Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A wiecie - już się jedna dziewczyna z sierpnia rozpakowała ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pięknieA wiecie - już się jedna dziewczyna z sierpnia rozpakowała ;-)
A wiecie - już się jedna dziewczyna z sierpnia rozpakowała ;-)
Gryzka z soczewkami mam to samo. Założyć to pikuś, ale nigdy ściąganie mi nie wychodziło... i czasem szłam w nich spać, bo już traciłam cierpliwość... po miesiącu stwierdziłam że to bez sensu i wróciłam do okularów:-)
Moze kiedys jeszcze zrobie podejscie do soczewek - tym bardziej ze teraz juz te "astygmatyzmowe" sa ciut lepsze niz jak testowalam daawno temu;P Glownie ze wzgledu na wakacje - czyli za rok albo dwa lata ...Gryzka ja z soczewkami tez sie meczylam na poczatku teraz i zakladanie i zdejmowanie to sekunda, bylo warto chociaz dla okularow slonecznych )
Ita ja mam taka technike ze jak mam pelne piersi bo maly nie daje nadal rady tyle spijac ile ja oferuje to pod cieplym prysznicem wypycham az sie poluzuja i nie beda twarde i bolace. Kasiulka ma racje im czesciej jest ssanie czuli tez odciaganie tym wieksza produkcja. Ekspertwm nie jestem z Olafem tak sie zalatwilam ze reki do gory nie moglam podnesc , ale juz wiem ze oddciaganie to nakrecanie produkcji )