reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny.....gadałam z ginem ....Jutro na 9.00 mam się stawić do szpitala!!!! Jupiiiiii (chyba)...Już sama nie wiem czy się cieszyć czy stresować!!!!:-)

reklama
Tak się zastanawiam co zadecyduje jutro lekarz.
W sumie sama nie wiem czy chcę już do szpitala:no:
Skoro jeszcze lena pisze że szpital pełny:szok:
No i bądź tu człowieku mądry...

Umnie becikowe w ośrodku pomocy społecznej ale wcale mi to nie przeszkadza że mam tam iść właśnie chyba pora się tam wybrać
My dziś znowu cały dzień na działeczce ale jutro maż do pracy więc trzeba będzie w domu siedzieć
Jabłka wcinam cały czas zresztą wszystkiego powoli próbuje dziś doszły pomidory i ogórki ile można jechać na sucharach napewno zdrowiej będzie jak będe jeść wszystko tyle że w rozsądnych ilośćiach

my właśnie po spacerku. Ale się zmachałam- z czwartego pietra znosiłam małego ( potem targałam na górę, jeszcze gorzej) w leżaczku samochodowym ( nie wiem ile waży ale nie mało) bo na dole mamy schowek na wózek i w czymś musiałam najpierw postawić Łukasza żeby schowek otworzyć i wyjąć wózek, koszmar jakiś.

jeśli chodzi o jabłka to jem surowe od początku.

Mam dwa staniki do karmienia, bardzo wygodne rozwiązanie.

Jeśli chodzi o niańkę to mam arzem z czujnikiem oddechu. Łukasz śpi w drugim pokoju i nie muszę specjalnie nasłuchiwać czy płacze, jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia, mimo, ze mieszkam w bloku to bardzo się przydaje, bo nie muszę być specjalnie czujna.

Chciałam się także pochwalić, ze wkońcu wcisnęłam się w jedne spodnie:-)

Czy można jeść jagody?????

Ja dzisiaj położnej pytałam o jagody to mi powiedziała że dopiero jak maluszek skończy miesiąc i to w małych ilościach.

A gdzie mieszkasz? Ja w Poznaniu mogłam to załatwić w Urzędzie Miasta :-)

W Warszawie.

W W-wie idziesz do Urzędu Miasta...bodajże do wydziału spraw społecznych....w całej W-wie załatwia się to w Urzędzia miasta tego jestem pewna bo często do nich piszę w sprawie becików.
Myslalam ze załatwie to w urzedzie gminy, ale stamtąd odesłali mnie do wydzialu spraw rodzinnych w osrodku pomocy spolecznej ;/

Tak się zastanawiam co zadecyduje jutro lekarz.
W sumie sama nie wiem czy chcę już do szpitala:no:
Skoro jeszcze lena pisze że szpital pełny:szok:
No i bądź tu człowieku mądry...
Kochana sprawdź kiedy zamykają Kamińskiego i przed tym idź...żeby łóżek nie zabrakło;)Daj znać to Cię odwiedzę;)

Ewela jakas Ty wysoka !!

Stella no co Ty gdzie idziesz?? przeciez czerwcowe dzieci to tylko termin umowny !!

Agi stekajcie tutaj :)) juz nie dlugo postekacie :))

Lencja ja jem jablka jest ok, zreszta to chyba jedyne pewne owoce , wczoraj jadlam maliny :)) mniam nie zazkodzily podobnie jak truskawki i arbuz, a skoro dziewczyny reklamuja wezme sie za nektarynki. A Eryka ubieram tak samo:)

Zyrafka ostroznie moze z tymi jagodami, bo kiedys podawalam je Olafkowi na biegunki... zebys nie zaparla malucha

Avena jak nie szkodzi to po co sie katowac ja tez jem salate, pomidory

Agast to wyslij meza :-D a glupio niech bedzie tym co chca ta kase potem przelac.... jak moj maz byl to oferowali mu ze jak im da 900 zl teraz , to oni za miesiac jak juz dostana oddadza mu 1000

Agi powodzenia jutro !! czekamy na wiesci

Klementinka Eryk dzis nie spal przez 3 godziny dalo sie go przetestowac na trzymanie glowki. Trzyma moze nie tak jak Olaf ale trzyma i obraca, najlepiej jak go zachecisz i przestawiasz mu wokol glowy pozytywke z czerwonymi elementami. No ale to byla druga proba, bo przy pierwszej zasnal i spal tak 2 godz :-), a ja ciagle latalam sprawdzac czy wszytsko ok, bo boje sie go zostawiac do spania na brzuszku

Zdec moze jutro juz tez bedziesz po

już myślałam ze zasnął.......:(

Milka ja byłam przekonana ze jest odwrotnie, że jagody pozwalają łatwiej wypróżnić się :/

Agi życzę powodzenia, zapewne przyszedł czas na Ciebie i niebawem maleństwo będzie z Tobą:))) oby w szpitalu się o to postarali

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry