reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc
Mój synek urodził się 28.06.2010 o godz.13.10. waży 3,5 kg i ma 55 cm. Dostał 8 pkt w 1 minucie, potem i 10. już jesteśmy w domku.
Kupka była, martw mnie tylko to że mało siusia, wczoraj podczas kąpieli a dotej pory nic.... zaczynam odchodzić od zmysłów.

Jak to szybko zleciało, niektóre maluszki mają już miesiąc, a nawet więcej;-)
Tylko ten mój uparciuch się strasznie uparł:wściekła/y::wściekła/y:

W dodatku od dzisiaj jestem na macierzyńskim:wściekła/y:

sloniczka gratulacje!!

Ale piękny dzionek:-)
Ewelinka -
mnie też się marzy nocka przespana
Agi78
- trzymam kciuki oby szybko poszło
Zdec - no i łapnęłaś się na lipiec, ale myślę że w ciągu tygodnia już powinnaś mieć malutką, więc jeszcze tylko chwileczka
A moja Iga chyba wreszcie się nauczyła że jest dzień i noc, bo w nocy nawet ładnie śpi, tylko na papu się obudzi ale pocmoka chwilę i znowu spanko

Dziewczyny czy któraś z was wie jak to jest z przeterminowaniem?
Czy szpital musi przyjąć bez skierowania 7 dni po terminie?
Bo sama nie wiem czy chciałabym jutro iść do szpitala i w razie czego mieć wywoływanie:baffled:
Tak jeszcze bym poczekała na rozwój wydarzeń do poniedziałku.

sloniczka gratulacje!! a z tym sikaniem to rzeczywiście dziwna sprawa:confused:, a może masz tak super chłonne pieluszki, że trudno rozpoznać?:sorry2:
zdec- mój lekarz mi mówił, że 7 dni po terminie szpital ma obowiązek cię przyjąć bez skierowania; kurcze szkoda, że już ci macierzyńskie leci:wściekła/y:, Natalka ciocia Gosia Cie prosi zlituj się już nad mamusia, na dworze jest cieplutko i na pewno ci się spodoba:-D

hej, przepraszam z góry za to że wcinam się nie w swoim roczniku:zawstydzona/y:, ale trochę was podczytuję ze względu na sentyment-sama urodziłam synka 24 czerwca ubiegłego roku,trzymam kciuki za Wszystkie:-)
chciałam tylko napisać słoniczce że mój malutki miał też problem z siusianiem, ale ja byłam jeszcze wtedy w szpitalu i kazali po prostu cześciej przystawiać i przepajać woda przegotowaną -wszystko sie unormowało, powodzenia

gosiagro to przez moje lenistwo, bo nie chce mi się już iść do lekarza internisty.... mam cały czas nadzieję że ten uparciuch się zlituje:-(

reklama
A oto moja córcia, to było po powrocie do domu, teraz już trochę podrosła;-) Iga.jpg

Do góry