reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć mamuśki,

Mam nową koncepcję z rana. Wszystkie niedobitki na porodówkę!! MARSZ! RZĄDKIEM!!
Pamiętam jak napisałam, że przekażę od was wszystkich informacje a potem pójdę się sama rozpakować, coś czuję że mała wzięła sobie moje słowa do serca!!
Druga nadzieja jeszcze w tym że jutro wraca babcia z wakacji, może też posłuchała jak babcia mówiła żeby poczekała jak wróci!!
Zaraz rozpocznę taniec brzucha, bioderek i wszystkiego innego!! CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam się i ja....wciąż dwupaczek..Ale liczę że już niedługo....i że w tym tygodni mała będzie z nami....
W nocy troszkę się budziłam...myślałam o tym, że już w czwartek będą działać przy mnie i malutkiej.....Jejku...nie wiem czy się bać czy cieszyć....ale chcę mieć już to za sobą i trzymać w ramionach nasze dziecko....P. już zabukował bilet.....Będzie w poniedziałek....Jejku jak się cieszę....3,5 miesiąca rozłąki zakończone....Już nie mogę się doczekać kiedy się do niego przytulimy bo pewnie będziemy już wtedy we dwie....
Tak czytam te wasze opowieści o siuskach latających przez całe mieszkania, o za małych pieluszkach i strasznie się też nie mogę tego doczekać...Moja kochana lipcóweczka.......
U nas dziś piękna pogoda.....Niedługo wybieram się z siostrą w miasto.....Ostatnie takie swawolne łażenie po mieście..
Aha dziś z rana odeszło mi chyba kawałek czopa.....Jupiiii....A wczoraj miałam skurcze więc może jednak moja malusia sama "wylezie" bez pomocy i "dopalaczy"
Miłego dnia dziewuszki, zapowiada się piękny dzień!!!!

DZiewczyny witajcie porannie;)
Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

Mojej na początku ciężko się odbijało, to kilka razy kładłam ją na płaskim i po chwili znów brałam na pionowo. Za którymś razem się udawało:tak:

Lena- mojej starszej corce ez sie prawie nigdy nie odbijało i tez nie ulewała. Nie przejmuj sie tym, niektore dzieci tak mają po prostu. Kładz małą po jedzeniu na boczku.

Zdjęcie1693.jpg:-D

Czesc dziewczyny
mała mi zasnela to napisze do Was

Agi- jeszcze troszeczke:-)
Gryzka trzymam kciuki za rozwój akcji
zdec- ja dostałam to samo co ewela czyli mase ulotek jakies małe próbki i wode mineralna hi hi
lena- mojej tez nie zawsze sie odbije, kłade ją wtedy na boczku
wklejam wam mojego bąbelka:-D

edit:
Gryzka -GRATULUJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry