reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej laseczki\=

my bylismy na spacerniaku ,ale ludzi full ,ze az sie nie chce wychodzic i przedzierac w te tłumy.

agast,ale twoja jagódka ma duze oczka :-) sliczne dziewczynki

cobra,a nie mozecie sie od tesciow wyprowadzic np.do ciebie?

moj mały strasznie marudny,ani cycolka,ani butelki nic tylko płakał,ale juz spi ...

reklama
Witajcie,

uff w końcu temperatura się obniżyła, mała chyba też to poczuła jak wczoraj zasnęła przed 22 to potem pobudka na karmienie o 3 i następna o 7:30 :szok::szok: jestem w szoku, że tak ładnie spała, zupełnie jak by dziecka nie było:-D
agast - powtórzę za dziewczynami, z twoich córeczek to modelki:tak:

Agast wroze Twoim corciom kariere:tak:

Agast, no co zdjecie to piekniejsze, tak jak pisze Milka corki w mame jak nie wiem sie wdaly, sliczne modelki, tata nic tylko fotki pewnie strzela non stop :-D (czy to ty je robisz??)

agast,ale twoja jagódka ma duze oczka :-) sliczne dziewczynki

Witajcie,

agast - powtórzę za dziewczynami, z twoich córeczek to modelki:tak:

Dzięki dziewczynki- jesteście kochane :)

Koriander- mąż fotki strzela. Ja jestem antytalencie w tej kwestii :)

Zobacz załącznik 265427Zobacz załącznik 265426Zobacz załącznik 265425Zobacz załącznik 265424

maly po cycu spi po 3-4godz,w nocy jedna poobudka o 4rano,potem o 7.
z takim podnieceniem i usmiechem ciumka cycka,ze nie idzie tego pisac.
--------------------

w domu u mnie gorzej - tesc zero zainteresowania,mariusza babcia juz w ogole.raz sie do mnie odezwala ze-''maly beczy'' i tyle...
tesciowa zabije,jestem na lekach uspokajajacych.do wszystkiego sie wpier.. ona chce kapac,lulac,wozek mi z rak wyrywa i dziecko tez.ona zrobi pranie,ona moze poprasowac,ona przewinie,ona popilnuje,ona wlazi mi do pokoju co 5min,specjalnie go budzi,zeby przytulic,gdyby mogla karmilA by cycem tez... jestem cholerna osobowoscia i uwielbiam sama wszystko robic,nawet jesli obiad dla meza mam gotowac o 2 w nocy.nie chce takiej 'pomocy' ale ona nie rozumie, a moj mariusz jej nic nie chce powiedziec...

jest mi przykro.ale od dawna wiem ze na jego pomoc nie moge liczyc.

edit .. wcielo mi pol posta :wściekła/y: pisalam ze znowu mam klawiature popsuta i kiepsko m9 sie pisze,ale czytam was robaxczki
Cobra, zdjęcie z puchatkiem totalnie mnie rozczuliło :-) Sliczny chłopak...i wreszcie jest!;-)

WITAJCIE,

u nas dzis nieco chłodniej - 26 stopni :), i chyba bedzie padac...

cobra, ewus, agast - piekne dzieciątka!

ewus- podziwiam Cie jak sobie dajesz rade, mi z jednym czasem bardzo ciezko, i trzymm kciuki za to, zeby wszystko sie ulozyło po Twojej mysli:)

Witaski...u nas długo wyczekiwane ochłodzenie i Kamiś całkiem inny...nocka przespana od 22 do 2 i pobudka dopiero o 7...szkoda tylko, że znowu ma się zrobić gorąco i duchota :-/

reklama
Do góry