reklama
Witajcie wieczornie:-)
Trochę tu cicho dzisiaj. Czyżby to coś znaczyło?
Hefi przykro mi że przechodzisz u małej te kolki:-( Mam nadzieję że w miarę szybko się skończą, bo widziałam u mojego bratanka jak dziecko się przy takich kolkach męczy:-( Biedna Julka...
gosiagro nie załamuj się, jeszcze trochę cierpliwości i może się uda karmić małą z cyca:-) Będzie dobrze;-)
ewela może CI tak słabo bo będziesz zaraz rodzić!!
My właśnie przed chwilą wróciliśmy od znajomych z grilla, pogoniły nas komary Obłęd jakiś Mam nadzieję że coś psikną, bo inaczej to nas zeżrą żywcem
Trochę tu cicho dzisiaj. Czyżby to coś znaczyło?
Hefi przykro mi że przechodzisz u małej te kolki:-( Mam nadzieję że w miarę szybko się skończą, bo widziałam u mojego bratanka jak dziecko się przy takich kolkach męczy:-( Biedna Julka...
gosiagro nie załamuj się, jeszcze trochę cierpliwości i może się uda karmić małą z cyca:-) Będzie dobrze;-)
ewela może CI tak słabo bo będziesz zaraz rodzić!!
My właśnie przed chwilą wróciliśmy od znajomych z grilla, pogoniły nas komary Obłęd jakiś Mam nadzieję że coś psikną, bo inaczej to nas zeżrą żywcem
Kasiula1982
Fanka BB :)
no niestety Kasiu,miejsca medalowe zajęte, dostałam dziś smsy i od Lencji co już wiecie i od dorotki28de obie urodziły dzisiaj
ale prawdę mówiąć i klementinka i koriander pochodzą z Torunia więc nie wiem jak to rozpatrywać...
przepraszam że piszę z opóźnieniem,ale obie napisały jak byliśmy na spacerze, a potem kąpiel, karmienie i dopiero chwila wolna...
szczegóły na wątku smsowym:-)
mam nadzieję że nikogo nie zdołowałam tymi wieściami (szczególnie myślę o cobrze;-)?
mnie zdołowałaś a ja kiedy??????????????
jutro też się z płaczem obudzę, że jeszcze nie rodzę..........
chyba potrzebuję psychiatry
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ostatnia edycja:
mnie zdołowałaś a ja kiedy??????????????
no nieeeeeeee dorota sie wypakowała ,a miałysmy ten sam termin Zobacz załącznik 255351
dziewczyny na Was też przyjdzie pora głowy do góry
muszę sie pochwalić dziś Tymkowi wkońcu odpadł kikut pępowiny, a dziś ma już 20 dni więc dość długo miał...
a ja pokłóciłam się ze swoim tak mnie drażni momentami że szok jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19 o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać
Kasiula1982
Fanka BB :)
kasia mnie tez sie juz płakac chce :-(
kiedy w końcu beda nam gratulowac
mi too chyba nigdy, mnie kosmici musieli mamie w szpitalu podmienić i całe życie już w ciąży będę
mieszkam na 3 piętrze, jak mąż pójdzie spać zaczne po schodach chodzić........
w dodatku tak mi się Gingersa chce, że nie mogę
a ja pokłóciłam się ze swoim tak mnie drażni momentami że szok jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19 o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać
ja mam za to focha na teściową, nawet nie zadzwoni zapytac jak się czuję... a pracuje 100 m od naszego domu i mogłaby kurde np zapytać czy zakupów nie zrobić............ jak już to tylko pyta czy na imieniny (26.07) z Filipem przyjdziemy- chce się pochwalić przed znajomymi :/ ale figa z makiem- o godz 19 my będziemy się z imprezy zwijać- dziecko trzeba będzie wykąpać i spac położyć
Ostatnia edycja:
oj cos faktycznie dziś produkcja nieco zmalała
ja także już padam ze zmęczenia i tego upału
mój mówił ze na noc zapowiadali jakąś burzę o przydałaby się bo już nie ma czym oddychać
ja szczerze mówiąc chyba najwięcej czasu spędziłam dziś w łazience mocząc się w wannie, ech...chociaż chwilowe ochłodzenie:-)
a ile się dzis namarudziłam mój to juz miał dość, tylko jakoś nie przystał na propozycję że na te ostatnie tygodnie możemy się zamienić i to on pochodzi sobie z brzuchem;-)
gosiagro super że mimo to się odzywasz a to jak sobie radzicie nie martw się to przejściowe, pomalutku mała nauczy się prawidłowo ssać i obie będziecie czerpały z karmienia mnóstwo radości
Agi udanej zabawy jutro
Hefi oj wiem co to kolki, przerabiałam je z córcią niestety, było ciężko czasami ale tłumaczyłam sobie że kiedyś wkońcu miną
zmykam znów pod prysznic i chyba się położę już
wszystkim mającym zamiar się rozpakować życzę powodzenia
reszcie kolorowych snów
ja także już padam ze zmęczenia i tego upału
mój mówił ze na noc zapowiadali jakąś burzę o przydałaby się bo już nie ma czym oddychać
ja szczerze mówiąc chyba najwięcej czasu spędziłam dziś w łazience mocząc się w wannie, ech...chociaż chwilowe ochłodzenie:-)
a ile się dzis namarudziłam mój to juz miał dość, tylko jakoś nie przystał na propozycję że na te ostatnie tygodnie możemy się zamienić i to on pochodzi sobie z brzuchem;-)
gosiagro super że mimo to się odzywasz a to jak sobie radzicie nie martw się to przejściowe, pomalutku mała nauczy się prawidłowo ssać i obie będziecie czerpały z karmienia mnóstwo radości
Agi udanej zabawy jutro
Hefi oj wiem co to kolki, przerabiałam je z córcią niestety, było ciężko czasami ale tłumaczyłam sobie że kiedyś wkońcu miną
zmykam znów pod prysznic i chyba się położę już
wszystkim mającym zamiar się rozpakować życzę powodzenia
reszcie kolorowych snów
reklama
Dziewczynki a myślałyście co teraz wkładać do wózka jak taki upał przeciez w pościeli to maleństwa się ugotują...sam materacyk czy co??
ja materacyk owinęłam cieniutkim kocykiem, pod głowkę kładę pieluszkę w razie gdyby się ulało i albo niczym nie przykrywam albo w zależności od pogody pieluszką lub pledzikiem pościeli nie używam