reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
To dziwne, bo lekarz już na ostatniej wizycie się mnie pytał czy chcę skierowanie do szpitala:baffled: A wie że chcę rodzić w Trzebnicy:confused:
Ale jak nie masz zagrożenia to po co mają Cię kłaść???Chyba, że chce Ci wystawić w razie czego;)Nie wiem ale piszę jak mi mówiła ginka, która tam pracuje;)Wczoraj jak byłam to ruch jak w Rzymie więc wątpię żeby Cię położyli...Ja sama cos czuję, że jutro pójdę podłączą mi KTG zobaczą, że nic nie ma i wyślą do domu tym bardziej, że wiedzą, że mam 200m do domu;)
Ciekawa jestem jaki lekarz był przy porodzie Hefi???

Ale jak nie masz zagrożenia to po co mają Cię kłaść???Chyba, że chce Ci wystawić w razie czego;)Nie wiem ale piszę jak mi mówiła ginka, która tam pracuje;)Wczoraj jak byłam to ruch jak w Rzymie więc wątpię żeby Cię położyli...Ja sama cos czuję, że jutro pójdę podłączą mi KTG zobaczą, że nic nie ma i wyślą do domu tym bardziej, że wiedzą, że mam 200m do domu;)

podobno jest wyz demograficzny, miejsc brak,no chyba ze sie zacznie rodzic samemu to musza cie przyjac.. lena a co masz wpisane w powodzie przyjecia do szpitala? tzn na skierowaniu

Oszaleć można z tymi lekarzami:baffled: Oni sami nie wiedzą co chcą robić:confused:
To znaczy że Trzebnica się zapełnia powoli i może nie być miejsc?

Oszaleć można z tymi lekarzami:baffled: Oni sami nie wiedzą co chcą robić:confused:
To znaczy że Trzebnica się zapełnia powoli i może nie być miejsc?
Kochana nie panikuj:)Dobudowują drugie skrzydło jak coś najwyżej rozłożą namiot polowy....Nie chcę mieszać bo może masz jakieś przeciwskazania do położenia sie w szpitalu...ale wiem, że odsyłają do domu....A co do miejsc to nie słyszałam aby którąś odesłali z powodu braku miejsc
COBRA ja nie mam skierowania:)Nie muszę mieć jak jestem 7 dni po terminie to tak z automatu przyjmują;)

paula-ja wcinam normalne świerz myślałam że można:baffled:ale jak małej nic nie jest to będe jadła dalej:tak:w końcu żeby było dobrze byśmy musiały chyba tylko suchary z wodą jeść:-Dwięc ja będe powoli wszystko jeść truskawki też już próbowałam i też nic małej nie jest w sumie to poprzednio przy karmieniu jadłam wszystko odrazu i żadnych uczuleń nie było

paula-ja wcinam normalne świerz myślałam że można:baffled:ale jak małej nic nie jest to będe jadła dalej:tak:w końcu żeby było dobrze byśmy musiały chyba tylko suchary z wodą jeść:-Dwięc ja będe powoli wszystko jeść truskawki też już próbowałam i też nic małej nie jest w sumie to poprzednio przy karmieniu jadłam wszystko odrazu i żadnych uczuleń nie było

no i bardzo dobrze ja tez po malu staram sie wcinac wszystko probowałam nawet kawałek arbuza i tez nic nie bylo małej:)
na poczatku jadłam tylko bulki maślane i piłam wode masakra bo bałam sie zeby małej nic nie bylo ale teraz juz przestałam fisiować hihi bpo padne z głodu

edit:
a no i obowiazkowo zupka mleczna byla rano z makaronikiem:):-)

taki młody i niedelikatny :p Ale on nie był przy porodzie tylko przyszedł po wszystkim i mnie zszył :p
Ale podobno bardzo fajny jest taki starszy w okularach lekarz (on mnie przyjmował i później leżałam z dziewczyną której odbierał poród i on u niej był przez całą akcję przy niej).

reklama
Iga nakarmiona, teraz czekam aż zaśnie bo czeka mnie akcja obcinanie paznokci a to tylko w przypadku mojej małej dyrygentki tylko na śpiąco się udaje:-) tak macha rękoma jak nie śpi:-D

a już myślałam,ż tylko ja mam taki spuścik do jedzenia :-D
co do jedzenia jabłek to podobno nie wolno za dużo, bo to wpływa źle na kupki dziecka, ale nie wiem ile w tym prawdy a co do picia soków to mi położna kazała przynajmniej narazie wszystkie rozcięczać z wodą,ale w sumie nie wiem dlaczego;-) bo chyba już tego nie słuchałam

Do góry