reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

rozmawiałam z moim lekarzem, czy koniecznie będę musiała zostać przyjęta na patologie, jeśli nic się samo nie zacznie, powiedział, że 8 dni po terminie to już lepiej być w szpitalu w razie co, poza tym ma mi dać coś na wywołanie porodu, żebym szybko urodziła, bo od poniedziałku on idzie na 2 tyg na urlop i wtedy nie będe mogła liczyć na jego pomoc
mam jeszcze inną furtkę- może się uda cc zrobić, gdybym do soboty nie urodziła, znajomy anestezjolog ma mi w tym pomóc, ale mam nadzieję, że jutro sn urodzę

dobra zmykam już na to KTG,
miłego dnia Mamuski :D

A jak jest u Was z wywołaniem??dostajesz kroplówę i czekasz??

reklama
kajdusia jak miło Cię mąż przywitał:)
Ciekawe swoją drogą czy mój wpadnie chociaż na to żeby mi kwiaty kupić:confused:

edit) Próbowałam zmienić ten mój suwaczek i holera coś mam napitolone, i cały czas mi krzyczy Invalid coś tam.... sam jesteś inwalid:p

Zdec- przy Piotrusiu nawet jednego kwiatka nie dostałam, po czasie R się dowiedział, że jest taka tradycja i było mu straaasznie głupio, to teraz nadrobił za dwójkę dzieci ;-)

Witam.
U Nas bez zmian,mały grzeczny,je śpi kupka,nie ma kolek więc jest gites;))))
Od wczoraj nadrabiałam weekend i wczorajszy dzien,widzę ze się działo,serce mi zamarło ale pozostawię TO bez komentarza///
Nie jestem w stanie kazdej odpisac bo było tych stron troszki.
Dzieciaczki są przesłodkie!!!!!!Zdrówka dla NICH i dla WAS.

Nie rozpakowanym zyczę jeszcze trochę cierpliwości-JUZ nie długo;))))Lepiej tutaj pomarudzic niz lezec na patologii/
COBRA-GŁOWA DO GÓRY!!!!NIE WBIJAJ SOBIE BZDUR DO GŁÓWKI!!!
kalwa
-daj znac jak po szczepieniu-My 8.07 na szczepienie i do ortopedy(A jak szczepisz?)Ja zdecydowałam sie narazie na normalne szzepienie,tradycyjne.
Zyczę udanego dnia,powodzenia na wizytach i szybkich porodów;))))

reklama
Do góry