reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja wczoraj wyszłam po 17, lepiej przeczekać te upały, nam samym gorąco a co dopiero takim maluchom:no:

Apel do nierozpakowanych dzieciaczków!!!
Wychodzić po kolei hurtowo, jesteście dzieci czerwcowe i my na żadne lipcóweczki się nie zgadzamy:no::no::-D:-D:-D:-D więc szybciutko po kolei się rozpakowywać:-D:-D:-D ciocie czerwcowe czekają na was z utęsknieniem nie mówiąc już o mamusiach i tatusiach:tak::tak:
Ja również podpisuję się pod apelem.

My na spacer wychodzimy po 17, bliżej 18.

No właśnie boję się że to alergia, oboje jesteśmy alergikami więc duże prawdopodobieństwo.

reklama
Weszlam na wage - schudlam 3 kg. Do mojej wymarzonej wagi zostało UWAGA - 27kg :szok:
Jak to??? To ile Ty wazysz? 80 a chcialabys 50 czy jak?????

Ewa- kurcze, moze to jednak alergia? Daj znac koniecznie co lekarz powie, a ja trzymam kciuki zeby to jednak potowki byly lub cos rownie banalnego !

Ewa jak ty jestes alergiczka to 90% ,ze dziecko tez bedzie.

Ewa- kurcze, moze to jednak alergia? Daj znac koniecznie co lekarz powie, a ja trzymam kciuki zeby to jednak potowki byly lub cos rownie banalnego !

Właśnie wiem, skazaliśmy małą na takie problemy. Jest mi z tym bardzo źle.
Jak tylko wrócimy od lekarza napiszę co nam powiedział.

Witajcie Kochane;)
Ja dzisiaj prawie całą noc przespałam;)
Teraz siedzę i główkuję co moge jeść;(Dobija mnie to;(
Dzwoniła do mnie położna i mówiła, że patologia w Trzebnicy cała zawalona przeterminowanymi;)Masakra gonić te maleństwa;)

zdec jesteś tu ?

Dziewczyny oficjalnie chciałam was pożegnać i przenieść się ze swoimi stękaniami do forum lipcówek:cool:
Nie chce siać niepotrzebnego zamętu. Dziś dopiero 3 dzień po terminie, więc poprostu będę lipcówka :)
tAK CZY INACZEJ FAJNIE Z WAMI BYŁO :) WITAĆ KOLEJNE MALUSZKI NA ŚWIECIE.

Trzymajcie za mnie kciuki : ) Dziś idę na pierwszą "poteminową" kontrolną wizytę do gina.
No chyba, że stał by się CUD i urodziła bym dziś przed północą...ahha to zostaję zmi, nie ma co żyć złudzeniami...nic sie na to nie zapowiada.
nic nie szkodzi :) będzie ok:) i jescze raz gratuluję wszystkim czerwcowym mamusiom :)

zdec jesteś tu ?

Dziewczyny oficjalnie chciałam was pożegnać i przenieść się ze swoimi stękaniami do forum lipcówek:cool:
Nie chce siać niepotrzebnego zamętu. Dziś dopiero 3 dzień po terminie, więc poprostu będę lipcówka :)
tAK CZY INACZEJ FAJNIE Z WAMI BYŁO :) WITAĆ KOLEJNE MALUSZKI NA ŚWIECIE.

Trzymajcie za mnie kciuki : ) Dziś idę na pierwszą "poteminową" kontrolną wizytę do gina.
No chyba, że stał by się CUD i urodziła bym dziś przed północą...ahha to zostaję zmi, nie ma co żyć złudzeniami...nic sie na to nie zapowiada.
nic nie szkodzi :) będzie ok:) i jescze raz gratuluję wszystkim czerwcowym mamusiom :)

Szkoda;(Ale miło było popisać;)

reklama
Do góry