reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewa1981 mojemu Jaskowi tez wyskakuja czerwone krostki, polozna mowila ze to od mleczka
jak pije to ma czasami caly pyszczek w mleczku
schodza same

hefi buzke spirytusem? przeciez to strasznie wysusza
ja sobie bym nie wysmarowala buzi spirytusem a co dopiero taka delikatna skorke dzidziusia
niektorzy lekarze maja dziwne pomysly

reklama
U nas dzisiaj była położna, wszytko w porządeczku:-D
dziewczyny rozbawiły mnie te wasze historie o siuskach w oku, kupce pod ciśnieniem:-D:-D
Dziewczyny nierozpakowane coś te wasze maluchy strasznie uparte:dry: mam nadzieje, że AniaCH długo się męczyć już nie będzie:no:
Agi -super, ze już niedługo tatuś będzie z wami:-)

Dziewczyny....nie wiem co ze sobą zrobić!!!!Nie mogę sobie miejsca znaleźć...Taki mi dłuży do tego czwartku...że szok!!!!Jejku jak chciałabym mieć to wszystko juz za sobą i cieszyć się zdrową malutką!!!!

zdec - uparte te nasze dziewuchy, nie ma co....Mój gin wczoraj powiedział, że jak on mi nie pomoże urodzić....to ja chyba w przyszłym tygodniu jeszcze nie urodzę...Dlatego przyjmuje mnie do siebie na oddział....Nie wiem po co one siedzą jeszcze w tych ciasnych brzuchach....9 miesięcy chyba wystarczy !!!!

ewa1981 mojemu Jaskowi tez wyskakuja czerwone krostki, polozna mowila ze to od mleczka
jak pije to ma czasami caly pyszczek w mleczku
schodza same

hefi buzke spirytusem? przeciez to strasznie wysusza
ja sobie bym nie wysmarowala buzi spirytusem a co dopiero taka delikatna skorke dzidziusia
niektorzy lekarze maja dziwne pomysly

Też mnie to zaskoczyło i nie powiem zszokowało ale spróbowałam raz i chyba pomaga tzn krostki nie są aż tak widoczne przez pewien czas, i to chyba o to chodzi żeby wysuszyć te krosteczki. Poza tym to tylko dosłownie raz przemywam gazikiem. Ja się w sumie nie znam ;) ale skoro pediatra tak zaleciła...

a od którego dnia wychodziłyscie na dwór bo mi lekarka juz kazała a dzisiaj dopiero 4 dzień????

jak jest ciepło to można tak wcześnie

jesli chodzi o potówki, to mi położna powiedziała żeby smarować wodą z sodą (pół szklanki wody przegotowanej i do tego pół łyżeczki sody) ale ja nie smaruję i same znikają

Ostatnia edycja:
reklama
DZiewczyny witajcie porannie;)
Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

mojemu Łukaszowi też się nie odbija i bardzo rzadkosię ulewa, za to jak robi kupy to samo powietrze wylatuje.

paula- śliczna Twoja Lenka, cukiereczek malutki:)

Dziewczyny nierozpakowane, jest tak gorąco, ze chyba coś musi ruszyć

Ja dzisiaj wkońcu chwilkę spokoju mam. Mały obudził się przed drugą nad ranem i co chwilkę się budzi, prężył i stękał i tak cały dzień. Nie śpi tylko czuwa i co chwilkę na cycu wisi , a propo może któraś ma pożyczyć dodatkowy zestaw cyców, bo ja już nie wyrabiam.Na spacer dzisiaj dopiero po 17 pójdziemy bo za goraco jak narazie, słońce za ostre.

AniaCh- trzymam mocno kciuki, żebyś szybciutko urodziła

Koniec odpoczynku, 15 czy 20 minut spał :((

Ostatnia edycja:
Do góry