reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita współczun, mami synek -skas to znam :/ tylko sie nie daj i nie siedz tak długo - dziecko to nie lalka a szczegolnie takie malusie

idę sama z Tymkiem, mam go w dupie, jego wybór, niech sobie jedzie do mamusi:wściekła/y: już mu powiedziłam że momentami czuję się jakbym nie miała męża bo sama muszę wychodzić:wściekła/y:

reklama
Ja dzisiaj caly dzien przelezałam pod wiatrakiem czytając. Laptop zdecydowanie za bardzo sie nagrzewał, żeby go miec cały czas odpalonego :( Nic nowego sie nie dzieje, ale w sumie to dobrze, bo nie wyobrażam sobie rodzić w taki upał...do tego zabraniają pić podczas, wiec to by byla straszna meczarnia.
Coś ogólnie cicho było dzisiaj na BB, ale to wlasnie może przez ten upal...

Gratuluje rozpakowanym mamom :)

a w sumie to kiedy można na spacer wyjść z dzieckiem? bo niektórzy mówią, że jak łądnie jest to od razu po szpitalu można, inni zalecają najpierw werandowanie.... a ja w sumie już się nie mogę doczekać spacerków

a i jeszcze jedno- macie zakupione parasolki do wózków, żeby od słońca chronić?
w sumie to nie mam żadnego kremiku z filtrem dla małego, co polecacie?

no niestety Kasiu,miejsca medalowe zajęte, dostałam dziś smsy i od Lencji co już wiecie i od dorotki28de obie urodziły dzisiaj
ale prawdę mówiąć i klementinka i koriander pochodzą z Torunia więc nie wiem jak to rozpatrywać...
przepraszam że piszę z opóźnieniem,ale obie napisały jak byliśmy na spacerze, a potem kąpiel, karmienie i dopiero chwila wolna...
szczegóły na wątku smsowym:-)

mam nadzieję że nikogo nie zdołowałam tymi wieściami (szczególnie myślę o cobrze;-)?

buuuuuuuuuuu
5 torunianek przede mną- jedną jedyną bydgoszczanką, znajomi krajanie mnie zlinczują jak im powiem
A swoją drogą nieźle się laski dogadały, musiały się spotkać, może nawet leżą w jednym pokoju....

dobranoc....

a w sumie to kiedy można na spacer wyjść z dzieckiem? bo niektórzy mówią, że jak łądnie jest to od razu po szpitalu można, inni zalecają najpierw werandowanie.... a ja w sumie już się nie mogę doczekać spacerków

a i jeszcze jedno- macie zakupione parasolki do wózków, żeby od słońca chronić?
w sumie to nie mam żadnego kremiku z filtrem dla małego, co polecacie?

parasolkę mam, w zestawie była i już jej używałam, krem też mam z Nivea faktor 30

a jeśli chodzi o spacery to ja sama nie wiem posłuchałam się położnej (ale wtedy pogoda nie była taka ładna jak teraz) w 8 dobie pierwsze werandowanie 15 min, na drugi dzień pół godzinu, trzeciego dnia godzina i czwartego pierwszy godzinny spacer a potem to już ile wlezie:-p

buuuuuuuuuuu
5 torunianek przede mną- jedną jedyną bydgoszczanką, znajomi krajanie mnie zlinczują jak im powiem
A swoją drogą nieźle się laski dogadały, musiały się spotkać, może nawet leżą w jednym pokoju....

dobranoc....

dorotka28de napisała że nie rodziła w Toruniu, a Ty kajdusiu nie martw się na Ciebie też przyjdzie pora, nie zostałam w szpitalu to kolejne dziewczyny Cie wyprzedziły:-p:-p:-p

buuuuuuuuuuu

dobranoc....

została Ci jeszcze jedna Torunianka do pobicia- i pewnie wygrasz, więc pewnie Bydgoszcz nie stoi na takiej straconej pozycji ;-)

a ja będę ostatnia, ale pamiętajcie "ostatni będą pierwszymi" ;-)

ita- ano doczytałam właśnie, że nie rodziła w Toruniu, ciekawe gdzie swoją drogą...
katarzynajanicka- no cóż, pogodziłam się- będzie pierwsze zwycięstwo Toruń 2010, następne Toruń 2016 :-)

reklama
Do góry