reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

ewa1981 mojemu Jaskowi tez wyskakuja czerwone krostki, polozna mowila ze to od mleczka
jak pije to ma czasami caly pyszczek w mleczku
schodza same

hefi buzke spirytusem? przeciez to strasznie wysusza
ja sobie bym nie wysmarowala buzi spirytusem a co dopiero taka delikatna skorke dzidziusia
niektorzy lekarze maja dziwne pomysly

reklama
U nas dzisiaj była położna, wszytko w porządeczku:-D
dziewczyny rozbawiły mnie te wasze historie o siuskach w oku, kupce pod ciśnieniem:-D:-D
Dziewczyny nierozpakowane coś te wasze maluchy strasznie uparte:dry: mam nadzieje, że AniaCH długo się męczyć już nie będzie:no:
Agi -super, ze już niedługo tatuś będzie z wami:-)

Dziewczyny....nie wiem co ze sobą zrobić!!!!Nie mogę sobie miejsca znaleźć...Taki mi dłuży do tego czwartku...że szok!!!!Jejku jak chciałabym mieć to wszystko juz za sobą i cieszyć się zdrową malutką!!!!

zdec - uparte te nasze dziewuchy, nie ma co....Mój gin wczoraj powiedział, że jak on mi nie pomoże urodzić....to ja chyba w przyszłym tygodniu jeszcze nie urodzę...Dlatego przyjmuje mnie do siebie na oddział....Nie wiem po co one siedzą jeszcze w tych ciasnych brzuchach....9 miesięcy chyba wystarczy !!!!

ewa1981 mojemu Jaskowi tez wyskakuja czerwone krostki, polozna mowila ze to od mleczka
jak pije to ma czasami caly pyszczek w mleczku
schodza same

hefi buzke spirytusem? przeciez to strasznie wysusza
ja sobie bym nie wysmarowala buzi spirytusem a co dopiero taka delikatna skorke dzidziusia
niektorzy lekarze maja dziwne pomysly

Też mnie to zaskoczyło i nie powiem zszokowało ale spróbowałam raz i chyba pomaga tzn krostki nie są aż tak widoczne przez pewien czas, i to chyba o to chodzi żeby wysuszyć te krosteczki. Poza tym to tylko dosłownie raz przemywam gazikiem. Ja się w sumie nie znam ;) ale skoro pediatra tak zaleciła...

a od którego dnia wychodziłyscie na dwór bo mi lekarka juz kazała a dzisiaj dopiero 4 dzień????

jak jest ciepło to można tak wcześnie

jesli chodzi o potówki, to mi położna powiedziała żeby smarować wodą z sodą (pół szklanki wody przegotowanej i do tego pół łyżeczki sody) ale ja nie smaruję i same znikają

Ostatnia edycja:
reklama
DZiewczyny witajcie porannie;)
Proszę poradźcie mi co mam robić bo mojej się nie odbija;(Boję się aby przez to nie miala kolek;(Noszę ją prawie pionowo i nic;(Ulewać też się nie ulewa;(

mojemu Łukaszowi też się nie odbija i bardzo rzadkosię ulewa, za to jak robi kupy to samo powietrze wylatuje.

paula- śliczna Twoja Lenka, cukiereczek malutki:)

Dziewczyny nierozpakowane, jest tak gorąco, ze chyba coś musi ruszyć

Ja dzisiaj wkońcu chwilkę spokoju mam. Mały obudził się przed drugą nad ranem i co chwilkę się budzi, prężył i stękał i tak cały dzień. Nie śpi tylko czuwa i co chwilkę na cycu wisi , a propo może któraś ma pożyczyć dodatkowy zestaw cyców, bo ja już nie wyrabiam.Na spacer dzisiaj dopiero po 17 pójdziemy bo za goraco jak narazie, słońce za ostre.

AniaCh- trzymam mocno kciuki, żebyś szybciutko urodziła

Koniec odpoczynku, 15 czy 20 minut spał :((

Ostatnia edycja:
Do góry