reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć

u mnie też nadal nic:(... Dziewczyny, czy po wypadnięciu czopa lekarz zabronił Wam współżycia czy też nie? Bo są różne opinie...

reklama
Zdec a co mówi Twój lekarz??Czy będzie jakaś próba wywołania??

Dzisiaj do niego idę. Zobaczymy co powie, a i tak znając życie o tym czy chcę już iść do szpitala decyzję mi pozostawie.

A oto moja córcia, to było po powrocie do domu, teraz już trochę podrosła;-)Zobacz załącznik 260984

Śliczności!:) Nic tylko chrupać:)

aqq nie mam pojęcia jak to jest z tym czopem, ale mi wypadł już dawno i nadal się kochamy, bo chcę przyspieszyć poród:wściekła/y:
Tylko te sposoby wszystkie są nic nie warte:wściekła/y:

Idę na spacer może to coś pomoże;-)

w końcu się trochę ogarnęłąm :-) mały sobie leży grzecznie i ogląda kwiatki na kanapie a mama na BB ;-)

wczoraj jak była położna odpadł kikut pępowinowy :-)

jakś uczymy się wzajemnej obsługi :p
mj mąż mi bardzo pomaga, bez niego to bym na porodówce ducha wyzionęła, taka masakra byłą, jak mi przejdzie nerw na samą myśl o porodzie to opieszę na odpowiednim wątku, na razie nie mam na to nerwa

po południu mamy wizytę w por patologii noworodka, a potem spacer

miłego dnia dla wszystkich :)

a to mój FIFI

Zobacz załącznik 260992

Ostatnia edycja:
Ale wam zazdroszczę tych spacerków z dzieciaczkami:)
Ja już się wybieram od godziny i jakoś tak samej nie chce mi się wybrać:(

gosiagro - ciesze sie, ze stan Twojego meza ulegl poprawie :)
sloniczka - to nasze chlopaki z jednego dnia ;) gratulacje :]

co do powrotu do domu - to ciagle musialam szturchac meza w nocy, zeby nie chrapal .. on po podaniu mi do kamienia malego szybko zasypia a ja potem, po odlozeniu malca do lozeczka, wierce sie z boku na bok .. i prawie juz zasypiam.. gdy nagle slychac jedno wielkie "hrrr" :p Juz mu powiedzialam ze ma jakos to podleczyc - pamietam, ze z Malgosia i karmieniami nocnymi bylo tak samo ;P

No, to teraz poczytam "wstecz", poki Malgosia na spacerze, a maly jeszcze nie wola jesc ;]

zdec wspołczuje ci biedactwo , na wywolanie isc,lepiej zeby skurcze same do ciebie przyszły, trzymam kciuki mocno

kasia sliczny bobas :) warto bylo jednak sie dla takiego szkraba przemeczyc ..

avena,ale buciki malej zalozylas :-D wieksze od niej samej

zdec wspołczuje ci biedactwo , na wywolanie isc,lepiej zeby skurcze same do ciebie przyszły, trzymam kciuki mocno

kasia sliczny bobas :) warto bylo jednak sie dla takiego szkraba przemeczyc ..

avena,ale buciki malej zalozylas :-D wieksze od niej samej
Hihi Ewela ona ma taką dużą stópkę po tatusiu:cool2:

reklama
avena, katarzynajanicka- cudne maleństwa, uwielbiam zdjęcia maluszków:-)przesłodkie

gosiagro- wspaniałe wieści!!!!napewno już wszystko bedzie z mężem dobrze

my też mieliśmy niespokojną noc, narazie malutki śpi, ale przez sen pojekuje sobie trochę i też się pręży od czasu do czasu, już sama nie wiem czy to kolka czy coś innego:-(

Do góry