P
paula24211
Gość
paula24211 - sliczne z Was kobietki:-),
w wyobrze spacerówki nie pomoge, mam wózek 3 w 1, i wszystko miesci sie w bagazniku ...
no my tez mamy wózek 3w1 ale chodzi o to ze stelaz nie miesci mi sie do mojego samochodu a maż drugim jezdzi do pracy a ja czasem bede chciała do mojej mamy pojechac i chce u niej miec spacerówke typu parasolka tylko szukam takiej ktora rozklada sie na plasko zeby mala mogła lezec , bo czasem zeby wyskoczyc z mala na miasto gdzies , pakuje ja w fotelik wsadzam do samochodu i nie musze sie martwic ze tam nie bede miala jak sie z nia ruszycchiałam zeby byl u babci jakis wózek tak w razie co:-)
Paula obydwie jestescie gwiazdy ) a z parasolka to chyba poczekaj nie nadaje sie dla takich maluszkow, lepiej posiedziec w domu niz skrzywic dziecko, fotelik samochodowy bardziej by sie nadal, mozesz zamontowac na swoim wozku?
i
tak jak napisałam Kasi wyzej wlasnie do mojego auta nie miesci sie stelaz wózka dlatego szukam parasolki....
i nie chce jedzic z ia nie wiadomo ile nia tylko doskoku zeby byla u mojej mamy:-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: