Witajcie
My juz po długim spacerku.Teraz po cyckaniu Jędruś spi jak suseł.Byłam w urzędzie odebrac pesel ale niestety NIE MA jeszcze
(Juz 4tydz leci od rejestracji)Parodia!
Jutro mój skarbik konczy miesiąc,MATKO jak to zleciało,nawet nie wiem kiedy
Wczoraj Tatuś od synka dostał koszulkę ze zdjęciem.Usmiałam sie do łez bo oczywiscie był w szoku a ze ja mam jeszcze burze hormonów to wytknęłam przy tym mojemu A ze w sumie to od synka nic nie dostałam na Dzien Matki(ur sie 25.05) na co mój A odp...
przepraszam ze tak wyszło,ale byłem w szoku poporodowym(dodam ze był przy cc)
Lencja-ogromnie się cieszę ze dobrze sie sprawy z małą potoczyły i jest wszystko dobrze
))
ewus!!!!-BIERZ SPRAWY W SWOJE RĘCE,NIE DAJ SOBĄ MANIPULOWAC!!Ty,Kubuś i Szymuś jesteście najwazniejsi,to Wam ma byc w zyciu dobrze.Jak zacznie coś fikac pokaz drzwi i tyle!Dzielna z Ciebie kobitka,nie jedna 30latka moze z Ciebie brac przykład!!Za duzo przeszłaś juz w swoim zyciu---Teraz juz musi byc tylko lepiej))
Dziewczyny,wprowadzajcie do menu powoli różne potrawy,wiadomo w małych ilościach.Zycie na samym rosole czy na chlebie z masłem nie przyniesie pozytywnego rezultatu w postaci wartościowego mleka.Mi pediatra powiedziała,proszę jeść wszystko,ale z głową.Jem wszystko,małemu nic nie jest,pruta,kupkuje nie płacze przy tym więc jest oki
Juz nawet na kawałek pizzy się skusiłam a co;-)
Apetyt tez mam wilczy,ale poki co waga spada w dół,juz mam 2kg mniej niz przed ciążą:-)
lena-po objawach widze ze Ty nie dotrwasz do jutra
)))
katarzyna-3mam kciuki za szybki poród
Reszcie tez zyczę szybciutkich porodów
Nie nabijac sobie nic do główek!!!!;-)