reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
To dziwne, bo lekarz już na ostatniej wizycie się mnie pytał czy chcę skierowanie do szpitala:baffled: A wie że chcę rodzić w Trzebnicy:confused:
Ale jak nie masz zagrożenia to po co mają Cię kłaść???Chyba, że chce Ci wystawić w razie czego;)Nie wiem ale piszę jak mi mówiła ginka, która tam pracuje;)Wczoraj jak byłam to ruch jak w Rzymie więc wątpię żeby Cię położyli...Ja sama cos czuję, że jutro pójdę podłączą mi KTG zobaczą, że nic nie ma i wyślą do domu tym bardziej, że wiedzą, że mam 200m do domu;)
Ciekawa jestem jaki lekarz był przy porodzie Hefi???

Ale jak nie masz zagrożenia to po co mają Cię kłaść???Chyba, że chce Ci wystawić w razie czego;)Nie wiem ale piszę jak mi mówiła ginka, która tam pracuje;)Wczoraj jak byłam to ruch jak w Rzymie więc wątpię żeby Cię położyli...Ja sama cos czuję, że jutro pójdę podłączą mi KTG zobaczą, że nic nie ma i wyślą do domu tym bardziej, że wiedzą, że mam 200m do domu;)

podobno jest wyz demograficzny, miejsc brak,no chyba ze sie zacznie rodzic samemu to musza cie przyjac.. lena a co masz wpisane w powodzie przyjecia do szpitala? tzn na skierowaniu

Oszaleć można z tymi lekarzami:baffled: Oni sami nie wiedzą co chcą robić:confused:
To znaczy że Trzebnica się zapełnia powoli i może nie być miejsc?

Oszaleć można z tymi lekarzami:baffled: Oni sami nie wiedzą co chcą robić:confused:
To znaczy że Trzebnica się zapełnia powoli i może nie być miejsc?
Kochana nie panikuj:)Dobudowują drugie skrzydło jak coś najwyżej rozłożą namiot polowy....Nie chcę mieszać bo może masz jakieś przeciwskazania do położenia sie w szpitalu...ale wiem, że odsyłają do domu....A co do miejsc to nie słyszałam aby którąś odesłali z powodu braku miejsc
COBRA ja nie mam skierowania:)Nie muszę mieć jak jestem 7 dni po terminie to tak z automatu przyjmują;)

paula-ja wcinam normalne świerz myślałam że można:baffled:ale jak małej nic nie jest to będe jadła dalej:tak:w końcu żeby było dobrze byśmy musiały chyba tylko suchary z wodą jeść:-Dwięc ja będe powoli wszystko jeść truskawki też już próbowałam i też nic małej nie jest w sumie to poprzednio przy karmieniu jadłam wszystko odrazu i żadnych uczuleń nie było

paula-ja wcinam normalne świerz myślałam że można:baffled:ale jak małej nic nie jest to będe jadła dalej:tak:w końcu żeby było dobrze byśmy musiały chyba tylko suchary z wodą jeść:-Dwięc ja będe powoli wszystko jeść truskawki też już próbowałam i też nic małej nie jest w sumie to poprzednio przy karmieniu jadłam wszystko odrazu i żadnych uczuleń nie było

no i bardzo dobrze ja tez po malu staram sie wcinac wszystko probowałam nawet kawałek arbuza i tez nic nie bylo małej:)
na poczatku jadłam tylko bulki maślane i piłam wode masakra bo bałam sie zeby małej nic nie bylo ale teraz juz przestałam fisiować hihi bpo padne z głodu

edit:
a no i obowiazkowo zupka mleczna byla rano z makaronikiem:):-)

taki młody i niedelikatny :p Ale on nie był przy porodzie tylko przyszedł po wszystkim i mnie zszył :p
Ale podobno bardzo fajny jest taki starszy w okularach lekarz (on mnie przyjmował i później leżałam z dziewczyną której odbierał poród i on u niej był przez całą akcję przy niej).

reklama
Iga nakarmiona, teraz czekam aż zaśnie bo czeka mnie akcja obcinanie paznokci a to tylko w przypadku mojej małej dyrygentki tylko na śpiąco się udaje:-) tak macha rękoma jak nie śpi:-D

a już myślałam,ż tylko ja mam taki spuścik do jedzenia :-D
co do jedzenia jabłek to podobno nie wolno za dużo, bo to wpływa źle na kupki dziecka, ale nie wiem ile w tym prawdy a co do picia soków to mi położna kazała przynajmniej narazie wszystkie rozcięczać z wodą,ale w sumie nie wiem dlaczego;-) bo chyba już tego nie słuchałam

Do góry