reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Pytanie do rozpakowanych, czy Wasze maluchy dobrze trzymaja glowke lezac na brzuszku?? nie wiem czy pamietam starszego Ola ale on chyba mocno trzymal od samego poczatku, a eryk albo jest glodny i jak go poloze to ssie swoja reke, albo jest rozespany i jak go poloze to przysypia spowrotem. Tyle ze on glownie spi i je wiec albo jest ospaly albo ma juz pelny brzuszek i nie chce go na niego klasc. Nerwowy troche potrzyma ta glowe i zaczyna plakac, teraz nie wiem czy trzyma wystarczjaco dobrze a mam schizy ze maly i slaby...

mój słabo jeszcze trzyma główkę jak leży w łóżeczku np. jak go położę na sobie, to w tej pozycji troszkę lepiej. Mam nadzieję, ze lada dzień będzie silniejszy.

Jeśli chodzi o kilogramy to ja mam jeszcze 5 do zrzucenia, po przyjściu ze szpitala miałam 10, więc chyba nie jest źle. TYylko narazie chodze jak jakaś lumpiara bo w nic normalnego się nie mieszczę:-(

Mój mały się pręży i pręży nawet po kupce, wydaje mi się, ze to może być kolka, tylko dziwne bo nie płacze przy tym, tylko taki niespokojny jest. Muszę wybrać się do Niemiec(dobrze że bliziutko) po sab simplex podobno rewelacyjny na kolki.

reklama
witajcie

A u nas jeszcze gorzej niż wczoraj. krostki pojawiły się na klatce piersiowej i brzuszku, dotego już ponad dobę kupki nie robiła i bardzo się męczy. Jadziemy popołudniu do pediatry.

witajcie

A u nas jeszcze gorzej niż wczoraj. krostki pojawiły się na klatce piersiowej i brzuszku, dotego już ponad dobę kupki nie robiła i bardzo się męczy. Jadziemy popołudniu do pediatry.

bidulka, z kupką to taki stres zawsze, jeśli chodzi o krostki to może nie potówki tylko jakieś uczulenie. dobrze, ze jedziecie do lekarza, napewno pomoze

Dziewczyny w jakich godzinach wychodzicie na spacery??? czy w takie gorąco można wychodzić czy lepiej poczekać do wieczora aż słońce nie będzie tak mocne??

ja wczoraj wyszłam po 17, lepiej przeczekać te upały, nam samym gorąco a co dopiero takim maluchom:no:

Apel do nierozpakowanych dzieciaczków!!!
Wychodzić po kolei hurtowo, jesteście dzieci czerwcowe i my na żadne lipcóweczki się nie zgadzamy:no::no::-D:-D:-D:-D więc szybciutko po kolei się rozpakowywać:-D:-D:-D ciocie czerwcowe czekają na was z utęsknieniem nie mówiąc już o mamusiach i tatusiach:tak::tak:

ja wczoraj wyszłam po 17, lepiej przeczekać te upały, nam samym gorąco a co dopiero takim maluchom:no:

Wychodzić po kolei hurtowo, jesteście dzieci czerwcowe i my na żadne lipcóweczki się nie zgadzamy:no::no::-D:-D:-D:-D więc szybciutko po kolei się rozpakowywać:-D:-D:-D ciocie czerwcowe czekają na was z utęsknieniem nie mówiąc już o mamusiach i tatusiach:tak::tak:

przyłączam się do apelu:-) żarty się skończyły, ulżyjcie swoim biednym mamusiom w takie upały

Podpisuję się pod tym rękami i nogami :tak::tak::tak:

Dziewczyny w jakich godzinach wychodzicie na spacery??? czy w takie gorąco można wychodzić czy lepiej poczekać do wieczora aż słońce nie będzie tak mocne??

my wychodzimy po 15tej. Wczoraj wyszlismy po 17tej bo upał był straszny.

witajcie

bidulek, może to rzeczywiście jakaś alergia :( daj znac co lekarz powiedział.

reklama
Do góry