Kasiek1983
Fanka BB :)
Nareszcie nasza bidulka Zdec na porodówce! Oby poszło gładko i Natalcia zapłakała jeszcze dziś!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia z ta hustawka bedziecie malego potem bujac na rekach tylko bedzie duzooo ciezszy
mi to wszyscy odradzali !!!! dlatego nie kupilam
Witajcie,
u zdec się coś w końcu rozwija jest na porodówce:-) sms na odpowiednim wątku
Trzymam kciuki, ale coś czuje, że dziś będzie już tulić Natalkę
sa pysznedziewczyny karmiące, w biedronce kupiłam bardzo smaczne chipsy bananowe:-) a co, chociaż bananowe można jeść
Ja z warzyw to cukinie, ziemniaki, marchew,fasole maslowa i szparagowa, szpinak swiezy i duszony, wszelkie salaty, dzis mam pieczona dynie w marynacie miodowej Na razie wykluczylam cebule, czosnek, kapuste, i papryke oraz brokuly i kalafior, ale za jakies 2 tyg bede coraz wiecej wprowadzac, w 3 miesiacu podobno nie trzeba sie juz ograniczac bo jelita maluszka sa rozwiniete i sprawniej trawiaA z warzyw co jecie?
O przytulankach po porodzie było... my od wczoraj mamy to za sobą Troche szybko, ale nic mnie juz nie boli ani nie mam plamień wiec sobie pozwolilismy Normalnie czułam sie jak za pierwszym razem, hehe
Dziewczyny po ilu dniach wam sutki sie przyzwyczaily do karmienia.