reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc
Mój synek urodził się 28.06.2010 o godz.13.10. waży 3,5 kg i ma 55 cm. Dostał 8 pkt w 1 minucie, potem i 10. już jesteśmy w domku.
Kupka była, martw mnie tylko to że mało siusia, wczoraj podczas kąpieli a dotej pory nic.... zaczynam odchodzić od zmysłów.

Jak to szybko zleciało, niektóre maluszki mają już miesiąc, a nawet więcej;-)
Tylko ten mój uparciuch się strasznie uparł:wściekła/y::wściekła/y:

W dodatku od dzisiaj jestem na macierzyńskim:wściekła/y:

sloniczka gratulacje!!

Ale piękny dzionek:-)
Ewelinka -
mnie też się marzy nocka przespana
Agi78
- trzymam kciuki oby szybko poszło
Zdec - no i łapnęłaś się na lipiec, ale myślę że w ciągu tygodnia już powinnaś mieć malutką, więc jeszcze tylko chwileczka
A moja Iga chyba wreszcie się nauczyła że jest dzień i noc, bo w nocy nawet ładnie śpi, tylko na papu się obudzi ale pocmoka chwilę i znowu spanko

Dziewczyny czy któraś z was wie jak to jest z przeterminowaniem?
Czy szpital musi przyjąć bez skierowania 7 dni po terminie?
Bo sama nie wiem czy chciałabym jutro iść do szpitala i w razie czego mieć wywoływanie:baffled:
Tak jeszcze bym poczekała na rozwój wydarzeń do poniedziałku.

sloniczka gratulacje!! a z tym sikaniem to rzeczywiście dziwna sprawa:confused:, a może masz tak super chłonne pieluszki, że trudno rozpoznać?:sorry2:
zdec- mój lekarz mi mówił, że 7 dni po terminie szpital ma obowiązek cię przyjąć bez skierowania; kurcze szkoda, że już ci macierzyńskie leci:wściekła/y:, Natalka ciocia Gosia Cie prosi zlituj się już nad mamusia, na dworze jest cieplutko i na pewno ci się spodoba:-D

hej, przepraszam z góry za to że wcinam się nie w swoim roczniku:zawstydzona/y:, ale trochę was podczytuję ze względu na sentyment-sama urodziłam synka 24 czerwca ubiegłego roku,trzymam kciuki za Wszystkie:-)
chciałam tylko napisać słoniczce że mój malutki miał też problem z siusianiem, ale ja byłam jeszcze wtedy w szpitalu i kazali po prostu cześciej przystawiać i przepajać woda przegotowaną -wszystko sie unormowało, powodzenia

gosiagro to przez moje lenistwo, bo nie chce mi się już iść do lekarza internisty.... mam cały czas nadzieję że ten uparciuch się zlituje:-(

reklama
A oto moja córcia, to było po powrocie do domu, teraz już trochę podrosła;-) Iga.jpg

Do góry