reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

uff. my juz w domciu ;) Malgosia podejrzanie dobrze zaakceptowala "dzidzie" - a najbardziej oczywiscie teletubisia, ktorego przyniosl ;) Nawet nakarmila go potem zupka.
Poki co jest cichutko i spokojnie - nawet jak maluch nie spi to sie cierpliwie rozglada - Gosia taka nie byla ;P Ale to sie jeszcze z dziesiec razy zmieni .. ;)
Jeszcze poopisuje "szczegoly" w konkretnych watkach.

Postaram sie Was ponadrabiac w tzw "miedzyczasie" - to niby tylko kilka dni .. ;) Ale dzis juz zmykam spac.

I powodzenia jutroudajacym sie do szpitali (tyle zdazylam doczytac :p)

reklama
uff. my juz w domciu ;) Malgosia podejrzanie dobrze zaakceptowala "dzidzie" - a najbardziej oczywiscie teletubisia, ktorego przyniosl ;) Nawet nakarmila go potem zupka.
Poki co jest cichutko i spokojnie - nawet jak maluch nie spi to sie cierpliwie rozglada - Gosia taka nie byla ;P Ale to sie jeszcze z dziesiec razy zmieni .. ;)
Jeszcze poopisuje "szczegoly" w konkretnych watkach.

Postaram sie Was ponadrabiac w tzw "miedzyczasie" - to niby tylko kilka dni .. ;) Ale dzis juz zmykam spac.

I powodzenia jutroudajacym sie do szpitali (tyle zdazylam doczytac :p)

wspaniale, ze już w domku jesteście. Powodzenia w zaklimatyzowywaniu się! Trzymajcie się cieplutko, zyczę wielu przespanych nocy.

:no: hejus ,ale sie wkurzylam ,zadzwonilam do swojego gina,czy mogłabym dzisiaj podejsc do niego,zeby mi podpisal ten papierek do becikowego,a ten do mnie z tekstem,ze jak chce to za pol godz (gdzie ja pol godz.w korku stoje)albo w przyszłym tygodniu,bo on teraz to mnie ma czasu :wściekła/y: Jak placilam kase to czas zawsze mial - swinia jedna!!!!:wściekła/y:

W dodatku pojechalismy do Tesco na zakupy i powiem wam,zde tam wcale nie jest tak tanio, pieluchy 5zyka drozsze, mleko tez :wściekła/y: wkurzylam sie,bo czlowiek stara sie oszczedzac to do tesco jedzie,a tu *uj :no::no::no: masakra jakas.

Hej!!!!:-)
Oczywiście ja już nie śpię....ba już nawet się wykąpałam i układam teraz włosy.....
Normalnie się stresuję.....Jeszcze wczoraj siostra mi mówiła, że ma wiele klientek mojego gina....i że skoro on sam mi kazał przyjechać to z całą pewnościa nie po to żebym sobi leżała parę dni w szpitalu....Skoro sam bierze pacjentkę to góra następnego dnia jest już dziecko!!!!Więc jest szansa że już jutro będziemy cieszyć się Polą!!!
Już sama nie wiem czy jestem bardziej podekscytowana czy zestresowana....No nic co ma byc to będzie!!!
Trzymajcie kciuki Kochane....Na pewno napiszę smska co i jak!!!
Nierozpakowane mamusie...POWODZENIA!!!!Zakończmy w końcu naszą listę czerwcowych dzieciaczków!!!!

Ostatnia edycja:
1 LIPCA:wściekła/y::wściekła/y:
A u mnie nadal nic.....
Już pewnie cała reszta rozpakowała się po cichaczu, a moja chyba czeka na jakieś zbawienie:wściekła/y:
Milka przyznam że też nie zrozumiałam o co chodziło z tym daniem 900zł:wściekła/y:
ewela co do Tesco, to niestety nie jest to wcale taki tani sklep... Ale nie wiem czy widziałaś ze mają fajną promocję na pampersy. Jak się zbiera paragony po Pampers, Danonki, BoboVita, Bebiko, Fisher Price, Lenor i Vizir to można dostać zabawki Fisher Price. Mam nadzieję że mi się uda w końcu zawsze robię zakupy w Tesco:-D Szczegóły: www.klubszczesliwegomaluszka.pl
Gryzka fajnie że już jesteście w domu i Małgosia tak zaakceptowała braciszka;-)

Witam,,
ale nadchodzą upały, już na sama mysl mi gorąco:no::no:
Zapomniałam się Wam pochwalić, że maż jest po tomografii, która dobrze wyszła i po kontrolnych markerach i są dużo poniżej normy <jupi> teraz kontrolne wyniki dopiero za 3 m-ce:-D:-D, niestety jak wszystko będzie dobrze to dopiero po 5 latach będziemy mogli powiedzieć, że mąż jest zdrowy, ale wszystko idzie w dobrym kierunku:tak::tak::tak::-D:-D

Gryzka - witajcie w domku:-D:-D
Agi - trzymam kciuki, obyś już dziś tuliła malutką
Za pozostałe nierozpakowane też kciuki zaciśnięte!!

Gosiagro - rewelacja!! oby dalej wszystko było dobrze :D

A nasza Julka właśnie śpi od jakiś 40 min więc mogłam sobie zrobić śniadanko i trochę ogarnąć w domku. Mąż jeszcze też dosypia. Ja po dzisiejszej nocy chyba będę musiała sobie zrobić drzemkę w dzień bo ciut jestem zmęczona.
Ale gorąco dzisiaj :/ Nie wiem już w co Małą ubrać :/ bo zawsze się jej jakaś potówka przypałęta.

reklama
Witajcie
Oj ile bym dała żeby położyć się wieczorem i wstać dopiero rano:-Di tak porządnie się wyspać ale narazie to niemożliwe:baffled:
gosiagro-świetne wiadomości oby teraz już tylko takie były:tak:
gryzka-nie ma to jak wrócić już do domku:tak:
agi-trzymam kciuki żeby jak najszybciej pola pojawiła się na świecie:tak:

Do góry