reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tak, ja mam taki podgrzewacz Tommee Tippee, do tego mam takie pojemniczki własnie z tej firmy....Ściagam pokarm do tych pojemniczków i jeśli chce użyc ten pokarm tego samego dnia wstawiam go do lodówki, potem przelewam do butelki i wkładam butelke do tego pogrzewacza, sprawdzam czy mleko jest dobrej temperatury i podaję małej!!!! A jesli chcesz podac pokarm innego dnia to do zamrażalki a potem reszta ta samo!!!!

reklama
Wrócilam z zakupow i sie roztapiam!!! W aucie klima, w sklepach klima a w domu masakra!!! jeszcze obiad sie gotuje to juz wogole w domu ukrop!
Pojechalam kupic sobie szorty bo juz mi sie dupa gotowala w rybaczkach ;/ Na szczescie byl rozmiar. Za to w H&M zapytałam panią sprzedawczynie czy mają biustonosze wieksze niz D... jak byscie widzialy jej mine, heh jak bym o ufo zapytała.. Oczywiscie nie mieli...

W poniedzialek mam wizyte u gina, kontrolną i ciesze sie w sumie bo musze zapytac sie, bo mnie od kilku dni swędzi to miejsce w kroczu gdzie bylo szyte i sie zastanawiam czy to normalne?? Ma któraś tak???

Ewus- bardzo sie ciesze ze wszystko sie pięknie układa :)

Ostatnia edycja:
P300610_10.32.jpgSDC18886.jpgSDC18831.jpgSDC18884.jpg

maly po cycu spi po 3-4godz,w nocy jedna poobudka o 4rano,potem o 7.
z takim podnieceniem i usmiechem ciumka cycka,ze nie idzie tego pisac.
--------------------

w domu u mnie gorzej - tesc zero zainteresowania,mariusza babcia juz w ogole.raz sie do mnie odezwala ze-''maly beczy'' i tyle...
tesciowa zabije,jestem na lekach uspokajajacych.do wszystkiego sie wpier.. ona chce kapac,lulac,wozek mi z rak wyrywa i dziecko tez.ona zrobi pranie,ona moze poprasowac,ona przewinie,ona popilnuje,ona wlazi mi do pokoju co 5min,specjalnie go budzi,zeby przytulic,gdyby mogla karmilA by cycem tez... jestem cholerna osobowoscia i uwielbiam sama wszystko robic,nawet jesli obiad dla meza mam gotowac o 2 w nocy.nie chce takiej 'pomocy' ale ona nie rozumie, a moj mariusz jej nic nie chce powiedziec...

jest mi przykro.ale od dawna wiem ze na jego pomoc nie moge liczyc.

edit .. wcielo mi pol posta :wściekła/y: pisalam ze znowu mam klawiature popsuta i kiepsko m9 sie pisze,ale czytam was robaxczki

cobra- piękny synek!!! Pamietasz jak pisałas ze bedzie nie ładny????? Hahaha A rodzinki wspólczuje bardzo.. Niestety często ta dajblizsza rodzina daje ciała ;/

wrocilam ,syn jednak spi;p

ja mam w genach pecha,nawet na polozna trafilam zdzirowata,oberwalam za co tylko moglam...
ze malemu nadal kikut nie odpadl - co aj za to moge ze w szpitalu,dbaja jak dbaja o to... :( ze ma gencjana wysmarowany - to tez ze szpitala.

reklama
Do góry