witam ale sie rozkrecilyscie !!! nie dam rady przeczytac jeszcze prasowanie czeka ...
Ewus u mnie podobnie juz jestem wagowo na minusie, oczy mi sie zapadly, nie wiem czy to czasem tak nie bedzie ze kazdy kg Eryka to i moj...
Zdec widze suwaczki udalo sie zmienic
Gryzka jeszcze sie o 9 meldowala tu prosze , wiec dziewczyny uwaga moze jutro rano juz nie bedzie zadnego dwupaku..
A ja musze Wam powiedziec ze moj maluch jest naprawde boski spal dzis pienie w nocy szybko jadl i szybko zasypial, w dzien jak zasnal o 12.30 to obudzil sie na cycolenie , przewijanie odpadl od razu i obudzilam go na kapanie o 19. 20 tyle ze teraz zasnal dopiero po 21 ale grzecznie lezal i bawil sie raczkami...
I jeszcze historyjka z rana...jak z jakies komedii. Eryk bardzo lubi sikac jak mu sie zdejmie pieluche, zalatwil nas tak juz nie raz, ale dzi o 6 zmienialam mu pieluszke ( bez okularow a slepa jestem
)) i schylalam sie akurat do pepka bo przemywam przy kazdym przewijaniu , a on mi nasikal prosto do oka
tak pieknie mamie dziekuje za opieke
I jeszcze jedno osiagniecie , na poczatku pampersy 1 zapinalam na zakladke rzep na rzep, dzis zapinalam juz z luzem pomiedzy rzepami
)
Spokojnych nocy dla rozpakowanych i nocy na porodowce dla dwupakow
)