reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No i d..pa.....Jestem już w domu ....Na KTG anie jednego małego skurczu....ZERO!!!!!....Następne KTG w poniedziałek ale mogę je zrobić w Siedlcach...Nie będę jechać 2 godziny do Warszawy żeby byc podłączoną 20 minut do KTG i się dowiedzieć że nic się nie dzieje!!!!! Ach.....Czyli ja też nadal czekam!!!!!

reklama
podobno jest wyz demograficzny, miejsc brak,no chyba ze sie zacznie rodzic samemu to musza cie przyjac.. lena a co masz wpisane w powodzie przyjecia do szpitala? tzn na skierowaniu

ja mam na swoim skierowaniu "ciąża przeterminowana" napisane

Lena
ja też mam gigantycznego stresa :szok:

A jak jest u Was z wywołaniem??dostajesz kroplówę i czekasz??

gin mi powiedział, że mi da jakieś lekarstwo, żebym urodziła, ale co miał na mysli to cholera wie ;/

mój mąż do mnie ostatnio, czy się nie pogniewam, jak mi prezent za urodzenie dziecka po wypłacie w lipcu kupi, bo teraz hamulce w aucie są do zrobienia :cool2: a mi już wszystko jedno, jak urodzę to będzie najwiekszy prezent dla mnie :-)

mój mąż do mnie ostatnio, czy się nie pogniewam, jak mi prezent za urodzenie dziecka po wypłacie w lipcu kupi, bo teraz hamulce w aucie są do zrobienia :cool2: a mi już wszystko jedno, jak urodzę to będzie najwiekszy prezent dla mnie :-)

Skąd ja to znam:wściekła/y: Właśnie przed chwilą się dowiedziałam ile będzie nas kosztować wymiana rozrządu:wściekła/y: masakra.......... ale w sumie mój mi zawsze to tłumaczy, lepiej teraz ten tysiąc wpakować, niż potem jak walnie płacić 6tys:((((

Skąd ja to znam:wściekła/y: Właśnie przed chwilą się dowiedziałam ile będzie nas kosztować wymiana rozrządu:wściekła/y: masakra.......... ale w sumie mój mi zawsze to tłumaczy, lepiej teraz ten tysiąc wpakować, niż potem jak walnie płacić 6tys:((((
to z kolei jak bym swojego męża słyszała, widać jeśli chodzi o auta to mają te same argumenty :-)

Witam się;-)
Zanim zdążyłam doczytać o czerwcowej mamie to zdążyłam się zdenerwować chorobą i śmiercią<rzekomą>jej dziecka...Popieram słowa Leny-żal!!!!Jak tak w ogóle można!!!!!

Moje chłopcy sobie z babcią siedzą więc korzystam:-D
Kubusiowi nie wiem od czego ciągle topnieje oczko:zawstydzona/y:przemywam solą fizjologiczną ale tylko tyle że zmyje a za chwilę znowu to samo:/może wiecie od czego to może być i czym mogę skutecznie się tego pozbyć???

Cobra trzymaj się dzielnie,wiem że ciężko ale jak będziesz miała Kubcia przy sobie to zapomnisz o tym co było....Trzymam kciuki:happy2:

nasza kreatorka to chyba dalej zapoznaje się z Ninką:-D

Nie miałam kiedy napisać ale po długiej nieobecności na forum widzę że wróciła do nas Olimpia co mnie bardzo cieszy bo lubiłam czytać jej posty a znikła tak nagle bez słowa<no no no>

Wszystkie maleństwa(i te w brzuszku i juz na świecie)całuje bardzo mocno,a ich mamy maja komniaki od moich bliźniaków:-D:-D a ode mnie pozdrowionka;-):cool::happy2:

Problem z oczkami ma wiele maluszków ponieważ kanaliki są bardzo malutkie i się zatykają .U nas pediatra zaleciła przemywać przegotowaną wodą i 3-4 x dziennie robić delikatny masaż. Możesz zakupić także krople homeopatyczne świetlik i 3x1 przez 4 -5 dni zakrapiać nimi oczka. Nie należy stosować rumianku , bo często uczula.

Hefi ten starszy w okularach to ordynator oddziału...dr Skrzypek ...wrrr..jest tylko miły jak sie jest jego pacjentką...a ten młody to chyba rusek albo ukrainiec;)
Rumiankiem nie wolno oczka przemywać bo wysusza śluzówkę:(

Hefi ten starszy w okularach to ordynator oddziału...dr Skrzypek ...wrrr..jest tylko miły jak sie jest jego pacjentką...a ten młody to chyba rusek albo ukrainiec;)

Właśnie tak pomyślałam że to może być Skrzypek.
Lekarze już tak mają, żę jak się jest ich pacjentką i się im płaci przez całą ciążę to inaczej traktują....

Właśnie tak pomyślałam że to może być Skrzypek.
Lekarze już tak mają, żę jak się jest ich pacjentką i się im płaci przez całą ciążę to inaczej traktują....

Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzie;)A może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??

reklama

nie to nie rusek ani ukrainiec chyba że ich tam dwóch bo jeden to Pasławski (prowadził moją ciąże), poza tym nie miał akcentu :) On był taki młody ciemny i niegadatliwy.

Do góry