P
paula24211
Gość
ja nie mam pojecia:-(Dziewczyny gdzie można zamówić próbki pampersów???
ja uciekam glodomorek wstal
zycze milego dnia Wam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam pojecia:-(Dziewczyny gdzie można zamówić próbki pampersów???
Lena - nie stresuj się wiem, łatwo powiedzieć (sama czasami ryczałam razem z małą ) ale spróbuj np. jak się stresujesz oddać małą mężowi, babci lub komukolwiek i sama się wyluzuj (mała będzie spokojniejsza i jest szansa że brzuszek nie będzie jej bolał)
Co do odbijania to jeżeli w pionie nie wychodzi to spróbuj położyć małą na brzuszku i niech chwilę poleży (możesz ją na sobie położyć )
Najgorsze jest to, że czytam i wszędzie co innego, jedni piszą, że obowiązkowo inni, że nie musi;(Już sama nie wiem;(
DZiewczyny witajcie porannie
Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(
Cześć mamuśki,
Mam nową koncepcję z rana. Wszystkie niedobitki na porodówkę!! MARSZ! RZĄDKIEM!!
Pamiętam jak napisałam, że przekażę od was wszystkich informacje a potem pójdę się sama rozpakować, coś czuję że mała wzięła sobie moje słowa do serca!!
Druga nadzieja jeszcze w tym że jutro wraca babcia z wakacji, może też posłuchała jak babcia mówiła żeby poczekała jak wróci!!
Zaraz rozpocznę taniec brzucha, bioderek i wszystkiego innego!! CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!