Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dziewczyny.....gadałam z ginem ....Jutro na 9.00 mam się stawić do szpitala!!!! Jupiiiiii (chyba)...Już sama nie wiem czy się cieszyć czy stresować!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my właśnie po spacerku. Ale się zmachałam- z czwartego pietra znosiłam małego ( potem targałam na górę, jeszcze gorzej) w leżaczku samochodowym ( nie wiem ile waży ale nie mało) bo na dole mamy schowek na wózek i w czymś musiałam najpierw postawić Łukasza żeby schowek otworzyć i wyjąć wózek, koszmar jakiś.
jeśli chodzi o jabłka to jem surowe od początku.
Mam dwa staniki do karmienia, bardzo wygodne rozwiązanie.
Jeśli chodzi o niańkę to mam arzem z czujnikiem oddechu. Łukasz śpi w drugim pokoju i nie muszę specjalnie nasłuchiwać czy płacze, jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia, mimo, ze mieszkam w bloku to bardzo się przydaje, bo nie muszę być specjalnie czujna.
Chciałam się także pochwalić, ze wkońcu wcisnęłam się w jedne spodnie:-)
Czy można jeść jagody?????
A gdzie mieszkasz? Ja w Poznaniu mogłam to załatwić w Urzędzie Miasta :-)
Myslalam ze załatwie to w urzedzie gminy, ale stamtąd odesłali mnie do wydzialu spraw rodzinnych w osrodku pomocy spolecznej ;/W W-wie idziesz do Urzędu Miasta...bodajże do wydziału spraw społecznych....w całej W-wie załatwia się to w Urzędzia miasta tego jestem pewna bo często do nich piszę w sprawie becików.
Kochana sprawdź kiedy zamykają Kamińskiego i przed tym idź...żeby łóżek nie zabrakłoDaj znać to Cię odwiedzęTak się zastanawiam co zadecyduje jutro lekarz.
W sumie sama nie wiem czy chcę już do szpitala
Skoro jeszcze lena pisze że szpital pełny
No i bądź tu człowieku mądry...
nie kumam..?Agast to wyslij meza a glupio niech bedzie tym co chca ta kase potem przelac.... jak moj maz byl to oferowali mu ze jak im da 900 zl teraz , to oni za miesiac jak juz dostana oddadza mu 1000