reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny śliczne fotki wszystkich maluszków i ich mamuś:-)
A ja dziś nadrabiam wekend na bb bo całe dnie spędzaliśmy na działeczce:happy2::happy2:
zdec-moja znajoma dała swojej córci herbatke od 1 miesiąca w 2 tyg zycia i mała strasznie się męczyła dwa dni:no:
J podaje hippa koper włoski i rumianek i moja wypija 200ml dziennie około i nie ma kolek mimo że wcinam chyba już wszystko
Kurcze mi zostało jeszcze trzy kilo do wagi z przed ciąży a najlepiej zrzuciłabym z 8 jak to zrobić jak waga staneła w miejscu:crazy:

Załączniki

• DSC_0503.jpg
    DSC_0503.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 63
Tak oglądam Wasze zdjęcia, prawie na każdym Wasze dzidzie mają smoczki... a Hania wypluwa.

Już próbowałam 5 różnych smoczków i nic :szok:

to ciesz się Kochana, że nie chce, bo ja czasami mam takie przeboje z tym smoczkiem, szczególnie jak zasypia, smoczek wypadnie i od razu w ryk:-( ale z drugiej strony często spełnia swoja rolę, bo ją szybko uspokaja:tak:, ale gdybym miała teraz wybór to wolałabym ze smoczka zrezygnować, tylko że ona się już przyzwyczaiła:-(

gosiagro jaka piekna Majunia i jak cudnie sie usmiecha
moj Jas nie za bardzo lubi sie usmiechac, mam nadzieje ze nie bedzie ponurakiem

Koriander niezly chillout na kanapie:-)

zdec a ludzie jakos sie gapili jak karmilas na tym przystanku? ja ciagle jeszcze mam jakies zahamowania i na karmienie lece do domu
pewnie zmieni sie to jak pojde z malym gdzies dalej

Ja dzisiaj karmiłam przy głównej ul w Trzebnicy ale nie miałąm wyjścia najbardziej to się patrzyli facecicki;)
Znalazłam suknię do ślubu ale jestem happy;)
Moja tez nie chce smoka juz mam 4 w domu i stwierdziłam, że nie bede jej dawac na "chama" jak nie chce:)
Mam pytanie cz jak karmię cycolkiem to mogę jeść wędzone ryby??

gosiagro-majeczka śliczna:-)
Ja tam niemam oporów wyciągam cycki gdzie popadnie:-Dostatnio poszłam nad wode z mężem bez małej tak na dwie godzinki a znajomy a gdzie zośka przynajmiej bym sobie na cycki popatrzył:-D
Moja smoka też niechce ale ja ją na siłe chce przyzwyczaić bo poprzednie bez smoka były i musiałam cały czas cyckami uspokajać a smok chociarz na chwile uciszy niewiem czy coś wyjdzie z tego przyzwyczajania bo krzywi się jakby to jakieś świństwo było:baffled:

reklama
hej
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły:wściekła/y:.

Do góry