem czy coś wyjdzie z tego przyzwyczajania bo krzywi się jakby to jakieś świństwo było
Ja tam niemam oporów wyciągam cycki gdzie popadnieostatnio poszłam nad wode z mężem bez małej tak na dwie godzinki a znajomy a gdzie zośka przynajmiej bym sobie na cycki popatrzył
Moja smoka też niechce ale ja ją na siłe chce przyzwyczaić bo poprzednie bez smoka były i musiałam cały czas cyckami uspokajać a smok chociarz na chwile uciszy niewiem czy coś wyjdzie z tego przyzwyczajania bo krzywi się jakby to jakieś świństwo było
reklama
hej
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły.
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły.