reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

:-):tak:Zakochana jestem na max.Ciesze sie ze jest taki grzeczny bo dla pozostałej czwórki tez mam czas;)W sumie na wszystko mam czas,na pranie prasowanie obiadowanie,spacerowanie....Jeszcze zeby juz moc sie sexic to było by gites,tak mi sie chce ze ola boga:szok::cool2:Nie wiem czy wytrzymam te 6tyg:-pOby juz przestało ze mnie sie sączyc to wtedy moze sie zdecyduję:-D

Zazdroszcze :)
Nasza Julka to aniołek i jest przekochana ale ma kolki jelitowe :( i się bidulka męczy. Wczoraj od 11 do 17 praktycznie cały czas przepłakała prężąc się i nie mogła zrobić kupki :( W nocy 2,5 godziny płaczu. Dzisiaj jak do tej pory spokój, ale pewnie nie długo...

Wrzuciłam 2 zdjęcia na zamknięty :)
Czytam was w miarę możliwości i chciałabym potwierdzić że czerwcowe dzieciątka wyjatkowo urodziwe :D Normalnie same piękności nam będą rosnąć.

Dwupaczki nie martwcie się już niedługo i wy będziecie mieć maleństwa przy sobie. :)

Ale upał na dworze :/ nie idzie wysiedzieć...

reklama
Witajcie

Wasza kolezanka forumowa, ALUSIA dzis o 11,10 urodziła przez cc synka Aleksandra Nikodema 3160 gram i swój pierwszy egzamin zdał na 10 punktów:-):-):-)
prosiła o przekazanie:-)

Gratulacje dla świeżo upieczonych Mamus i powodzenia dla przyszłych Mamuś:-):-):-)

oj tak
ja juz nie wiem gdzie wejść żeby było chłodniej, a zapowiadają że dopiero nieco chłodniej ma być u nas od środy
póki co 39 stopni

Lencja GRATULUJĘ

mojemu Filipowi zostało trzecie medalowe :) miejsce do zdobycia wśród toruńskich dzieciaczków..... synku weź się spręż, bo inaczej bez medalu zostaniemy ;)

Super ze Lencja ma juz malutka Kornelke, oj sie nameczyla na tym korytarzu :-)

Agast piekne te zdjecia Jagodki, profesjonalne!

A ja poczekam az sie wszystkie rozpakujecie bo i tak nikt nie reaguje na posty rozpakowanych :dry:

a mamy juz prawie 50 maluszkow..................:-D

No nareszcie cos sie ruszylo na bb juz myslalam,ze rodzicie bez mnie , cobra cos zamilkła z lena moze poszły sie wypakowac cichaczem i nawet esms nie napisza ze strachu :-D

Kurde rzebysmy chociaz w szpitalu wyladowaly a tu nic a nic . Młody dzisiaj jakis ruchliwy ponad miare , mi niedobrze , troche pospalam,ale Bartosz biega co rusz i drzwiami wali :wściekła/y:

reklama
Witajcie:-D
uffff, przebrnęłam przez wątek na razie główny tylko:szok::szok: uwierzcie na prawdę trudno jest być na bieżąco, na nic nie ma czasu, próbuje się ogarnąć, ale ciężko jest:-(. Czas leci miedzy jednym karmieniem a drugim. Przepraszam, że tak pobieżnie podpowiadam. Majusia jest w miarę grzeczna, nie mogę się jej napatrzeć. W wolnej chwili opisze poród na wątku porodowym, ale jak wiecie męczyłam się w zasadzie od nocy z czwartku na piątek do niedzieli:szok:. I jak na razie twierdzę, że Majusia będzie jedynaczka:-D:-D Jeżeli chodzi o samopoczucie to jestem obolała przez nacięcie krocza, dół ze pokarmu nie ma:zawstydzona/y:. Z dobrych to to, że wczoraj spałam na brzuchu:-):-), po prostu raj po tylu miesiącach:tak:, jeszcze mąż zrobił mi masaż:-D:-D

Ponieważ przez ten czas rozpakowało się nas mnóstwo nie chcąc nikogo pominąć gratuluje zbiorowo:-D:-D jeszcze połowy czerwca nie ma a u nas tyle dzieciaczków:szok: Każde zdjęcia maleństw są cudowne i jedyne w swoim rodzaju:tak::tak:
Dziewczyny czekające na rozpakowanie rozumiem wasze "marudzenie";-);-) sama byłam przeterminowana i wiem jak to jest czekać na poród:wściekła/y::wściekła/y: ale doczekacie się już niedługo:tak::tak: ciekawe która będzie następna:-D

Pisałyście o wadze niemowląt nie należy się nastawiać, bo może być rożnie, u mnie w czwartek powiedzieli ze mała będzie ważyć 3600 g a wyszła 4 kilowa "kruszynka":-D:-D
Kolejny temat to wesela - ja mam wesel siostry dokładnie 10 lipca, został tylko miesiąc:szok:, z takim brzuchem wiszącym to nie wiem w jaką sukienkę się wcisnę:zawstydzona/y: mała zajmą się wtedy teście.

Ewa1981, Klementinka, Ania. - piszecie o problemach z karmieniem, ja też je mam:-:)-( praktycznie nie mam pokarmu, do tego sutki wklęsłe mała nie może złapać, próbowałam z kapturkami, ale prawie nic nie leci:no:. Walczę używając laktatora i pijąc herbatki laktacyjne, ale jak na razie butelka w użyciu. Z tego powodu mam tez małego doła, ze nie mogę małej karmić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agi - udanej zabawy jutro na weselu - może od razu pojedziesz na porodówkę:-D
ewela- ciężko było przepchać mała prze ta dziurkę:-D, dlatego nie obyło się bez nacięcia, którego w zasadzie nie poczułam, bo było na skurczu robione. Za to teraz czuje je bardzo, szczególnie przy siadaniu. A przy takiej pogodzie pielęgnowanie go to masakra:wściekła/y:
zdec- kobieto ty jeszcze pracujesz:szok::szok: coś czuje, że w pracy urodzisz dekretując coś:-D
paulka - w końcu się doczekaliśmy naszych maleństw:tak::-D:-D i jeszcze urodziłyśmy w ten sam dzień:-D:-D, swoja drogą fajna data 06.06:-D:-D
lena - gratki z okazji zakupu auta; ja nie miałam lewatywy, nawet nie proponowali, na szczęście żadnej wpadki nie było:-D
kajdusia - twój Piotruś jest słodki, nie dziwię się, że nie może się doczekać siostrzyczki:tak:
hefi - współczuje tych kolek:no:, a jak karmisz?

To tak w wielkim skrócie, mam nadzieję, że teraz będę bardziej na bieżąco:tak:, choć jak się n ie będę odzywać to proszę o wyrozumiałość:tak:
Trzymam za wszystkie nierozpakowane kciuki:tak::tak:

Do góry