reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej zrzędy :-D

a ja postanowiłam sprowokować losa i spędizłam godzinę pod prysznicem, jestem gotowa na wszystko hihi
i powiem Wam że o ile chodzenie, porządki etc nic nie dały tak te wygibasy żeby się ogolić jak nie przyspieszą czegoś to będzie cud :p

golicie się całkiem na łysego ;>? bo ja taki jeżyk zostawiłam żeby podrażnienia nie mieć, ale nie chciałabym żeby mieli ze mnie lachane w szpitalu :-D

też mi się wydaje, że zdec jakiś numer odwaliła, przecież nawet jak w pracy siedziała to zawsze pisała a tu cisza :shocked2:

ewela Ciebie to chyba normalnie rozniesie jak jeszcze ktoś się wypakuje dziś :-D

reklama
napisałam do niej smska , no zobaczymy :-)

Kurde sama do siebie zaczynam chyba juz tu pisac :dry: cobra tez pewnie cos kombinuje,bo sie ulotniła i jej nie ma :dry: wystawiła chyba nas :confused:

zdec odpisala,ze jest na zakupach i ma nowine :-D ,ze Julia urodziła Amelke,ale opisze szczególy o 21-wszej

A paula24211 pozdrawia was wszystkie i dopiero jutro wychodzi ze szpitala :tak:

Ja już sobie sama wmawiam że zaraz się zacznie bo co rusz mam jakiś dziwny ból... ale teraz to już chyba tylko zchizuje... jak to mówi ewela " o maj gudnes"... ;)

od jakiegoś czasu boli mnie w krzyżu, a czasem mnie taki ból lapie, że aż nogi nie czuję....

brzuch napięty, ale nie boli :/ jakoś dziwnie jest :/

:-D:-D:-D Po prostu nie mogę z was:-D Mój mąż też się śmieje;-);-)
Zapomniałam wam napisać że jadę na zakupy, a wy już podejrzewacie że jestem na porodówce:-D
Jeszcze sporo z was przede mną w kolejce, więc spokojnie;-);-)
Chcieliśmy sobie trochę ciuchów letnich kupić, tzn mój mąż :-) No i zarobił: dwie koszulki, spodenki i koszulę w kratkę:-) no i jeszcze na dokładkę klapki:-) Też chciałam sobie kupić, ale niestety nie było takich żeby mi się podobały:-(
No ale trudno, ważne że on jest szczęśliwy, a w portfelu 3stówy mniej:-:)-(

katrzynajanicka może coś się rozkręca:-)
Ja dzisiaj obeszłam 3 centra handlowe, może to coś ruszy, ale nóg nie czuję, a jeszcze się umówiłam na zaraz na lody;-)

reklama
Ja wieczorkiem bylam na badaniu KTG..ponad 2 godz. tam spędziliśmy.
No ale się opłacało, bo lekarka powiedziała, że widzi, że mi czop sluzowy zaczął wychodzić i żeby mnie pocieszyć dodała, że do niedzieli pewnie urodze. No tak mi poprawiła humor, że nie moge. :)
Dostałam zalecenia, że seks, seks i jeszcze raz seks (od razu męża zmusiłam :p ). Sama tego czopu na wkładce nie widziałam, a wczoraj byłam u mojego gin, to powiedział, że jeszcze troche...więc byłam tym bardziej zaskoczona :)
Teraz musze sie zmobilizować i streścić się z praniem, prasowaniem itd :)
Nawet jak do niedzieli nie urodze, to i tak opłacało się to usłyszeć dla poprawy humoru ;)
PS. cobra i ewela - jakby co, to nie bijcie ;)

Do góry