reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kotleciara Zobacz załącznik 254942

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Zobacz załącznik 254945Zobacz załącznik 254945Zobacz załącznik 254945
hehe dobre;)

kotleciara Zobacz załącznik 254942

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Zobacz załącznik 254945Zobacz załącznik 254945Zobacz załącznik 254945

Hehehheeee :) Dobre :) A jakie prawdziwe ;)

wiecie co, poszperałam z nuda po tym forum bb i wpadlam na taki stary watek o zblizajacym sie porodzie i laski tam pisaly,ze po wizycie u gina,ktory stwierdzil,ze wszystko pozamykane czyli jak u nas ,co nie i one mowia,ze w ciagu paru dni mialy bole jak na okresa i po krzyzu i stwardnialy brzuchol no i,ze te pare dni po porod im sie zaczal

wiec tak przeszlo mi przez mysl,ze moze w przyszlym tyg sie juz wszystkie wypakujemy :-)

wiecie co, poszperałam z nuda po tym forum bb i wpadlam na taki stary watek o zblizajacym sie porodzie i laski tam pisaly,ze po wizycie u gina,ktory stwierdzil,ze wszystko pozamykane czyli jak u nas ,co nie i one mowia,ze w ciagu paru dni mialy bole jak na okresa i po krzyzu i stwardnialy brzuchol no i,ze te pare dni po porod im sie zaczal

wiec tak przeszlo mi przez mysl,ze moze w przyszlym tyg sie juz wszystkie wypakujemy :-)

Te ostatnie niedobitki takie jak my, wypakuja sie hurtowo;)

Ale wy się zadręczacie tymi bólami;)Jak pradawne męczennice;)
Ja tam pałaszuję moje kotlety i mam wszystko gdzieś;)

heheh dziołszeczko, jakby mnie tak przeczyszczać nie zaczęło jak zaczęło, to może bym się skusiła na cokolwiek, a tak chyba jednak poprzejmuje się tymi bólami, nie spałaszuję nic bo mnie skręci ;-) także enjoy za mnie też ;-P

Te ostatnie niedobitki takie jak my, wypakuja sie hurtowo;)

hm to może zgadajmy się na jakiś konkretny dzień, będziemy ścigać się tylko co do godziny
co powiecie na 13tego ^^?

reklama
Przepraszam, ale ja się wtrącę z innej beczki ... czy któraś z Was zdecydowała się na znieczulenie?

Do góry