reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Witam dziewczyny :-) mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie w sumie to nie mam na nic czasu, mała pochłania mnie całkowicie a w wolnym czasie ogarniam mieszkanie, więc w sumie trochę zapomniałam co to rozrywka ale pewnie nie jedna z Was mnie rozumie.
Ciężko uwierzyć, że to już 1 lipiec pamiętam jak z niecierpliwością czekałyśmy wszystkie na czerwiec, a teraz już prawie wszystkie jesteśmy rozpakowane z naszymi cudownymi dziećmi u boku :-)
Z Nineczką jak najbardziej w porządku uparcie karmię piersią, uparcie przyzwyczajam do spania w swoim łóżeczku i dzielnie spaceruję, kąpię i tulę dzidziusia
Nie mam niestety kiedy nadrabiać czytanie, żeby być na bieżąco, ale mam nadzieję, że z Wami i waszymi maluszkami wszystko jest w porządku
Ciężko uwierzyć, że to już 1 lipiec pamiętam jak z niecierpliwością czekałyśmy wszystkie na czerwiec, a teraz już prawie wszystkie jesteśmy rozpakowane z naszymi cudownymi dziećmi u boku :-)
Z Nineczką jak najbardziej w porządku uparcie karmię piersią, uparcie przyzwyczajam do spania w swoim łóżeczku i dzielnie spaceruję, kąpię i tulę dzidziusia
Nie mam niestety kiedy nadrabiać czytanie, żeby być na bieżąco, ale mam nadzieję, że z Wami i waszymi maluszkami wszystko jest w porządku
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
U nas potrzebny jest pesel,ale 2tyg sie czeka.
Zdec to chyba ten USG najbardziej wiarygodny jest cos mi sie zdaje :-)
A sie dowiedzialam,ze moj gin za wypisanie tego swistka do becikowego pobiera oplate 20zł - świnia łapczywa z niego jest
To poproś położną albo Twoją lekarkę rodzinną to Ci wypiszą. A Twój lekarz to nie powinien za to pobierać opłat. Masakra normalnie
To poproś położną albo Twoją lekarkę rodzinną to Ci wypiszą. A Twój lekarz to nie powinien za to pobierać opłat. Masakra normalnie
To polozna moze wypisac? o kurde nie wiedzialam, w sumie w karcie ciazy mam przeciez wypisane od kiedy chodze.
ewelinka307
Fanka BB :)
zdec-my miałyśmy ten sam termin a moja mała ma juz dwa i pół tyg ale na pierwszym usg wyszło że termin na 16 a urodziłam 14 czyli może coś w tym jest i u ciebie się w końcu ruszy skoro na 2 lipca wychodziło z usg
My dziś znowu cały dzień na dworzu tylko ciekawe kiedy ja w domu wkońcu posprzątamrobi się tu spory nieporządek ale szkoda w taką pogode w domu siedziec
My dziś znowu cały dzień na dworzu tylko ciekawe kiedy ja w domu wkońcu posprzątamrobi się tu spory nieporządek ale szkoda w taką pogode w domu siedziec
Kasiulka_1980
To polozna moze wypisac? o kurde nie wiedzialam, w sumie w karcie ciazy mam przeciez wypisane od kiedy chodze.
Tak :-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To u Was nie zabierają karty ciąży??
reklama
Kasiulka_1980
To u Was nie zabierają karty ciąży??
A kto Ci zabrał??