reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć mamuśki,

Mam nową koncepcję z rana. Wszystkie niedobitki na porodówkę!! MARSZ! RZĄDKIEM!!
Pamiętam jak napisałam, że przekażę od was wszystkich informacje a potem pójdę się sama rozpakować, coś czuję że mała wzięła sobie moje słowa do serca!!
Druga nadzieja jeszcze w tym że jutro wraca babcia z wakacji, może też posłuchała jak babcia mówiła żeby poczekała jak wróci!!
Zaraz rozpocznę taniec brzucha, bioderek i wszystkiego innego!! CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam się i ja....wciąż dwupaczek..Ale liczę że już niedługo....i że w tym tygodni mała będzie z nami....
W nocy troszkę się budziłam...myślałam o tym, że już w czwartek będą działać przy mnie i malutkiej.....Jejku...nie wiem czy się bać czy cieszyć....ale chcę mieć już to za sobą i trzymać w ramionach nasze dziecko....P. już zabukował bilet.....Będzie w poniedziałek....Jejku jak się cieszę....3,5 miesiąca rozłąki zakończone....Już nie mogę się doczekać kiedy się do niego przytulimy bo pewnie będziemy już wtedy we dwie....
Tak czytam te wasze opowieści o siuskach latających przez całe mieszkania, o za małych pieluszkach i strasznie się też nie mogę tego doczekać...Moja kochana lipcóweczka.......
U nas dziś piękna pogoda.....Niedługo wybieram się z siostrą w miasto.....Ostatnie takie swawolne łażenie po mieście..
Aha dziś z rana odeszło mi chyba kawałek czopa.....Jupiiii....A wczoraj miałam skurcze więc może jednak moja malusia sama "wylezie" bez pomocy i "dopalaczy"
Miłego dnia dziewuszki, zapowiada się piękny dzień!!!!

DZiewczyny witajcie porannie;)
Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

Mojej na początku ciężko się odbijało, to kilka razy kładłam ją na płaskim i po chwili znów brałam na pionowo. Za którymś razem się udawało:tak:

Lena- mojej starszej corce ez sie prawie nigdy nie odbijało i tez nie ulewała. Nie przejmuj sie tym, niektore dzieci tak mają po prostu. Kładz małą po jedzeniu na boczku.

Zdjęcie1693.jpg:-D

Czesc dziewczyny
mała mi zasnela to napisze do Was

Agi- jeszcze troszeczke:-)
Gryzka trzymam kciuki za rozwój akcji
zdec- ja dostałam to samo co ewela czyli mase ulotek jakies małe próbki i wode mineralna hi hi
lena- mojej tez nie zawsze sie odbije, kłade ją wtedy na boczku
wklejam wam mojego bąbelka:-D

edit:
Gryzka -GRATULUJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry