reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
my właśnie po spacerku. Ale się zmachałam- z czwartego pietra znosiłam małego ( potem targałam na górę, jeszcze gorzej) w leżaczku samochodowym ( nie wiem ile waży ale nie mało) bo na dole mamy schowek na wózek i w czymś musiałam najpierw postawić Łukasza żeby schowek otworzyć i wyjąć wózek, koszmar jakiś.

jeśli chodzi o jabłka to jem surowe od początku.

Mam dwa staniki do karmienia, bardzo wygodne rozwiązanie.

Jeśli chodzi o niańkę to mam arzem z czujnikiem oddechu. Łukasz śpi w drugim pokoju i nie muszę specjalnie nasłuchiwać czy płacze, jestem bardzo zadowolona z tego urządzenia, mimo, ze mieszkam w bloku to bardzo się przydaje, bo nie muszę być specjalnie czujna.

Chciałam się także pochwalić, ze wkońcu wcisnęłam się w jedne spodnie:-)

Czy można jeść jagody?????

Ja też chcę usztywniany bo w tym wyglądam jak stara baba;)
Dziewczyny a brałyście coś z neta co można jesć proszę podrzućcie jakieś sprawdzone linki;)Ja wymyślam masakra a i tak mało jem;(

Ja też chcę usztywniany bo w tym wyglądam jak stara baba;)
Dziewczyny a brałyście coś z neta co można jesć proszę podrzućcie jakieś sprawdzone linki;)Ja wymyślam masakra a i tak mało jem;(

właśnie, może na odpowiedniej stronce będziemy pisać co można a czego nie i jakieś przepisy do tego

Wiecie co z tymi jagodami- można jeść czy nie????

reklama
Ja na jednej stronie znalazłam info ze mozna jagody a na innej ze nie;/;/

Lena napisze ci co ja jem:
- rosół
- krupnik
- zupa z botwinki
- ziemniaki, ryz, makaron, kopytka, kluski lane
- pulpety z mięsa drobiowego w warzywach (cala włoszczyzna)
- pierś gotowana razem z marchewką mrożoną taką w kosteczkach i koperkiem
- piers pieczona z majerankiem
- łosoś pieczony z odrobiną masła, koperkiem i sokiem z cytryny
- schab gotowany
- buraczki
- sałata, pomidory, ogórki zielone
- jabłka, maliny nie wiecej jak ze 20szt, morele 1-2 szt w zaleznosci od wielkosci, nektarynki- w małych ilosciach po pół, banany, (w planach mam wyprobowanie arbuza :)
- pieczywo, wedlina
- wafle ryzowe, suchary, bułeczki mleczne
- serek wiejski
- naleśniki

Ostatnia edycja:
Do góry