reklama
liliti
Fanka BB :)
dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!
Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
jedziemy na spacerek papa
ps yzrraffka sab simplex najlepsze krople na kolki! szkoda ze u nas nie ma
Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
zyrraffka
Szczęśliwa mama
właśnie ja mam o tyle dobrze, że ahlbeck rzut beretem od Świnoujścia wiec zaopatrzyliśmy się w te kropelki, już jesteśmy po jednej dawce, zobaczymy co z tego będzie
kurcze tyle się mówi, ze mleko matki najlepsze a tu lekarz przepisuje sztuczne i dziecko się nie męczy.
liliti- Twoja mała jak miała zaparcia to wogóle nie robiła kupy??jak to dokładnie wyglądało z wypróżnianiem się
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!
Kurcze, u mnie jest podobnie jak było u Ciebie... ja daje swoje mleczko butelką i dokarmiam modyfikowanym... może powinnam odstawić swoje???
Dzisiaj do niego idę. Zobaczymy co powie, a i tak znając życie o tym czy chcę już iść do szpitala decyzję mi pozostawie.
Śliczności! Nic tylko chrupać
aqq nie mam pojęcia jak to jest z tym czopem, ale mi wypadł już dawno i nadal się kochamy, bo chcę przyspieszyć poród
Tylko te sposoby wszystkie są nic nie warte
No właśnie, różne są opinie, na forum, na którym wypowiada się położna wyczytałam, że można, jeśli nie ma się żadnych infekcji, bo i tak dziecko jest chronione przez wody. Ja to w ogóle nie wiem czy ten czop mi wypadł, bo miałam taką sytuację, że mi chlusnęło coś bardzo wodnistego, ale nie były to wody, więc w sumie mógł być to czop albo śluz i bądź tu mądry...
Coś mi to cytowanie nie wyszło
mama mikolaja
witam
u nas nadal upaly nie do zniesienia juz...
mala grzeczna nadal i wszystko w najlepszym porzadku,spala wczoraj od 21 -5 rana !!!! bylam w szoku 3-5 godz to normalnie spi w nocy ale tak dlugo to pierwszy raz i bardzo sie ciesze z tego.narazie zadnych kolek ,zatwardzen nic tak dalej oby szlo to bedzie super:-):-):-)
pierwsze szczepienie mamy 21.07 juz sie boje ale coz musimy to przezyc jakos
panuje u nas ospa!!!!! i sasiadki corka byla u nas i dotykala mala a wczoraj przyszla i mowi ze Mirella ma ospe wczesniej nie wiedziala ,teraz sie boje ze Inga tez dostanie czasem to ja zabije
tak moja corcia wczoraj spedzala wolny czas:
u nas nadal upaly nie do zniesienia juz...
mala grzeczna nadal i wszystko w najlepszym porzadku,spala wczoraj od 21 -5 rana !!!! bylam w szoku 3-5 godz to normalnie spi w nocy ale tak dlugo to pierwszy raz i bardzo sie ciesze z tego.narazie zadnych kolek ,zatwardzen nic tak dalej oby szlo to bedzie super:-):-):-)
pierwsze szczepienie mamy 21.07 juz sie boje ale coz musimy to przezyc jakos
panuje u nas ospa!!!!! i sasiadki corka byla u nas i dotykala mala a wczoraj przyszla i mowi ze Mirella ma ospe wczesniej nie wiedziala ,teraz sie boje ze Inga tez dostanie czasem to ja zabije
tak moja corcia wczoraj spedzala wolny czas:
Załączniki
Kasiek1983
Idę do lekarza.
Trzymajcie kciuki, żebym może po drodze urodziła
Kciuki zaciśnięte!!!
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Któraś z Was pytała o pampersy. Najtańsze są w Lidlu - 42,99 gdzie w Tesco te same kosztują 54,95 :-)