reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!

Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
jedziemy na spacerek papa

ps yzrraffka sab simplex najlepsze krople na kolki! szkoda ze u nas nie ma

właśnie ja mam o tyle dobrze, że ahlbeck rzut beretem od Świnoujścia wiec zaopatrzyliśmy się w te kropelki, już jesteśmy po jednej dawce, zobaczymy co z tego będzie

kurcze tyle się mówi, ze mleko matki najlepsze a tu lekarz przepisuje sztuczne i dziecko się nie męczy.
liliti- Twoja mała jak miała zaparcia to wogóle nie robiła kupy??jak to dokładnie wyglądało z wypróżnianiem się

Ostatnia edycja:
liliti no szkoda,ze musiałas odstawic od piersi , przykre to ,ale jak pomogło to dobrze :)

moj dzinks własnie wisina cycolku , lubie patrzec jak pije - jest taki zadowolony :-)

dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!

Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
jedziemy na spacerek papa

Kurcze, u mnie jest podobnie jak było u Ciebie... ja daje swoje mleczko butelką i dokarmiam modyfikowanym... może powinnam odstawić swoje???

Dzisiaj do niego idę. Zobaczymy co powie, a i tak znając życie o tym czy chcę już iść do szpitala decyzję mi pozostawie.

Śliczności!:) Nic tylko chrupać:)

aqq nie mam pojęcia jak to jest z tym czopem, ale mi wypadł już dawno i nadal się kochamy, bo chcę przyspieszyć poród:wściekła/y:
Tylko te sposoby wszystkie są nic nie warte:wściekła/y:

No właśnie, różne są opinie, na forum, na którym wypowiada się położna wyczytałam, że można, jeśli nie ma się żadnych infekcji, bo i tak dziecko jest chronione przez wody. Ja to w ogóle nie wiem czy ten czop mi wypadł, bo miałam taką sytuację, że mi chlusnęło coś bardzo wodnistego, ale nie były to wody, więc w sumie mógł być to czop albo śluz i bądź tu mądry...

Coś mi to cytowanie nie wyszło :wściekła/y:

witam

u nas nadal upaly nie do zniesienia juz...:-D:confused:

mala grzeczna nadal i wszystko w najlepszym porzadku,spala wczoraj od 21 -5 rana !!!!:szok::szok: bylam w szoku 3-5 godz to normalnie spi w nocy ale tak dlugo to pierwszy raz i bardzo sie ciesze z tego.narazie zadnych kolek ,zatwardzen nic tak dalej oby szlo to bedzie super:-):-):-)
pierwsze szczepienie mamy 21.07 juz sie boje ale coz musimy to przezyc jakos

panuje u nas ospa!!!!! i sasiadki corka byla u nas i dotykala mala a wczoraj przyszla i mowi ze Mirella ma ospe:szok::szok::szok: wczesniej nie wiedziala ,teraz sie boje ze Inga tez dostanie czasem to ja zabije :no::wściekła/y:

tak moja corcia wczoraj spedzala wolny czas:

Załączniki

• SAM_1368.jpg
    SAM_1368.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry