reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

To bardzo wysoka jestes wiec ta waga sie inaczej rozklada. Nie wiem czemu jak widzialam Twoje zdjecia to mi sie wydawalo ze niska jestes, albo cos pomylilam, heh
Ja waze 71kg przy wzroscie 176 a moja normalna waga to 64..;/

no rozłozyła sie , w nogach bym mogła schudnac troche, no i brzuch wisi :szok: przy tej diecie mleczarskiej napewno schudne. Jem tylko chleb razowy z chuda szynka i czasem mieso gotowane . Jak nigdy na diete przejsc nie moglam tak teraz sie jej trzymam ,ze ho ho :-D

zdec napewno biega po sklepach :-D :-D

reklama
hefi ! poważnie ??
No napiasłam na lipcówkach pierwszy post,,ale szczerze to faktycznie wolę z wami być...
w końcu nie tylko ja tu jestem po terminie.
Postaram się najwyżej ograniczyć stękania. :tak: Poprostu będę więcej czytać tu jak pisać :)
Widzę, że dominuje temat wagi po urodzeniu więc warto czytać :)

Ja tam też będę lipcówką....ale na ich forum nie zamierzam się przenosić...Skoro mi tu dobrze to po co???? Zresztą nawet gdyby dziewczyny chciały mnie stąd przegonić to trzymałabym się rękami i nogami....Nie dałabym się tak łatwo.....Także stella...stękamy i narzekamy nadal na czerwcówkach 2010!!!!

Coś Kaj milczy....Czyżby ona się załapała na czerwiec?????

stella :) może stękaniem wykurzycie maleństwa z brzuchów :D
Swoją drogą to wam współczuje :/ ja nie wytrzymuje już upałów, co dopiero wy :/ (jak urodziłam małą też było tak gorąco - KOSZMAR!!). Maleństwom pewnie dobrze w ciepłych maminych brzuszkach :D

Stella gdzie ty mi uciekać chcesz!!!!
Ja tu zostaję, nawet jak mała zdecyduje się urodzić w sierpniu!!:wściekła/y:
ewela28 pudło nie biegam po sklepach, jestem w pracy;-) Musiałam spełnić swoją groźbę, którą wczoraj wystosowałam do małej:-D
lena nie strasz z tą pełną porodówką!:szok: Chciałabym się tam wybrać w piątek ze skierowaniem:-(

ehh te upały...nie ma tragedii. natawiam na maxa wentylaor na siebie piję ile wlezie wody i jakoś idzie :)
gorsza od upałów jest moja 63 letnia teściowa, która zaczyna parodiować w majtkach albo w męskich bokserkach....to jest dopiero męczący widok. !! Już jej zwróciłam uwagę, że nie wypada, że to nie jest miły widok...ale ona uważa że ma najzgrabniejsze nogi na świecie i nie ma się czego wstydzić....masakra...

ejjj no nawet sie nie wazcie wchodzic na lipcowki:wściekła/y:, to,ze maluszki nie chca wychodzic,ze swoich domkow,nie znaczy,ze wy nie czerwcowki :-p no,a napewno wyjda, przeciez siedziec tam do grudnia nie bedą (chyba ) :-D ,wyjda wyjda zobaczycie i tez bedziecie na takiej diecie jak my hehe ,ze ciagle na głodzie :-) objadajcie sie lepiej czeresniami, nektarynkami i brzoskwiniami i sliwkami,bo nie zjecie tego jak maluchy wyjdą ,a mi slinka cieknie na tych straganach :baffled:

ehh te upały...nie ma tragedii. natawiam na maxa wentylaor na siebie piję ile wlezie wody i jakoś idzie :)
gorsza od upałów jest moja 63 letnia teściowa, która zaczyna parodiować w majtkach albo w męskich bokserkach....to jest dopiero męczący widok. !! Już jej zwróciłam uwagę, że nie wypada, że to nie jest miły widok...ale ona uważa że ma najzgrabniejsze nogi na świecie i nie ma się czego wstydzić....masakra...

hehehe, ja nie powiem jak moja chodziła bo o zmarłych nie wypada źle mówić. za to o teściu mogę hinih, ile razy się nachyla i pół tyłka mu widać, fuj

ewela - dokładnie, niedługo zobaczycie jak to jest odmawiać sobie tych wszystkich pyszności:-)

i jeszcze garba bedziecie miały od karmienia cycolem :-)

repasn6.gif

reklama
Do góry