asiatipl- śliczne maleństwo
ewela może te bóle brzucha od twojego niejedzenia????
a moze tak byc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asiatipl- śliczne maleństwo
ewela może te bóle brzucha od twojego niejedzenia????
a moze tak byc?
ja pitole, a moze i rzeczywiscie od tego, bo wczoraj to ja wogole niewiele zjadłam. Dzisiaj mam zamiar ugotowac ta potrawke z kurczaka , to bede ja jadla duzo. Wykonczy mnie ta dieta. Że tez małego tak ten brzuszek musi bolec jak mama cos innego zje :/
Witajcie :-) Widze ze najwieksze marudy z forum sie rozpakowaly, nareszcie
Z tymi kolkami to czarna magia dla mnie, jem czasami kilka dni to samo i pieknie, a tu nagle caly wieczor przeplakany, pierdziuszki i prezenie, juz nie wiem czy te bole rzeczywiscie maja zwiazek z dieta
U nas pelnia lata wiec w zasadzie cale dnie spedzamy na spacerach, pierwsze karmienia w parku zaliczone, na szczescie co laweczka to praktycznie jakas mama z cycem siedzi wiec zero stresu i nikt nie zwraca uwagi A jak tam u was??
Kajdusia czytalam twoje posty o pologu i poranionych sutkach i Malgosi wampirzycy mam nadzieje ze juz wam lepiej idzie, i bol mniejszy... A MAlgos jest spokojna czy ja brzuszki mecza? Wyglada na zdjeciach na bardzo zadowolona z zycia :-)A piotrus jaki dumny!
Olimpia rozkoszujcie sie cisza Nie martw sie, maluch przez 9 miesiecy ciazy rowniez slyszal halasy wiec jest do nich juz na pewno bardzo przyzwyczajony
Agi kaj, zdec: trzymajcie sie dzielnie juz tylko godziny/ dni do waszego porodu zostaly!
ewus, ciekawe jak po spotkaniu z M.....daj znac, mam nadzieje ze wszystko bedzie sie u was pieknie ukladac, zycze wam tego z calego serca!
Milego dnia mamusie i dwupaczki!!!!
dziewczyny a jak z pzu pieniążki można otrzymać??? ja płacę jakieś ubezpieczenie grupowe 50 zł miesięcznie i czy za pobyt w szpitalu też się coś dostaje???