reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Włączam tvn a tam powtórka Usta Usta i akurat kobieta prze.... może to jakiś znak;-)
Idę spać, jutro fajna data zobaczymy kto się na nią załapie:-D

musze przyznać że dzisiejsze wieści na forum bardzo mnie dotknęły, egoistycznie dziękowalam że nie dotyczyło to mnie, a z drugiej strony nie mogłam powstrzymać łez... strasznie sie wczółam...
na poprawę humoru wyladowałam dziś u fryzjera...
pierwszy raz zostawiłam moją majeczkę, ciężko było :(
jutro też ciężki dzień - szczepienia
w czwartek ortopeda (czy któraś z was może już była, ciekawa jestem jak wygląda taka wizyta)
a w piatek okulista, druga wizyta, mam nadzieje że dam radę...

Do terminu porodu z om jestem na l4, a co mam potem zrobić? iść do internisty po zwolnienie czy złożyć już o macierzyński?
ja bylam u gin w piatek,termin mialamna poniedzialek,w piatek,albo w pon.nast. mam sie zglosic do szpitala,a zwolnienie dostalalm do piatku,powiedziala,ze w razie co to albo szpital,albo zwolnienie.
A co do sikania to wlasnie dzis mialam taka mala paranoje,bo niemal przy kazdym krokumyslalam,ze mi siuski poleca,takie mialam parcie,w koncu wrkecilam sobie na jakis czas,ze to wody moze,ale nic z tego;/

paulka82 - czadowe masz dzieciaczki:tak:

...isc z erykiem po niego do przedszkola. O ile sie nic nie zmieni, jakos mu mocno oko ropieje , ktoras z was to przerabiala ?? przemywam rumianek i mam nadzieje ze sie nie rozwinie.
Moj siostra wlasnie to przerabiala ze swoja coreczka niedawno. Podobno po szpitalu jakis czas moze sie ropic,bo jeszcze przed wypisem cos do oczek zapuszczaja i pozniej moze byc taka reakcja. I rumiankiem lepiej nie przemywac,tylko sola fizjologiczna. A jak bedzie wciaz to do lekarza bo moze to byc gronkowiec. po tej sli siostrzenicy przeszlo,ale rozne historie slyszałam.

ja tez caly dzien nie zagladalam,zdolowana chodzilam jak nie wiem.Taka *** to bym normalnie udusila.ajj,zreszta brak słów.
Dostalam masc na swedzenie,mam nadzije,ze ta noc bedzie lepsza.Pochodzilam troche itp,na ktg nie pojechalam,bo ani skurczy za bardzo nie miałam,maly sie rusza w miare...jutro jade.ciekawe co sie dowiem... jeju,jak pomysle o badaniu szyjki to juz mi slabo.Wam tez tak to boli...?czy tylko dla mnie bo u mnie wciaz dluga.:eek:
ja tez,tak jak ktoras z was sobie mysle,ze jednak nie urodze,ze na wszystko bede odprona i beda musieli poprsostu dziecko ze mnie wyjac.albo juz mi tak zostanie...oj cos z glowa nietak.to dobranoc

Witam
Po pierwsze:
cytrusik - Moje gratulacje..Dużo zdrówka dla Ciebie i synka
Po drugie:
Jadę na Karową!!!! Od rana boli mnie brzuch...jż dwa razy byłam w kibelku, ale teraz ciepła kąpiel pomogła....Bardzo chciałabym zostać i żeby okazało się że mała właśnie szykuje się na drugą stronę....Trzymajcie kciuki dziewczyny!!!! Może będzie jak u cytrusik ...KTG nic nie wykaże ale jednak moja królewna zrobi mi niespodzianke....No nic zobaczymy!!! Wczoraj miałam jeden porządny skurcz i dwa słabsze....więc ...może:-)
Miłego dnia dziewczyny!!!!!

Witam
Po pierwsze:
cytrusik - Moje gratulacje..Dużo zdrówka dla Ciebie i synka
Po drugie:
Jadę na Karową!!!! Od rana boli mnie brzuch...jż dwa razy byłam w kibelku, ale teraz ciepła kąpiel pomogła....Bardzo chciałabym zostać i żeby okazało się że mała właśnie szykuje się na drugą stronę....Trzymajcie kciuki dziewczyny!!!! Może będzie jak u cytrusik ...KTG nic nie wykaże ale jednak moja królewna zrobi mi niespodzianke....No nic zobaczymy!!! Wczoraj miałam jeden porządny skurcz i dwa słabsze....więc ...może:-)
Miłego dnia dziewczyny!!!!!

Agi trzymam kciuki - zebys juz wrocila ze szpitala z mala. Powodzenia!!!

Agi78 powodzenia!!! Trzymam kciuki!! I czekam na dobre informacje:)

Właśnie mi koleżanka z pracy napisała, że żona klienta urodziła:( Więc jej piszę, to może moją by to skłoniło;-)

reklama
Witajcie dziewczynki,
ja nadal 2w1 i juz jakies schizy przed pobytem na patologii łapie

dziś się od rana samego zastanawiam dlaczego n ie potrafię urodzić mojego synka sama tylko muszą mi poród wywoływać? co jest ze mną nie tak? kocham go bardzo, wszystko przygotowałam dla niego, wszystko bym dała, żeby teraz leżał w swoim łóżeczku już a nie potrafię go urodzić???

zaraz znów na KTG idę

Do góry