zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny którym nie leciała siara macie pokarm od początku??
mi leciała od 6 miesiąca i mam pokarm po cesarce. Ale z tym nie ma reguły, szwagierka nie miała w ciąży siary i tez miała normalnie pokarm po urodzeniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny którym nie leciała siara macie pokarm od początku??
kurcze, ja tez głodna ciągle jestem a nie wiem co jeść ;/
Rozpakowane mamy- co jecie?
moje menu ostatnio to:
- kanapki z szynką pomidorem i sałatą
- serek wiejski, ale po nim chyba Jagode boli brzuch..
- gotowana marchewka, gotowana pierś
- ziemniaki i klopsiki z warzywami
- jako przekąska suchary albo wafle ryżowe, ew. bułeczka maślana ale one strasznie sztuczne są...
- zup nie lubie ;/
Macie jakieś pomysły na to co jesc??
my juz tydzien temu sie rozstalismy w lozku, inaczej mialabym nieprzespane nocecześć Kochana:-) my tak mieliśmy przedwczoraj w nocy, od 2 do 6 nawet oczu nie zmrużył, nie krzyczał tylko marudził, skapitulowałam po 2 godzinach i wygnałam męża w łóżka
kurde moj mały znowu steka, brzuszek go boli - pewnie po tym zoltym serze co go jeszcze z rana zjadlam :-( masakra. Kupilam chuda szynke i jogurty gratka i tyle co ja jem. Wogole to jem jeszcze zwykle herbatniki.
A zupe z botwinki moge zjesc?
ale ten jogurt dostawalam w szpitalu. I jem dwa kubeczki male dziennie. Kurde juz sama niewiem co jesc,zeby maly sie nie meczyl. Jutro nie bede jadla zadnego jogurta i zobacze czy to od tego czy jak.
JESTEM GŁODNA
wydaje mi się ze dwa jogurciki nie powinny szkodzić
chyba, ze Twój maluch uczulony
wariacji można dostać z tym jedzeniem
dokładnie,ale pocieszajace jest to,ze szybciej schudniemy
A wiecie,ze ja ok godz 3 w nocy nie mam pokarmu w piersiach, czemu tak jest?