reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam duzo napisalyscie nie wiem czy dam rade do konca doczytac:)

Agast Zdec oni oferowali mu zarobek 100 zl w miesiac pod warunkiem ze ta im teraz do reki 900 zl a oni jak dostana becikowe to oddadza 1000

Gryzka witaj w domu, ja tez musze co jakis czas meza stuknac :)) normalnie mi to nie przeszkadza ale jak mi ciezko zasnac a tu jeszcze taki koncert...

Agi powodzenia

Gosiargo gratulacje co prawda 5 lat to dlugo ale mysle ze to juz zamknieta historia

Sloniczka wielkie gratulacje

Avena alez slodka Twoja Iga

katarzynajaniecka odpadl pepek ??!! ludzie Eryk jeszcze ciagle ma !!

Mama mikolaja raczej WAm ospa nie grozi Olaf mial kontakt z ospa jak mial pol roku nie zalapal

Lena mi tez zabrali karte i nie oddali :(

Zdec mam nadzieje ze jutro bedziemy Ci skladac gratulacje podobnie jak Agi :))

Witajcie
Miałam wczoraj po powrocie od pediatry napisać co i jak z tą wysypką i problemami z brzuszkiem u Karolci, niestety brak czasu, ale robię to teraz. Okazało się że to jednak alergia na białko mleka krowiego. Już niewiem co mam jeść.

Zdec - powodzenia! trzymam kciuki!

No i sie udalo zalapac jeszcze na czerwiec. Natan Arkadiusz urodzil sie 30.06.2010 o godz.4.07. Silami natury dostal 7/10, waga 4630, 55cm.. Jestesmy juz w domku szczesliwi i zdrowi. Ja sie dobrze czuje, zadnego szwu nie mam, porod super, bol jak cholera ale szybko. Jutro napisze wiecej, bo ide spac. Slodkich snow mamusie i malenstwa.

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 41
o rany, ale pokaźny szkrabik :-) iwona gratulacje ogromne :-D podziwiam, że sn i do tego obyło się bez szwów :szok:
dużo zdrówka i radości dla Was :-)

reklama
Do góry