reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No to dobrze :-)

Ide spac 00020537.gif- tylko nie wypakowywac mi sie w nocy przypadkiem :angry:

no nieeeeeeee dorota sie wypakowała :wściekła/y: ,a miałysmy ten sam termin 00020461.gif

reklama
Witajcie wieczornie:-)
Trochę tu cicho dzisiaj. Czyżby to coś znaczyło?
Hefi przykro mi że przechodzisz u małej te kolki:-( Mam nadzieję że w miarę szybko się skończą, bo widziałam u mojego bratanka jak dziecko się przy takich kolkach męczy:-( Biedna Julka...
gosiagro nie załamuj się, jeszcze trochę cierpliwości i może się uda karmić małą z cyca:-) Będzie dobrze;-)
ewela może CI tak słabo bo będziesz zaraz rodzić!!:-D

My właśnie przed chwilą wróciliśmy od znajomych z grilla, pogoniły nas komary:szok: Obłęd jakiś:szok::szok: Mam nadzieję że coś psikną, bo inaczej to nas zeżrą żywcem:szok:

no niestety Kasiu,miejsca medalowe zajęte, dostałam dziś smsy i od Lencji co już wiecie i od dorotki28de obie urodziły dzisiaj
ale prawdę mówiąć i klementinka i koriander pochodzą z Torunia więc nie wiem jak to rozpatrywać...
przepraszam że piszę z opóźnieniem,ale obie napisały jak byliśmy na spacerze, a potem kąpiel, karmienie i dopiero chwila wolna...
szczegóły na wątku smsowym:-)

mam nadzieję że nikogo nie zdołowałam tymi wieściami (szczególnie myślę o cobrze;-)?

mnie zdołowałaś :( a ja kiedy??????????????

jutro też się z płaczem obudzę, że jeszcze nie rodzę..........
chyba potrzebuję psychiatry :(

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
mnie zdołowałaś :( a ja kiedy??????????????

no nieeeeeeee dorota sie wypakowała :wściekła/y: ,a miałysmy ten sam termin Zobacz załącznik 255351

dziewczyny na Was też przyjdzie pora:tak: głowy do góry

muszę sie pochwalić:-D dziś Tymkowi wkońcu odpadł kikut pępowiny, a dziś ma już 20 dni więc dość długo miał...

a ja pokłóciłam się ze swoim:wściekła/y::wściekła/y: tak mnie drażni momentami że szok:szok: jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19:wściekła/y: o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać:angry:

kasia mnie tez sie juz płakac chce :-(

kiedy w końcu beda nam gratulowac :dry:

mi too chyba nigdy, mnie kosmici musieli mamie w szpitalu podmienić i całe życie już w ciąży będę :(

mieszkam na 3 piętrze, jak mąż pójdzie spać zaczne po schodach chodzić........

w dodatku tak mi się Gingersa chce, że nie mogę :(

a ja pokłóciłam się ze swoim:wściekła/y::wściekła/y: tak mnie drażni momentami że szok:szok: jutro mamy iść do bratowej na urodziny ale on musi do mamuśki jechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: żeby jeszcze pojechał na godzinę i wrócił, ale nie, on zapowiada się że wróci około 19:wściekła/y: o tej godzinie to my będziemy od nich się zbierać bo małego trzeba kąpać:angry:

ja mam za to focha na teściową, nawet nie zadzwoni zapytac jak się czuję... a pracuje 100 m od naszego domu i mogłaby kurde np zapytać czy zakupów nie zrobić............ jak już to tylko pyta czy na imieniny (26.07) z Filipem przyjdziemy- chce się pochwalić przed znajomymi :/ ale figa z makiem- o godz 19 my będziemy się z imprezy zwijać- dziecko trzeba będzie wykąpać i spac położyć :p

Ostatnia edycja:
ita współczun, mami synek -skas to znam :/ tylko sie nie daj i nie siedz tak długo - dziecko to nie lalka a szczegolnie takie malusie

oj cos faktycznie dziś produkcja nieco zmalała:tak:
ja także już padam ze zmęczenia i tego upału
mój mówił ze na noc zapowiadali jakąś burzę o przydałaby się bo już nie ma czym oddychać
ja szczerze mówiąc chyba najwięcej czasu spędziłam dziś w łazience mocząc się w wannie, ech...chociaż chwilowe ochłodzenie:-)
a ile się dzis namarudziłam mój to juz miał dość, tylko jakoś nie przystał na propozycję że na te ostatnie tygodnie możemy się zamienić i to on pochodzi sobie z brzuchem;-)

gosiagro super że mimo to się odzywasz a to jak sobie radzicie nie martw się to przejściowe, pomalutku mała nauczy się prawidłowo ssać i obie będziecie czerpały z karmienia mnóstwo radości
Agi udanej zabawy jutro
Hefi oj wiem co to kolki, przerabiałam je z córcią niestety, było ciężko czasami ale tłumaczyłam sobie że kiedyś wkońcu miną

zmykam znów pod prysznic i chyba się położę już
wszystkim mającym zamiar się rozpakować życzę powodzenia
reszcie kolorowych snów

reklama
Dziewczynki a myślałyście co teraz wkładać do wózka jak taki upał przeciez w pościeli to maleństwa się ugotują...sam materacyk czy co??

ja materacyk owinęłam cieniutkim kocykiem, pod głowkę kładę pieluszkę w razie gdyby się ulało i albo niczym nie przykrywam albo w zależności od pogody pieluszką lub pledzikiem:tak: pościeli nie używam

Do góry