reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
moją tez karte oddali przy wypisie i mam juz 3 :) super pamiątka... :tak: ;-)

Sorry ze tak żadko sie odzywam ale nie mam kiedy...:-( :**** mam nadzieję ze wybaczycie...
My ciagle walczymy z potówkami ale podobno jak sie ochlodzi to dopiero zejdą... no cóż... a tak to reszta bez zmian, z tym ze maly ciagle przy cycu bo mu sie w te upaly pic chce caly czas ehhh....

CZy do becikowego potrzebuję PESEL dziecka??

u mnie wymagają PESELu, na który zresztą czeka się 3 tygodnie

zdec czyli jutro rodzisz:-)

ewela- może zastoje Ci się robią, ja miałam i to strasznie bolało (na szczęście nie miałam przy tym gorączki), masowałam przed karmieniem i mały jakoś sobie z tym poradził

elizka próbowałaś na potówki wodę z sodą???

mi niestety nie oddali karty ciąży, nie wiem dlaczego ale u mnie w szpitalu zostawiają

nie chcę zapeszać ale po kropelkach sab simplex narazie Łukasz spokojnie śpi, nawet na brzuszku pospał 3 godzinki i nie pręży się, kupę zrobił normalnie.oby tak dalej

witajcie dziewczyny ostatnio mało się odzywam bo brak czasu mały go trochę pochłania ale i urlop M trzeba trochę wykorzystać michaś chowa się dobrze oby tak dalej mamy nawet dzisiaj za sobą wizytę u ortopedy jest wszystko w jak najlepszym porządku nawet nie musimy przyjerzdżać na kontrolę mały w nocy przesypia6,7 godz więc daje mi wypocząć jest słodki
co do becikowego u nas nie potrzeba peselu a wybają go po ok miesiącu a zaświadczenie o wizycie u lekarza może wypisać położna i wystarczy jedna data nie jest wymagane od 10 tyg ciąży

KARO85 STO LAT....
Pociechy z maleństwa:)
kwiaty40lilie.jpg

reklama
Jadę jutro do szpitala z samego rana.
Mam nadzieję że mnie przyjmą,a nie każą czekać do niedzieli:(((((
Trzymajcie się!

Do góry