reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie

od rana się zbieram,żeby sie przywitać, ale moja Iga ma dziś tyle do powiedzenia od rana,że no cóż BB musiało zaczekać:-)
teraz leży w wózku patrzy w sufit i głośno ciumka smoczka :-D takiej to dobrze, zaraz będzie cycuś i drzemeczka a potem jakiś spacerek .
Mam pytanie do mam karmiących Czy Wy też tak dużo jecie?:confused: ja mam wrażenie,że cały czas jestem głodna i cos przekąszam a myślałam,że w ciąży dużo jadłam.

kajdusia- mój Paweł przyjechał do szpitala po Nas z bukietem czerwonych róż:-), aż wszyscy przyszli zobaczyć, bo podobno rzadko się to zdarza żeby tatusiowie o tym pamiętali:dry: Miło ze strony Twojego męża,ze tym razem pamiętał:-)
zdec- cobra chyba nie chce sie odzywać jak Ją wczoraj wszystkie ochrzaniły ;-)

cobra- a jednak jesteś, mam nadzieję,że lepiej Ci troszkę dzisiaj:-)

pow.Ci co chca z Toba robic?
ja mam pol wieczoru pod ktg lezec...a na drugi dzien dostac jakis zel do szyjki iznowu lezec....'
nie mam ochoty tan isc,zastanawiam sie nad niepojsciem wcale

zdec - nawet on przeciwko mnie ;pp powinno byc tak jak u leny

Wiesz co to lepiej może staw się do tego szpitala jak Cię tam chcą.
Bo wiesz przenoszenie to też nie za dobrze dla dziecka.

lena a ty koniecznie napisz jutro co chcą ci robić w tym szpitalu?
To ja się zastanowię czy się tam wybierać po niedzieli...

Wiesz co to lepiej może staw się do tego szpitala jak Cię tam chcą.
Bo wiesz przenoszenie to też nie za dobrze dla dziecka.

lena a ty koniecznie napisz jutro co chcą ci robić w tym szpitalu?
To ja się zastanowię czy się tam wybierać po niedzieli...
Musisz byc 7 dni po terminie;)Bo tak Cię nie przyjmą, chyba, że odejdą Ci wody albo będziesz miała skurcze;)

paulka-nic nie mów mi się wydaje że cały dzień mi mija na chodzeniu do kuchni i wymyślaniu co by tu zjeść jestem cały czas tak głodna że tragedia już sobie nakupiłam zapas jabłek i wody i troche się tym zapycham żeby spowrotem nie przytyć

Witam!
Ja przy kompie a mała na rogalu leży przy cycu każda robi to co lubi a co:-)
Mam nadzieja że dzień ojca troche ruszy dzieciaczki do wyjścia no może u agi coś sie zaczyna.Trzeba wziążć się za sprzątanko a póżniej z małą na spacerek mam nadzieje że dziś niebędzie takiego wiatrzyska jak wczoraj bo zawiewało do wózka raz z jednej raz z drugiej strony

he he jakbym siebie widziala:-D:-D:-D

Witajcie Puchatki tutaj niedźwiadek;)
Ale mam lenia nic mi się nie chce;)
Elizka mama_czerwcowa to ŚCIeMA!!!!!!!!!!!

A jak jest u Was z wywołaniem??dostajesz kroplówę i czekasz??

u nas jest tak ze robia testy z oxy choc ostattnio to wkładaja jakies baloniki;-)
Zdec- przy Piotrusiu nawet jednego kwiatka nie dostałam, po czasie R się dowiedział, że jest taka tradycja i było mu straaasznie głupio, to teraz nadrobił za dwójkę dzieci ;-)
ja nie dostalam kwiatków:-:)-:)-( ale za to teraz mąż strasznie duzo mi pomaga pierwszy jest przy łózeczku jak mała zaplacze a ja czesto nawet jej nie slysze w nocy:-D:-D:-D:-D jakas wyrodna matka chyba ze mne:-D:-D:-D:-D

Ja mam stresa przed jutrzejszym dniem;P

bedzie Kochana dobrze, zobaczysz:tak::tak::tak:

Szkoda:-( Twój suwaczek już całkowicie zwariował;-)
lena będzie dobrze:-)
Ja dzisiaj wzięłam się za sprzątanie, ale idzie mi to jak krew z nosa, na razie umyłam tylko lodówkę:-D

mi pod koniec tez wogole nic sie nie chciało robic:no::no::no: tylko bym leżala i jadła

Witajcie

od rana się zbieram,żeby sie przywitać, ale moja Iga ma dziś tyle do powiedzenia od rana,że no cóż BB musiało zaczekać:-)
teraz leży w wózku patrzy w sufit i głośno ciumka smoczka :-D takiej to dobrze, zaraz będzie cycuś i drzemeczka a potem jakiś spacerek .
Mam pytanie do mam karmiących Czy Wy też tak dużo jecie?:confused: ja mam wrażenie,że cały czas jestem głodna i cos przekąszam a myślałam,że w ciąży dużo jadłam.

kajdusia- mój Paweł przyjechał do szpitala po Nas z bukietem czerwonych róż:-), aż wszyscy przyszli zobaczyć, bo podobno rzadko się to zdarza żeby tatusiowie o tym pamiętali:dry: Miło ze strony Twojego męża,ze tym razem pamiętał:-)
zdec- cobra chyba nie chce sie odzywać jak Ją wczoraj wszystkie ochrzaniły ;-)

cobra- a jednak jesteś, mam nadzieję,że lepiej Ci troszkę dzisiaj:-)

ja Kochana mało jem jakos nie mam czasu nie moge sie zorganizowac:-:)-:)-( prawda ze te ciumkanie smoczka jest slodkie???? moja to tak głosno ciumka go ze idzie ze smiechu boki zrywac:-D:-D:-D

Musisz byc 7 dni po terminie;)Bo tak Cię nie przyjmą, chyba, że odejdą Ci wody albo będziesz miała skurcze;)

u nas tez chyba 7 dni po terminie trzeba byc no chyba ze tak jak napisaals odejda wody albo pojawia sie skurcze:tak:

a tak wogole witam sie z Wami w ten słoneczny dzionek mała spi po cycku:-) wiec miałam chwilke was doczytac chociaz z wczoraj i z dzisiaj, przepraszam ze wszytskim Wam nie odpisze ale nie ejstem w stanie nadrobic

rozpakowanym serdeczne GRATKI!
nierozpakowanym jeszcze dużo wytrwalości:tak::tak::tak:

u nas dziisaj cieplo czekam do 12 na polazna jak nie przyjdzie to ide na spacerek kupic cos od Lenki dla Tatuska hihi w koncu obchodzi pierwszy raz dzisiaj Dzien Ojca:tak::tak::tak:

paulka-nic nie mów mi się wydaje że cały dzień mi mija na chodzeniu do kuchni i wymyślaniu co by tu zjeść jestem cały czas tak głodna że tragedia już sobie nakupiłam zapas jabłek i wody i troche się tym zapycham żeby spowrotem nie przytyć

jesz normalnie jabłka? czy tylko gotowane? bo mi polozna gada ze tylko gotowane ale sprobowąłam pol normalnego i małej nic nie jest wiec chyba tez bede jadła:tak:

reklama
Do góry