Olaboga .. jakos nie mialam czasu wczoraj zerknac na forum - wlasnie nadrobilam
Gratulacje dla kolejnych wypakowanych - wszytkie maluszki to same slodziaki
Ja wczoraj mialam pierwsze KTG - cisza i spokoj narazie
Kochane rozpakowane mamusie....Pozwalam Wam na zmyślanie w smsach...że poród to pestka, że nic nie boli i że tylko rodzić i rodzic bo to same przyjemności....Please!!!!!!!!!!!!!!
Byloby zbyt dobrze
Ale tak jak pisala Olimpia - nie ma co sie oszukiwac - jest ciezko, nawet jak trwa to krotko. Tyle, ze bardzo szybko sie zapomina .. ;D No i na koncu czeka na Ciebie upragniony i wyczekiwany "cel"
;D
ja też noszę 41 a nawet 42 więc wiem jaki to problem dośtać coś ciekaewgo
ja tez niestety buty to bardziej takie 42 - a wiekszosc ladnych kobiecych do 41 .. :/
Agi78 - bardzo dobra decyzja co do przylotu Pawla - po tych 4 dniach przyda sie jego pomoc znacznie bardziej niz tydzien przed ;D Wiadomo, ciezko psychicznie bedzie pierwsze dni malca bez siebie jeszcze byc - ale bardzo dobrze zdecydowaliscie.
a w sumie to kiedy można na spacer wyjść z dzieckiem? bo niektórzy mówią, że jak łądnie jest to od razu po szpitalu można, inni zalecają najpierw werandowanie.... a ja w sumie już się nie mogę doczekać spacerków
a i jeszcze jedno- macie zakupione parasolki do wózków, żeby od słońca chronić?
w sumie to nie mam żadnego kremiku z filtrem dla małego, co polecacie?
Ja na pewno wyjde jak najwczesniej ze wzgledu na Malgosie - jak tylko bede sie czula (no, moje krocze
) na silach. Ale mysle, ze i tak postaram sie do 7 doby tylko werandowac. wszystko zalezy od pogody
Parasolka, moskitiera - bardzo sie przydaja. Mozna go tez po prostu "oslonic" jakos pieluszka tetrowa - ja zawieszalam od budki do boku gondolki ze strony z ktorej swiecilo slonce
Parasolka czasami okazuje sie niewystarczajaca - ale jest i tak bardzo przydatna. Co do kremow z filtrem - to mam 30 i 60 - i tak mam dla Malgosi
Ech .. ciekawe jaka to pogoda bedzie dzisiaj - teoretycznie ma byc troszke chlodniej - i juz po ranku widac, ze tak powinno byc .. Wczoraj tez jakos kolo 4 wstalam i porownanie jest ;P No dobrze, ide sie jeszcze zdrzemnac, dopoki dziecię nie wstanie ;P