reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!

Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
jedziemy na spacerek papa

ps yzrraffka sab simplex najlepsze krople na kolki! szkoda ze u nas nie ma

właśnie ja mam o tyle dobrze, że ahlbeck rzut beretem od Świnoujścia wiec zaopatrzyliśmy się w te kropelki, już jesteśmy po jednej dawce, zobaczymy co z tego będzie

kurcze tyle się mówi, ze mleko matki najlepsze a tu lekarz przepisuje sztuczne i dziecko się nie męczy.
liliti- Twoja mała jak miała zaparcia to wogóle nie robiła kupy??jak to dokładnie wyglądało z wypróżnianiem się

Ostatnia edycja:
liliti no szkoda,ze musiałas odstawic od piersi , przykre to ,ale jak pomogło to dobrze :)

moj dzinks własnie wisina cycolku , lubie patrzec jak pije - jest taki zadowolony :-)

dziewczęta Wy jeszcze nie rozpakowane !!!!???? :-) ehh a moj Skarb ma juz pótłora miesiaca.....i nie wyobrażam sobie dnia bez niej;-)))) też Was to czeka niebawem !!!

Mała miała klopoty ze wzdęciami i zatwardzenia, meczyla sie,pakaa, prezyła, jeczała i stekala i tak w kółko, tak uwayaam co jem.....pediatra dała mi recepte na Bebilon Pepti 1 i od 3 dni jedziemy na nim, moje mleko odstawiłam............jak ręką odjął! dziecko spokojne, szczesliwe i spi jak suseł bez jednego stekniecia!o 20 kpiel, jedzenia i o 21 spi, pobudka o 2 w noczy, i potem o 6 rano...rano biore ja do siebie do lozka, kłade brzuszkiem na moim bryzuszku i tak spimy do 10 ....lekarz powiedziała ze niedojzały układ pokarmowy nie radzi sobie z bialkiem i tluszczami w moim mleku wiec ja sciagam ale narazie bebilon....
jedziemy na spacerek papa

Kurcze, u mnie jest podobnie jak było u Ciebie... ja daje swoje mleczko butelką i dokarmiam modyfikowanym... może powinnam odstawić swoje???

Dzisiaj do niego idę. Zobaczymy co powie, a i tak znając życie o tym czy chcę już iść do szpitala decyzję mi pozostawie.

Śliczności!:) Nic tylko chrupać:)

aqq nie mam pojęcia jak to jest z tym czopem, ale mi wypadł już dawno i nadal się kochamy, bo chcę przyspieszyć poród:wściekła/y:
Tylko te sposoby wszystkie są nic nie warte:wściekła/y:

No właśnie, różne są opinie, na forum, na którym wypowiada się położna wyczytałam, że można, jeśli nie ma się żadnych infekcji, bo i tak dziecko jest chronione przez wody. Ja to w ogóle nie wiem czy ten czop mi wypadł, bo miałam taką sytuację, że mi chlusnęło coś bardzo wodnistego, ale nie były to wody, więc w sumie mógł być to czop albo śluz i bądź tu mądry...

Coś mi to cytowanie nie wyszło :wściekła/y:

witam

u nas nadal upaly nie do zniesienia juz...:-D:confused:

mala grzeczna nadal i wszystko w najlepszym porzadku,spala wczoraj od 21 -5 rana !!!!:szok::szok: bylam w szoku 3-5 godz to normalnie spi w nocy ale tak dlugo to pierwszy raz i bardzo sie ciesze z tego.narazie zadnych kolek ,zatwardzen nic tak dalej oby szlo to bedzie super:-):-):-)
pierwsze szczepienie mamy 21.07 juz sie boje ale coz musimy to przezyc jakos

panuje u nas ospa!!!!! i sasiadki corka byla u nas i dotykala mala a wczoraj przyszla i mowi ze Mirella ma ospe:szok::szok::szok: wczesniej nie wiedziala ,teraz sie boje ze Inga tez dostanie czasem to ja zabije :no::wściekła/y:

tak moja corcia wczoraj spedzala wolny czas:

Załączniki

• SAM_1368.jpg
    SAM_1368.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry