reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kurcze wiecie co może to jest problem. Ta herbatka z kopru którą mam jest od 1.miesiąca, niestety musiałam ją małej podać bo u mamy w sklepie (jak to na wsi) była tylko ona, więc wyboru nie miałam:(
Teraz tak się zastanawiam, że to może ona jest problemem:(
mi się wydaje, że może to być przyczyną chyba, że cos zjadłas;(

reklama
ewus- mój brat miał otwartą komorę "dziurkę w serduszku" i wszystko samo się unormowało, życzę, zeby z Twoim Kubusiem było tak samo!!!! ( świetni chłopcy)

cobra- piękny Twój synek i na zdjęciach wydaje się, ze jest duży:))
Ty masz problemy z teściową ja z teściem, nie powinno się mieszkać z teściami ani z rodzicami, ale takie czasy...:((((
ja opieprzyłam ostatnio teścia ( co mi się niezwykle rzadko zdarza, bo nie mam zazwyczaj śmiałości) i obraził się na mnie i teraz mam SPOKÓJ przez wielkie S :)))

athena- mój teść też widzi tylko jak mój mąż robi "spacerki" po mieszkaniu:))) obraził się tesć i nie wchodzi teraz do nas do pokoju, wcześniej zanim mu nie powiedziałam kilku słów, potrafił po 22 wejść z jakimiś pierdołami do mojego męża jak ja już spałam.

agast śliczne córeczki, zdjęcia są rewelacyjne

milka- widzę, ze nie tylko ja taka "wredna" w stosunku do teściów - wkońcu sobie zasłużyli. Trzymam kciuki za badanie, napewno wszystko będzie prawidłowo!!!zawsze się martwimy na wysrost

paula- Lenka śliczniutka po mamusi zresztą:))

sloniczka- śliczne zdjęcie, ja dzisiaj w nocy ryczałam, jak mój mały spał 2- od 23 do 24 po czym do 4 walczyłam żebyu zasnął na dobre (budził się co 15 minut), na co mój mąż że mam go wziąć do łóżka, ale ja nie chcę nauczyć go spania w naszym łóżku, bo śpimy na rozkładanej wersalce i w 3 jest strasznie niewygodnie, tylko byśmy się umeczyli takim spaniem, dodam jeszcze że cały dzień też męczarnia, może z 2 godzinki w sumie pospał, reszta czasu to marudzenie, noszenie na rękach, tulenie...

aqq- gratuluję, mój synek zazwyczaj jak robi kupę to tak się pręży i marudzi, a kupy robi normalne, nie ma zatwardzeń

agi- współczuję rozstania, sama zostaniesz z maluszkiem, nie wyobrazam sobie żeby nie było mojego mężą, mało mi pomaga przy synku ( w sumie to prawie wcale) ale za to w obowiązkach domowych dużo mnie wyręcza, zawsze to jakaś pomoc no i wsparcie. Mam nadzieję, ze te 6 tyg. szybko Ci minie i będziecie znowu razem

katarzynajanicka- słodziutki Filipek

zdec- podobno kropelki sab simplex- mojemu synkowi jak podaję to odrazu kupkę robi (tak w 90% przypadków -prężenia się )i jest spokój

Witam!
Miałam męczące 2 dni i noc, ledwo oczy mam otwarte i siedzę na bb kosztem prasowania i sprzątania, bo mały śpi (nareszcie). Wczoraj miałam tyle planów na sprzątanko a udało mi się tylko dwie półki z kurzu wytrzeć. Poza tym miałam wczoraj pierwszą rocznicę ślubu, nic z mężem nie planowaliśmy, tylko poprzytulać się do siebie- pierwszy raz od porodu- 3 razy zaczynaliśmy a tu popudka, nasz kochany synek budził się co chwilkę, więc nic nie wyszło z naszych planów. Cały dzień bujanie, przytulanie, noszenie- maruderek malutki wymeczył mamusię.

Dzwonię do punktu szczepień od rana i nikt nie odbiera :(((

Mam nadzieję, że dzisiaj bedzie spokojniejszy dzień, albo chociaż nocka.

Miłego dnia !!!

zdec ty nam lepiej napisz co ty jesz ,moze w tym jedzeniu jest cos nie tak. A dzwonilas do poloznej, bo takie zgaduj zgadula moze jeszcze zaszkodzic małej.

paula ,a z tyłu nie mozesz stelaża wcisnac,no chyba,ze malutkiej nie wozisz na przednim siedzeniu? Jeep by ci sie przydał :-)

Moj mały wypija herbatki tak tez ok 100ml dziennie. Ja na bóle brzuszka podaje mu kropelke Esputicon i działa rewelacyjnie. Na opakowaniu co prawda pisze,ze chyba od 1mies,ale mozna wczesniej juz stosowac.

rozpoczelam wlasnie festiwal prania przez duze F.
poki tesciowa po obiedzie spi;-)

u mnie znowu goraco kurde faja

edit: prosze mnnie pochwalic za inny suwaczek

rozpoczelam wlasnie festiwal prania przez duze F.
poki tesciowa po obiedzie spi;-)

u mnie znowu goraco kurde faja

edit: prosze mnnie pochwalic za inny suwaczek

cobra cóż za śliczny nowy suwaczek:-)

udało mi się poprasować i wstawić pranie, teraz zajadam się rafaello od męża, i jak tu zgubić te 5 kilogramów??

cobra cóż za śliczny nowy suwaczek:-)

udało mi się poprasować i wstawić pranie, teraz zajadam się rafaello od męża, i jak tu zgubić te 5 kilogramów??
Kochana mi brakuje nmiecały kilogram do mojej wagi;)nawet w swoje spodnie wchodzę tylko jak się zapnę to troszkę oponka się robi bo jednak brzuszek jest;)A ja zjadłam dwa gołąbki;)mmmm pycha;)

Kochana mi brakuje nmiecały kilogram do mojej wagi;)nawet w swoje spodnie wchodzę tylko jak się zapnę to troszkę oponka się robi bo jednak brzuszek jest;)A ja zjadłam dwa gołąbki;)mmmm pycha;)

szczęściara, ja musiałam kupić sobie kilka ciuchów na te upały bo w nic się nie mieściłam, brzuch mam paskudny, nie dość, że rozstępów pełno, to ten flak i ogromny pępek, jakaś wieeelka dziura w brzuchu:-(bikini to ja już nie założę, muszę sobie strój jednoczęściowy kupić

reklama
Do góry