reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jak tak czytam o tych przeprawach spacerowych po schodach to zaczynam się cieszyć że mieszkam na parterze i do pokonania mam tylko jakieś 10schodków:-) Chociaż wcześniej nie wydawało mi się to takie fajne....

Milka metoda z wagą całkiem ciekawa:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
aqq był moment koło 11, że ona miała napisane pod suwaczkiem, że Marcelinka walczy z sepsą.

Ahaaa, to ja tego nie widziałam i dlatego się dziwiłam skąd to wiecie.
No nic, generalnie trzeba zakończyć temat, jutro taka fajna data to mam nadzieję, że rozpoczniemy ten dzień w dobrych humorach, najlepiej rozpakowane, czego życzę sobie i Wam:-)
dobranoc

:eek:Po informacji o śmierci małej z 10- tej rano...nie miałam ochoty siedziec na forum. Chciałam uciec od tej złej wieści jak najdalej , nie myśleć o tym...albo być z tą myślą samotnie.
To forum jest tak na prawdę moim pierwszym. Nigdy wcześniej nie udzielałam sie nigdzie, więc nie wiedziałam o istnieniu "trolli".:no:

Po co ktoś to robi?
Może to jakaś niespełniona mamusia, która marzy o dziecku i pragnie złego dla tych którym się udało?!?
Nie rozumiem, jak można być takim człowiekiem?

Jedyne dziwne mi się wydało, że śmierć była o 10 tej ileś tam..a pare minut później już babeczka była na forum!! To było dziwne...no i szukałam wątku wcześniej, a wyjątkowo was śledzę pilnie...

Nie rozumiem jak tak można? I po co?

To mój pierwszy raz, ale teraz będę czujna. Szkoda, że nie można jej namierzyć przez IP komputera...zaraz bym osobiście ją odwiedziła i pewne sprawy ręcznie wytłumaczyła.

stella tylko bez nerwów, rękoczyny teraz raczej też zabronione:-D Bo co by było jak by się okazała jakimś wyrosłym osiłkiem??:-D

no fakt...nie wiem..hahah
ale wiesz...dla mnie to wszystko jest nowe, moja pierwsza ciąża, pierwsze forum..pierwsze emocje...
pierwszy troll....szczerze powiem, że jestem zła.
Do tego dziś na szkole rodzenia oglądałyśmy filmy z porodów...i wiecie co?
Ja tam nie narzekam, że jeszcez muszę troszkę poczekać....ufff...

Witam dziewczyny
Przepraszam,że Wam przeszkadzam,ale już głośno o tej piiiiiiiii.. na forum.
To nie pierwsza i nie ostatnia jakaś walnięta bo inaczej nie można jej nazwać:wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem po co to robi
Na wątku na którym pisze też sie zdarzały,szkoda nerwów:no:

Życzę tym nie rozpakowanym bezbolesnego i szybkiego porodu.A dla wszystkich zdróweczka dla dzieciaczków:-)
Pozdrawiam cieplutko:-)

no fakt...nie wiem..hahah
ale wiesz...dla mnie to wszystko jest nowe, moja pierwsza ciąża, pierwsze forum..pierwsze emocje...
pierwszy troll....szczerze powiem, że jestem zła.
Do tego dziś na szkole rodzenia oglądałyśmy filmy z porodów...i wiecie co?
Ja tam nie narzekam, że jeszcez muszę troszkę poczekać....ufff...

na mojej szkole to pokazywali taki film, że można by pomyśleć, że poród to bajka: nakręcony w Niemczech czy Holandii, zero płaczu, krzyku, bólu
jedynie tatusiowie jacys zmęczeni na końcu byli :p

reklama
Cytrusik rozpakowana!!
Czyli są jakieś pozytywne informacje z dnia dzisiejszego:)
I moje słowa że będę ostatnia są coraz bliżej spełnienia;)

Do góry