Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzieA może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??
To jest najbardziej prawidłowe podejście:-) TAK TRZYMAĆ!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzieA może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??
A z ciekawosci - po terminie zglasza sie na izbe porodowa czy na patologie? Bo, zakladajac ze mojemu tak dobrze w brzuszku to sie musze zorientowac w temacie ... ;D a ja tez bede bez skierowania, bo ginka prywatnie ..COBRA ja nie mam skierowaniaNie muszę mieć jak jestem 7 dni po terminie to tak z automatu przyjmują
ewus - najlepiej idz do pediatry, oprocz soli fizjologicznej przepisze jakies kropelki do chorego oczka .. a jak nie pomoze to do okulisty da skierowanie - mi tlumaczyla przy Malgosi, ze czasami dzidzius ma kanaliki lzowe zatkane i to stad. Ale najpierw test z kropelkami - a potem dopiero jakies masaze oczka i inne akcje czyszczace kanalikKubusiowi nie wiem od czego ciągle topnieje oczkoprzemywam solą fizjologiczną ale tylko tyle że zmyje a za chwilę znowu to samo:/może wiecie od czego to może być i czym mogę skutecznie się tego pozbyć??
a Ty w domu jeszcze?!Witajcie Puchatki tutaj niedźwiadek...
A z ciekawosci - po terminie zglasza sie na izbe porodowa czy na patologie? Bo, zakladajac ze mojemu tak dobrze w brzuszku to sie musze zorientowac w temacie ... ;D a ja tez bede bez skierowania, bo ginka prywatnie ..
ewus - najlepiej idz do pediatry, oprocz soli fizjologicznej przepisze jakies kropelki do chorego oczka .. a jak nie pomoze to do okulisty da skierowanie - mi tlumaczyla przy Malgosi, ze czasami dzidzius ma kanaliki lzowe zatkane i to stad. Ale najpierw test z kropelkami - a potem dopiero jakies masaze oczka i inne akcje czyszczace kanalik
Nie przemywaj rumiankiem - u nas mala byla na niego uczulona ogolnie - przeszlo jej dopiero potem
Co do napraw samochodu - u mnie maz ma wparcie, niestety wiem ze brak reakcji we wlasciwym momencie konczy sie duzo wieksza kwotowa inwestycja ;P A poki co czekamy, czy po ostatniej stluczce dadza nam szkode calkowita czy nie .. To chociaz by jakies podobne sie kupilo - zeby bylo, bez auta jakos tak dziwnie ;P dobrze, ze nie mam az tak strasznie daleko do szpitala ..
No jeszcze w domu;(cytrusik - gratulacje ogromne!
Agi78 - 3mam kciuki zeby to nie byl falszywy alarm!!
a Ty w domu jeszcze?!
kajdusia - ale super przywitanie,a najlepsze od syneczka piekne konfetti:-)
Ja mam dzis lenia. Noc srednia,swedzaca wciaz;/ mi to chya nawet skurcze przesly,bo jeszcze kilkad ni temu to sie spinalam dosc czesto,a wczoraj i dzis luz... heh. Na 20 jade na KTG. Zaraz sie ubiore i do sklepu i obiad robic. Ale lipa.ja tez nie urodze sama,na bank.
My już po spacerku mała właśnie przysypia w kołysce a ja z ciekawości do was zaglądam czy może są jakieś prezenciki dla tatusiów, ale na razie chyba cisza
kalwa - i jak tam szczepienie, ja pierwsze mam 19 lipca
kajdusia - super miałaś przyjęcie w domu ja od swojego J. dostałam kwiatki i słodkości
cobra - pewnie chodzi o indukcje porodu