Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczyny kiedy wiadomo, że pieluszka za mała????????????przepraszam jeśli to głupie pytanie
jak już kupa będzie bokami wychodzić to wtedy chyba już na mala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny kiedy wiadomo, że pieluszka za mała????????????przepraszam jeśli to głupie pytanie
to nam jeszcze nic nie przeciekawięc chyba jeszcze 1 są aktualne
to nam jeszcze nic nie przeciekawięc chyba jeszcze 1 są aktualne
oj u nas za duze tez przeciekaly, jedynki zmienilismy na dwojki jak sie Lili czerwone odciski zaczely robic na udkach i posladkach (az jej sie wzynaly w cialko).
Milka26 ale sie usmialam z sikniecia :-) Lili zdarzylo sie srujnac przez cala kuchnie (mamy przewijak na pralce w kuchni i jak walnela kiedys pod cisnieniem to dolecialo do przeciwleglej sciany) kurcze jakby tak w twarz tym dostac
Milka26 ale sie usmialam z sikniecia :-) Lili zdarzylo sie srujnac przez cala kuchnie (mamy przewijak na pralce w kuchni i jak walnela kiedys pod cisnieniem to dolecialo do przeciwleglej sciany) kurcze jakby tak w twarz tym dostac
Oj nieźle, uśmiałam się tak, że wszystkie szwy, które mi się jeszcze nie rozpuściły czuję :-) A Nelcia dziś też pokazała co umie... Często kiedy ją przewijam robi siusiu, czasem kiedy już jestem gotowa jej czystą pieluszkę zakładać, wtedy ćwiczę refleks i szybko biorę ją do góry z przewijaka aby nie trzeba było jej całej przebierać.. Dziś też tak zrobiłam a jak ją trzymałam u góry to poszła kupka pod ciśnieniem.. i ja cała byłam nią uraczona plus część pokoju, przewijak i łóżeczko... Poezja